icon

13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?

zuzihassi
18. feb 2011

Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂

katka654
26. jan 2012

okej tak od piatka ja mam 63 kil a som vysoka tak as tak to nevydno ale aj tak 🙂 tak od piatka ideme 🙂

katka654
26. jan 2012

baby pocuvajte ja mam taky problem ze o 10 mi tzen cas vobec nevyhovuje tak nemozem to vynechat?? ci nemozem

zabka1611
23. feb 2012

idem na to 😉

inzi_jozka
4. mar 2012

@zabka1611 ako? ja som začala dnes 🙂

zabka1611
4. mar 2012

@inzi_jozka prerusila som ju kvoli chorobe a inak som sa citila fajn aj par cm ubudlo...tak od zajtra zacinam zrejme znova 🙂

inzi_jozka
4. mar 2012

@zabka1611 jaaj tak to počas choroby to radšej nie....ja som ju už držala asi pred 10 rokmi, tak viem, že na mne funguje...a dnes začínam opäť 🙂

zabka1611
4. mar 2012

@inzi_jozka a vtedy si kolko schudla??

inzi_jozka
4. mar 2012

@zabka1611 vtedy som držala len 8 dní, dala som dole 5kg a to stačilo...to bolo do šiat na stužkovu 😀

zabka1611
4. mar 2012

@inzi_jozka supeeer 🙂 🙂 🙂

inzi_jozka
4. mar 2012

@zabka1611 no to hej, ale to som mala 10 rokov menej 😀 neviem ci to pojde aj teraz takto rychlo dole ... ej ked teraz ma z coho...po tehotenstve 20kg nadváha 😖 ale leto na dosah, takže motivácia silna 😀

zabka1611
4. mar 2012

@inzi_jozka fuha...tak mna trapi len 6 kg navyse.....presne, leto sa blizia nechcem vyzerat ako minuly rok...to som ani suknu nenosila lebo som mala hrozne nohy :(

inzi_jozka
4. mar 2012

@zabka1611 no tak ja som leto nemala minuly rok 😀 drobec sa narodil 7.7. a bol z 36tt takže sme boli väčšinou doma....nespal dobre, takže som cele noci nespala, cez deň domácnosť, práca atď...mm pomáhal ako sa dalo, ale ja som aj tak energiu doplnala sladkosťami a cukrom no a takto to skončilo....teraz sa situacia upokojila tak sa idem dať konečne do poriadku 🙂

inzi_jozka
4. mar 2012

@zabka1611 ale pre 6kg by som takú drastickú dietu nedržala 😉 na 6kg do leta času dosť a isto by to šlo aj jednoduchšie 🙂

zabka1611
4. mar 2012

@inzi_jozka fuha...trochu to poznam ibaze nam mala dobre spinkavala....tak hor sa do boja za peknu postavu 🙂

inzi_jozka
4. mar 2012

@zabka1611 presne tak 🙂 a na leto kočica 🙂

zabka1611
4. mar 2012

@inzi_jozka ja skusim a uvidim...v maji si ideme kupovat orbitrek tak potom to bude omnoho lepsie....do leta sice casu dost ale koncom maja ideme na svadbu a chcela by som ako tak vyzerat 😀 😀 😀

inzi_jozka
4. mar 2012

@zabka1611 ja mam doma orbi, ale nebaví ma samu cvičiť 🙂 no tie svadby...my ideme o 3,5 mesiaca tiež 😀 tak neviem asi predsa len orbitrek oprášim ....

zabka1611
4. mar 2012

@inzi_jozka nebavi? boooze.....ja sa len na to tesim....sa neviem dockat.... 😀 😀 😀

inzi_jozka
4. mar 2012

@zabka1611 zo začiatku ma to tiež bavilo....ale to bolo pred svadbou 🙂 ale celkom si ma navnadila 😀

zabka1611
4. mar 2012

@inzi_jozka 😀 😀 😀 😀

amandaaaaa
5. mar 2012

Ahojte baby, tak ja vážim 61 kg, a meriam 163 cm a tiež potrebujem dať dakých 5 kilo dolu, a rozhodla som sa pre túto diétu. Tak dnes som s ňou oficiálne začala. Zatiaľ v pohode, budem písať viac, ako som na tom...držím palce i ostatným 😉

amandaaaaa
6. mar 2012

Tak včerajšok som úspešne zvládla, vskutku ten prvý den je fakt fuška, ku poobediu trochu škvrka v bruchu, inak sa dá...a už aj polku z dnešného 2- hého dna mám za sebou...opäť držte palce

jarka123456
11. mar 2012

ahojte, pridavam sa k vam, od zajtra , t.j. 12.3.2012 idem na to, potebujem - 3 kg., drzkam nam palce.

vinkita
23. mar 2012

ahojte ja som tiež začala som na 5tom dni a ide to... Idem z 81kg,(161cm) tak som zvedava!!! Ja ju dodržujem len sem tam par gramov naviac (ovocie, zelenina). Važiť sa budem až po 13tom dni,tak potom napišem. Ja pracujem ako kucharka,takže je to fakt otom kto ma aku vôľu a cieľ. Držím palce větkym ale hlavne sebe!!!

tiny_petka
4. máj 2012

Babule, dala som sa dnes na to... Potrebujem súúúúrne zhodiť čo to do 19.5 a táto sa mi zdala s tých všetkých najnormálnejšia - najefektívnejšia - najrýchlejšia, aj keď je to iba chvíľkové..
Keď rýchlo tak rýchlo - som zvedavá čo to dá 🙂 Určite dám vedieť ako som dopadla.
Začínam na 152cm/68kg

tiny_petka
4. máj 2012

@vinkita Ako si dopadla?

sedmolinka
23. máj 2012

Kto sa pridá? Idem ju vyskúšať a potom nabehnem znova na delenú stravu. potrebujem zhodiť aspoň 10 kg do dovolenky. Minulý rok som držala 90 dňovú dietu a podarilo sa mi zhodiť 16kg, ale do roka som polovicu nabrala, lebo som sa vrátila k nezdravej strave a prestala som cvičiť. Držte palce, dám info, koľko ubudlo... 🙂

zuzu572
24. máj 2012

Tak ja sa pridám,ale čakám na spln. Takže 4.6. začínam.Teraz sa na to psychicky pripravujem. Pred týždňom som odstavila môjho ročného syna-takže kilá traste sa. Mám 173 cm a 78,5 kg. Musím dať dole aspoň 10 kg. Držte mi palčeky 🙂

sedmolinka
24. máj 2012

@zuzu572 ahoj, no to už budem pred koncom, tak dúfam, že sa mi podarí dať aspoň 5 kg dolu. Určite má na chudnutie vplyv aj mesiac, ale ja už nemôžem čakať, lebo nič neoblečiem a dovolenka sa blíži😎 Dnes pijem litrové Acidko a vôbec nie som hladná, práve si idem spraviť kávičku 🙂 Budem ti aspoň podávať info, keď sa nikto nepridal, aspoň ako motiváciu pre teba 😉 Už si ju niekedy držala?

zuzu572
4. jún 2012

@sedmolinka no pre mňa je to prvý krát,ale mám vo svojom okolí ľudí, ktorým táto dieta pomohla.Dnes som teda začala,zatiaľ som v pohode a ty ako.Vydžala si-aký je úbytok?Ja som sa pomerala a odvážila a už sa premeriam až na konci.Daj vedieť ako si na tom.