13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
@621622908 jééj tak supééér 🙂 pokračujeme 🙂
no tak rano som sa postavila na vahu dufajuc ze aspon dalsie pol kilo je dole, ale nic. stale tak isto ako vcera. trochu sklamanie, a vy co ako?
@621622908 tiež tak isto stále nič :/ ale pokračujem
aj ja začinam od zajtra nikdy som ju nedodržala presne teraz by som chcela 🙂držte palce🙂
Ahojte maminy 🙂 ja dnes Zacinam , ktora sa prida? Mozme sa navzajom podporit 🙂 mozeme aj do spravy pisat 🙂 dufam sa tu najde aspon jedna 🙂 pa
Ahojte,tak ja od zajtra zacinam,kedze dnes uz nestiham a meskam s dvomi ci uz vlastne tromi salkami mlieka🙂 som zvedava ci opat pojde dole 9kg ako naposledy 😉
ahojte....ja som tuto dirtu este nedrzala,vlastne som ziadnu dietu nedrzala....ale citim ,ze potrebujem nieco zo sebou uz urobit,kedze mi uz brucho previsa ☹ ☹ len musim pockat na vyplatu a vsetko si do predu pokupit, aby som nebola zaskocena .😀 je tu niekto kto nad touto dietou uvazuje a chcel by sa na to dat povedzme bud od stvrtka alebo od 12 maja??? 😀
po 4 dnoch mam 1kg a pol dole, celkom uspech🙂 ale neviem ci dam az 8 kil dole, za tie 2 tyzdne, vam to ako ide? ale budem rada aj ked dam 5 🙂 ale inak uz mam stiahnuty zaludok a ani nebyvam nejako velmi hladna uz ale druhy aj 3 den boli hrozne pre mna🙂
@621622908 ja son zacala vcera 🙂 a dnes rano som mala - 0,9 kg dole asi to pojde ale uz vidim ake je to tazke 🙂))) podporujme sa , dnes som taka hladna, uz son jedla tvaroh a mam pocit ako keby som zjedla slona :D musime to vydrzat, za chvilu uz bude teplucko , moja motivacia je aby som si mohla suknu obliect. 🙂)) po dvoch detoch to neni az take strasne, ale chcem aby to bolo dobre aspon , babulky piste sem, aspon viem ze niesom sama co toto podstupujem . Pa
@621622908 ahjky, ja sa nevazim , vobec 🙂 ale pokracujem vobec nie som hladna a tusim uz nemam take brusisko
@621622908 no tak nakoniec odvazila som sa -2kg dole
@mobilbabie super🙂 2 kg po kolkych dnoch? Aj ja sa drzim🙂 idem na vahu zas zajtra uz teraz som zvedava🙂 a pocitujem ze rifle na bruchu su mi lepsie, tak nie co na tom asi bude.
ahojte, od dnešného dna som začala aj ja 🙂 🙂
no ja mam za sebou 7 dni a dala som dole 2 kila. sice to nie je vela ale 3 cm z pasu a 2 cm z bokov, baby ale citim sa omnoho lepsie nie som taka nafuknuta. sice som dieta trochu porusila ale pokracujem dalej mozno aj dlhsie nez 2 tyzdne ked dam kazdy tyzden dole 2 kila tak budem rada🙂 a vy ako vam to ide
ahojte kočky... ja som bola touto diétou tiež nadšená dodržala som ju schudla 5kg za dva týždňe... celá som bola šťastná z toho, ale nakoniec po diéte sa kilá vrátili do mesiaca ak nie skôr späť... aj keď som jedla úplne normálne nič extra mastné, žiadne pečivo a podobne... ☹ a po diéte som mala ešte aj imunitu oslabenú... tak ja len toto som mala potrebu sem napísať ako vlastnú skúsenosť dúfam sa na mňa nenahneváte kočky... táto diéta je super keď máte pred sebou nejakú príležitosť a chcete narýchlo niečo schudnúť, ale výsledok nemá vôbec dlhodobejší a môže priniesť zdravotné problémy... :-/
@621622908 nevazim sa, citi sa lepsie tiez som schudla na pase a bruchu..potom jedine ze by se zacali 5 dnovu mliecnu dietu,pozri v googli
no nevyzera to zle a ja mlieko milujem🙂 co povies dame sa od zajtra? alebo chces dodrzat tu 13 do konca a potom? ja by som kludne isla aj od zajtra, ale prisposobim sa tak povedz🙂
@mobilbabie
Baby ja by som sa k vam chcela pridat od zajtra. Lenze streda - nedela sme na dovolenke a to asi neni dobry napad ze?
Tuto dietu som drzala v minulosti a schudla som 12kg resp z velkosti 40 na velkost 36 a nevratilo sa mi to dlhe roky, az po porode som pribrala. Ale podla mna sa vzdy priberie po diete ked sa zacne clovek stravovat ako pred dietou, to je jasne. Ja som si davala pozor na prijem / vydaj a nepribrala som uz. Tato dieta ma super nakopla aby som zacala jedavat menej sacharidov (ziadne cestoviny, pecivo, muka, sladkosti, ani ryza, sem tam zamiaky ale iba varene.) tak zarucene nepriberiete.
Drzite ju nietkora???? Kava a caj sa smie pit?
Baby, aj ja idem do toho! Len sa chcem spýtať - mlieko sa pije nízko, polo, alebo plnotučné? Pred pôrodom som mala veľkosť 38, malý bude mať o mesiac tri roky a ja mám veľkosť 46 že áááááá pomooooooc! Doteraz som myslela iba na neho, ja sama som jedávala až večer, lebo som nemala čas na seba. Ale už je veľký a mama sa potrebuje dať doporiadku 🙂 Takže zajtra mám mliekový deň 🙂
Ja som začala včera a pijem plnotučné mlieko,tak držte palce dúfam,že aspoň pár kíl pôjde dole 🙂
takze od zajtra som na dietke aj ja 🙂 kedze 90 dnovou to nejde a tuto mam uz 2krat vyskusanu a vzdy 5 kilov, no skoro 6 zislo.
ako Vám to kočky ide ? Ja dnes zatiaľ tretí deň a v pohode 🙂
Ahojte babky, ja som ju tiez drzala asi 2-3x, super, az velmi islo dole, je pravda ze som popritom robila spinning extremne ale teraz citim ze by som tiez take 4kg chcela dat dole. Ale riesime s priatelom aj babätko, asi nejako zaciatkom juna idem na hormonalnu liecbu, tak snad stihnem dovtedy aspon nieco. Chcem sa odhodlat od zajtra, drzte palceky🙂
ahojte baby mám otázku, môže sa mlieko kompletne nahradiť bielym jogurtom, alebo sa musí prijímať aj mlieko ? diky
baby niektora od zajtra pojde somnou do toho ?
kocky, idem do toho 🙂 zostalo mi po porode 10 kg navyse, musim zhodit, lebo sa sama necitim dobre🙂 drzte palce, aby som vydrzala, lebo ja nemam pevnu volu, ale pokusim sa 🙂 zacinam zajtra
Asize to skusim nakolko som po porode estw neschudla a ostalo to nalepene namne

ja som mala o kilo menej velmi som sa potesila🙂 bola som aj cvicit rano 🙂 aby to islo rychlejsie, drzte sa🙂