13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?
Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂
@mrsmisel ja budem behat a bicyklovat :D snad mi to pomoze... drzim palce snad budeme krasne stihle :D
Zajtra zacinam,kto sa prida????
Ahojte, ja som dnes začala s touto dietou. Som v práci, pijem si tu mliečko každé 3 hodiny:D Zatial je to v pohode. 🙂 Všetko ma láka ale potrebujem schudnúť, cca 5kg. Dúfam, že sa mi to podarí. Rozmýšľala som aj nad všeličím iným, nie nad dietou, ale napr. nejesť po 6 alebo tak. Ale nedokážem sa k tomu donútiť. Kto je v tom so mnou?🙂)) Píšte, môžeme sa podporovať. Dvom to predsa len ide vždy ľahšie 😎
No dnes rano 71,6...takze ide..moooc sa tesim..dobra motivacia...tak pokracujeme...tvoje telo proste vedelo co potrebuje a odmenilo sa ti 🙂
kočky dnes som sa k vám už aj ja pridala 🙂 chcela som začať od pondelka, ale nevydalo tak až dnes... zatiaľ mám za sebou dve dávky mliečka zachvíľku tretiu už sa teším bo som nejaká hladná už hehe... dúfam to vydržím... potrebujem dať dolu nejakých 5 kg... začínam s 63,6kg pri výške 171cm... držím palčeky aj vám nech to ide pekne dolu 🙂
ahojte dievcata, od dnes sa chcem pridat aj ja, nemozem na seba kuknut ani do zrkadla 😖
potrebujem schudnut 7 kil 😕
zacinam s vahou 65,2 a vyska 165 cm
takze zelam si aj vam pevnu volu, dnes ideme na oslavu musim to ustat potom snad vydrzim aj tych 13 dni 😅
@lujza58 ja držím už tretí deň a až na včerajšok, keď som naobed neodolala bryndzovým haluškám :D ale inak všetko presne na čas držím cítim sa super nie som vôbec nafúknutá a dokonca ani hladná (až na prvý deň), ale to pripisujem tomu, že v tomto teple mi nechutí vôbec jesť :D a dnešná ranná váha bola 63kg tak za dva dni zišlo dolu -600g :D aspoň niečo :D držím palce nech sa ti darí... a daj vedieť ako si na tom 🙂
baby chcem sa ku vam pridat,zacinam od zajtra,potrebujem schudnut aspon 3 kg,ale lepsie by bolo 5 🙂 zacne somnou niekdo,nech nato niesom sama
@mrsmisel tak ako som spominala vcera sme boli na oslava a trochu som neodolala, ale nic sa nedeje od dnes idem na novo a na plno 😀 odhodlanie mam, tak to treba vyuzit
ze b mi nechutilo v tychto horucavach nemozem povedat, ja som ten typ ze na leto pribera a v zime schudne, preto sa budem musiet poriadne ovladat
@orieskova 7 dni vydrzat, obdivujem, verim, ze aj ja zvladnem tolko, zo zaciatku to bude asi lahsie horsie po tom tyzdni
kedysi som skusala tuto dietu a vydrzala som 8 dni potom som uz poriadne porusovala ale schudla som nejake 3 kila a co bolo hlavne bolo to viditelne, kazdy vravel ze isto viac som schudla ale vaha ukazovala 3 a ja som sa zmestila do svojich povodnych siat a vlastne aj teraz mi ide hlavne o to
@jenyke takze ja sa k tebe pridavam od dnes idem prvy mliecny den ale ja pijem namiesto mlieka acidko nizkotucne
ahojte babky ..idem sa k vam pridat aj ja.. samej je to take o nicom...takze prvy den mlieko teda ....hadam to vydrzim.
Drzte mi palce🙂
ano, teraz som si všimla, že je to prvý/deviaty den. dakujem 🙂 dnes už som jedla, tak asi až od zajtra 🙂
tak kočky tretí deň za sebou a ešte polka štvrtého predo mnou... 🙂 zatiaľ som schudla 1,10 kg... už aj z toho sa teším, ale dúfam sa po pár dňoch budem ešte viac... 🙂
a dost, baby, namotivovali ste ma, zacinam od zajtra

@kacenka277 super... ešte som nezačala, chystám sa od pondelka, lebo tento víkend by som ju určite porušila, keďže idem na oslavu hehe... tak až od pondelka na 100% 🙂 no ja len doma budem cvičiť podľa jillian asi tú mám už odskúšanú a aj s viditeľnými výsledkami po mesiaci už tak sa k nej znovu vrátim 🙂