icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

suriacik
6. jan 2015

@levandel kavu mozes kolko chces len nesladenu 😀

loknicka
6. jan 2015

@suriacik baby drzim vam vsetkym palce - aj sebe. Mozem sa pripojit vo stvrtok tak sa zajtra drzte... 😉

mony221
6. jan 2015

@suriacik ja mam cely karton🙂 ozaj a kava sa nemôže?

loknicka
6. jan 2015

@mony221 ano kava v pohode - bez cukruuuu

mony221
6. jan 2015

Joj to som rada lebo rano bez kavy neviem ci by som dala

levandel
6. jan 2015

Kočky, držím nám palce aby sme to zvládli aby váha ukázala čo najkrajšie číslo

mony221
6. jan 2015

@suriacik a loknicka moja vaha je 61kg :@ tak rada uvitam 53kg,mam co robit 🙂 zajtra si piseme ako to zvladame to mlieko...mi bude aj usami tiect 🙂

maribell
7. jan 2015

zeby som vyskusala? 😀 .. mam 164 cm a 53 kil .. znie to idealne ale nieje ..mam velky zadok a stehna ..a ked ma manzel capne po zadku alebo po stehnach tak ma to boli ..ako keby ich mam plne vody ☹ ... akurat nechapem ten 5ty den posledne jedlo 19:00h 10 dkg zeleniny + 1/4 l mlieka .... zeleninu zapit mliekom? 😀 ..

suriacik
7. jan 2015

@mony221 ja som sa dnes rano odvazila a ma 84,6 kg. Povodna vaha pred oboma tehu bola 68 ale to uz je daaaavno 🙂 by som sa chcela do leta aspon na 70 kg dostat. Dnesok zatial v pohode len by som nieco pozula 😀 taky nezvyk ze iba pit cely den

suriacik
7. jan 2015

@maribell no to si dame rovno teplaky na noc lebo budeme behaaat na zachod 🙂

loknicka
7. jan 2015

@suriacik ahoj no ako si to zvladla dnes?

mony221
7. jan 2015

@suriacik to das neboj,ja dnes len mlieko a kava ale inak ako nejako ma to neodradilo,pohodickaa...zajtra mame masko a vajicka 😄uz aj co to pozujeme

suriacik
7. jan 2015

@mony221
@loknicka zvladla som to 🙂 najhorsie to bolo medzi 13:00 - 15:00. Potom to uz islo dobre 😀 Len som sa citila ako dojca: kazde tri hodiny mlieko a medzi tym voda 🙂 uz len 12 dni 🙂

loknicka
7. jan 2015

@suriacik ja od zajtra. Snad to dam... Bojim sa mojej vole... ☹

suriacik
7. jan 2015

@loknicka drzim palce. Urcite to das 😉

suriacik
7. jan 2015

@levandel
@timatria vy ako dnes ?

levandel
7. jan 2015

Ahojte kočky,prvý deň celkom dobre.Máte pravdu medzi 13 a 15 to bola hrôza, hlavne keď som plnila veterniky šľahačkou a oblievala cokoladou.,ale zvládla som to.Poobede sme boli na oslave,kde boli chlebíčky, sunkova rolada,jahodova torta a moje veterniky, nedala som si ani kúsok a som na seba pyšná. Uvidíme zajtra či príde kriza. Lucia

loknicka
7. jan 2015

@suriacik dakujem si zlata. A co dnes bolo? Len mlieko a voda?

suriacik
7. jan 2015

@loknicka este kavu som mala dvakrat a zihlavovy caj 🙂

suriacik
7. jan 2015

@levandel fuha ty si teda super 😎 mna caka oslava v sobotu tak dufam ze budem odolavat a chrumat mrkvu 😝

barbora286
8. jan 2015

Ahojte dievcata nakoniec som sa rozhodla ze zacnem tiez doho 7.1. , no vcera som do seba nedostala nic ani to mlieko,dnes sa uz citim fajn, mozem sa pridat k vam, ci to mam zacat od prveho dna?

loknicka
8. jan 2015

@suriacik no ja budem asi cistu vodu. Zihlavovy caj u mna nehrozi...

levandel
8. jan 2015

Môj pohľad ráno na váhu ma povzbudil, ukazoval úbytok 3,4kg.Hneď bolo ráno peknejsie 😀

suriacik
8. jan 2015

@barbora286 preco si nic nejedla? ti bolo zle? no ja by som zacala asi normalne od prveho dna 🙂 ale zase dva dni bez tuhej stravy, no neviem neviem.

suriacik
8. jan 2015

@levandel ja dnes rano -1,4 kg 😀 super a konecne mozem dnes aj nieco pozut 🙂 masko uz caka na obed 🙂

lubina121
8. jan 2015

dnes sa pridávam k Vám aj ja /trochu ste ma to tu naštartovali...../
druhé mlieko za sebou v pohode.
Pred istým časom som ju skúšala, nikdy som nedotiahla do konca takže dúfam, že teraz sa to podarí 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

suriacik
8. jan 2015

@lubina121 vitaj na nasej mliecnej drahe 😀

lubina121
8. jan 2015

@suriacik Ďakujem, koľko nás je spolu dokopy, čo ju držia?

barbora286
8. jan 2015

@suriacik zle mi bolo ani vodu som v sebe neudrzala, ale dnes ok, zacala som nakoniec prvym dnom vela vody pijem tak zatial hlad nepocitujem , uvidim co vecer 🙂

suriacik
8. jan 2015

@lubina121 myslim ze sest nas je spolu 🙂