icon

13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?

zuzihassi
18. feb 2011

Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂

lublub
24. feb 2014

ja som zacala dnes 🙂

22petinka
25. feb 2014

ahojte baby..citam tu co tu pisete a aj ja by som chcela s vami zacat chudnut 🙂 som 7 mesiacov po porode a tie kilecka nechce ist prec :(

dadda
25. feb 2014

ja by som tiez do toho sla, ale co je mliecna dieta?

22petinka
25. feb 2014

dadda
daj si do googla mliecna dieta a tam ti vypise co sa ma jest 🙂

natalua_psychologia
2. mar 2014

Ahojte,

píšem bakalársku prácu o ľuďoch, čo držia diéty a veľmi by mi pomohlo, keby ste si našli pár minút čas a vyplnili mi dotazník ku práci

ĎAKUJEM 🙂

https://docs.google.com/forms/d/1-3bpXJB39qwD-z...

buddalka
9. mar 2014

ako pokračujete ? ja som dnes na druhom dni 😀

lily39
10. mar 2014

Ahojte žienky,som tu nová,všetky Vás zdravím,tak ja chudnem od včera,zatedy celkom pohoda,dnes druhý deň,akurát dojedám varené masko,ale ešte by som si veru dala,ale nemôžem,zaprela som sa,musím vydržať... 🙂

lily39
10. mar 2014

@22petinka hmmm,to poznám,tá ručička na váhe je snáď zaseknutá alebo čo... :( som 6 mesiacov po druhom pôrode,a ešte by to chcelo dole takých 12 kíl...

22petinka
10. mar 2014

@lily39 tak ja som 7 mesiacov po porode a este mam navyse 6 kil tak ale keby dam dole aj 12 ..a ako ti ide dieta? ja som s nou skoncila ale asi budem musiet z nova zacat 🙂

lily39
10. mar 2014

no mne zostalo 12 navyše... :(((( ale momentalne budem vďačná aj keď dám dole 5 kíl...cítim sa taká nemotorná,rifle praskajú vo švíkoch a tie pekné tričká,v ktorých vyzerám ako hurka :((( do leta to musím dať,inač deti neuvidia kúpalisko ani z diaľky... no dnes 2.deň,po pravde,neni som hrdina,hladná som jak Čenkovej deti,tak furt pijem čaj,zajtra ráno sa odvážim,tak dúfam,že aspoň nejak máličko sa to pohne smerom dole,lebo ak nie,tak tá váha bude letieť von oknom 🙂 Pridala som aj viac pohybu,aj keď pri dvoch deťoch je ho dosť,ale začala som brušáky,a pod hŕbou vecí a 5 cm vrstvou prachu som vyhrabala orbitrek,tak som to hebedo dotiahla do obývačky,no začiatku sú ťažké,po 15 minutach som z tade zliezla,a bola som jak pred infarktom... a ty píšeš,že si s ňou skončila...ak sa môžem spýtať,koľko si dala dole? pre inšpiráciu...

lily39
10. mar 2014

@22petinka tá správa hore bola pre teba 🙂)) taká dlhá,no vidieť že som tu nová.... 🙂

buddalka
10. mar 2014

ahojte tak ja mám po dvoch dňoch dolu 1,5 kg zajtra ma čaká 4 deň tak skočím ráno na váhu snáď bude niečo zas dolu 😉 , môžem povedať že som už ani neni hladná a dúfam že tých 8 kg dám dolu

22petinka
13. mar 2014

@lily39 no tak ja som ju drzala len 3 dni ale skoncila som lebo mam navstevu doma uz tyzden tak pri nich sa to neda lebo stale len peciem a varim a tazko sa odolava 🙂 tak po nedeli idu prec a ja mozem zacat odznova..no ja som za tie tri dni 1,5 kg dala dole.. tak drzim palce aby vaha isla len a len dole a neletela von oknom 🙂

buddalka
14. mar 2014

tak po šiestich dňoch mám dolu 3,1 kg ešte 3 by mohli isť do konca aaaale aj z cm určite ubudlo lebo som vytiahla rifle ktoré som síce zapla ale teraz v nich môžem už žiť 😀

mamina_25
16. mar 2014

Ahojte tak som sa rozhodla ze to skusim aj ja, dufam ze to dotiahnem do uspesneho konca...drzi tu niektora teraz 13dnovku?

kurekovakatarina11
16. mar 2014

Cavik. tak aj ja sa pripájam ku Vám. začínam od zajtra, tak si budem držať prsty, aby som to vydržala.

sanny228
17. mar 2014

@kurekovakatarina11 ahooj aj ja som sa dnes rozhodla začať 🙂

sanny228
17. mar 2014

@mamina_25 ja som tiež dnes začala 🙂

kurekovakatarina11
17. mar 2014

@sanny228 cavik, tak ako ti to dneska ide?

adusska
29. apr 2014

ahojte dievcata....je tu este niektora z vas ktora chce s dietou zacat???? 🙂

adusska
29. apr 2014

inak moja sestra ju drziava da sa povedat skoro pravidelne a vzdy pri nej da dole cca 5 kg...teda nie pravidelne...ale tak raz za rok-dva 🙂 a nahradza tvaroh pribinackom 🙂

terina25
30. apr 2014

Ahojte.Ja začínam s diétou od zajtra.Dúfam,že to vydržím.Už som ju raz skúšala,aj som schudla,ale nedotiahla som to do konca,lebo mi bolo zle.Tak dúfam,že teraz mi bude ok.

milagrosss20
4. máj 2014

Ahojte drziteju este niekto???

henrieta16
5. máj 2014

@milagrosss20 ja by som chcela začať 🙂 už si začala?

milagrosss20
6. máj 2014

@henrieta16 no vcera bol pokus ale o mlieku byt eeee bolo mi zle ☹

dohna
6. máj 2014

@henrieta16
@milagrosss20 baby premýšlam, že sa pridám, ja som začala s 90DD a od velkej noci 3,5kg dole, tak premýšlam, že skusim toto 🙂 už ste začali ?

milagrosss20
6. máj 2014

@dohna nie a ani nebudem v tom pokracovat..radsej budem jest tak ako som jedla do teraz ....a schudla som 11 kil uz...este 15 by bodlo...

dohna
6. máj 2014

@milagrosss20 11kg ? to za akú dobu ? a čo si také doteraz jedla ? aj ja chcem -11 kg 🙂

milagrosss20
6. máj 2014

@dohna od janura..tak vynechala som pecivo...sem tam zemiaky ...a do 12 jem vsetko do 15 zemiaky a ryzu a potom uz len bielkoviny..a vecer cvicim cize uz nejem potom..

ladydka
11. máj 2014

@sanny228 @mamima_25 zienky ako vam to ide?ja mam dnes 7.den zasebou,este som sa nevazila,chcem si to nechat az nakoniec.;) inak sa to celkom da vydrzat,ale mala som uz par prehreskou,ale to iba ked som mimo domu tak nahradim niecim inym,napr.dnes: kuracie maso-smotanovou tortou:DDD podobne vsak.budem rada ked dam dole aspon 4-5kg.nech som kocka na krstinach;_