13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
Joj to som rada lebo rano bez kavy neviem ci by som dala
Kočky, držím nám palce aby sme to zvládli aby váha ukázala čo najkrajšie číslo
zeby som vyskusala? 😀 .. mam 164 cm a 53 kil .. znie to idealne ale nieje ..mam velky zadok a stehna ..a ked ma manzel capne po zadku alebo po stehnach tak ma to boli ..ako keby ich mam plne vody ☹ ... akurat nechapem ten 5ty den posledne jedlo 19:00h 10 dkg zeleniny + 1/4 l mlieka .... zeleninu zapit mliekom? 😀 ..
Ahojte kočky,prvý deň celkom dobre.Máte pravdu medzi 13 a 15 to bola hrôza, hlavne keď som plnila veterniky šľahačkou a oblievala cokoladou.,ale zvládla som to.Poobede sme boli na oslave,kde boli chlebíčky, sunkova rolada,jahodova torta a moje veterniky, nedala som si ani kúsok a som na seba pyšná. Uvidíme zajtra či príde kriza. Lucia
Ahojte dievcata nakoniec som sa rozhodla ze zacnem tiez doho 7.1. , no vcera som do seba nedostala nic ani to mlieko,dnes sa uz citim fajn, mozem sa pridat k vam, ci to mam zacat od prveho dna?
Môj pohľad ráno na váhu ma povzbudil, ukazoval úbytok 3,4kg.Hneď bolo ráno peknejsie 😀
@barbora286 preco si nic nejedla? ti bolo zle? no ja by som zacala asi normalne od prveho dna 🙂 ale zase dva dni bez tuhej stravy, no neviem neviem.
dnes sa pridávam k Vám aj ja /trochu ste ma to tu naštartovali...../
druhé mlieko za sebou v pohode.
Pred istým časom som ju skúšala, nikdy som nedotiahla do konca takže dúfam, že teraz sa to podarí 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@suriacik zle mi bolo ani vodu som v sebe neudrzala, ale dnes ok, zacala som nakoniec prvym dnom vela vody pijem tak zatial hlad nepocitujem , uvidim co vecer 🙂

@levandel kavu mozes kolko chces len nesladenu 😀