icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

loknicka
21. jan 2015

@suriacik najhorsi je ten zaciatok. To name za sebou takze to ide... Ja konecne snad to cvicenie lebo stale sa tu nieco deje a potom klasicke stravovanie upravim ako som na mk citala od jednej baby...

levandel
21. jan 2015

@monique89 ahoj, dá sa to vydržať, ale vahovo absolútne nič nešlo dole tam ma to deprimuje,asi začnem s oddelenou stravou a hlavne cvičiť! !!Tak som schudla 11kg,ale neviem sa doto dokopat 😄

stefka33
22. jan 2015

@rysisi Ja som predvčerom zlyhala (čo ti poviem - moravské koláče 😀) tak som začínala včera znova mliečny deň a už som sa lepšie kontrolovala. Začiatočná váha 80,6 a dnes ráno - 79,3 🙂 Trošku porušenia boli (kafčo s mliekom, tekvicové semienka na nervozitu, a večer som robila vyprážaný karfiol pre svojich chlapov, tak som jeden maličký ochutnala) Dnes idem na ten termix, som zvedavá či sa mi bude dariť. Nanovo už začínať nebudem, lebo to by som začínala každý druhý deň. 😀 Ako sa darilo tebe? Porušila si? Váha sa pohla dole?

lubina121
22. jan 2015

@stefka33 držím palce, ja som pred troma dňami skončila, na konci som porušovala, ale dalo sa to dodržať. Mám dole len síce 3 kg ale chcem začať o týždeň opäť. Budúci víkend je oslava - dcéra ma narodky, aj babka, tak to by sa ťažko držalo, ale do toho času chcem dávať pozor na jedlo, jesť približne ako pri 90 dňovke.

stefka33
22. jan 2015

@lubina121 Držím palce aj ja tebe, kľudne napíš ako sa ti darilo. 🙂

rysisi
22. jan 2015

@stefka33 Ahoj aj ja som neodolala a ponúkla som sa bonbónikom 🙂 ale mne to vôbec nevadí takéto malé prehrešky aj ked mi to nebude trvať 13 dní budem pokračovať kým nedocielim 58 kg momentálne dnes ráno 67 ☹ ale už som zhodila 1,5 čo som mala po vianociach 🙂 ja som mala dnes na raňajky ovocie dala som si jablčko a nato kávu vieš si predstaviť čo to spravilo 😲 ešte teraz behám aspoň sa prečistím 😀 drž sa pokračujeme 😉 a čo sa týka tých semiačok a ja lúskam jedna radosť manžel už nadáva že som jak bobor 😀

aela52
22. jan 2015

Zienky, ja zacinam zajtra. 🙂 niekto je na tom podobne??

aela52
22. jan 2015

Aby som nezabudla pridat, chcem vydrzat tak 8-10 dni.

siska8800
22. jan 2015

@aela52 Ahoj..aj ja zacinam zajtra 🙂

jul17
22. jan 2015

Baby co vam poviem tak som sa bala od 9dna a je za mnou. Normalne som z toho vytesena. Po dvoch dnoch uvidim aj trosku masa a zajtra uz piatok a uz len nejak prezit vikend
Drzte sa jaj a dneska som aj mala prestupok keden bonbonik ale nic moc normalne mi to nechutilo hjaj aj mrcha ma prist vsade radost

stefka33
23. jan 2015

@rysisi Ahoj ako? 🙂
Ja dnes začínam tretí deň a mám -2kg 😎
Včera som veééľmi porušila - na večeru som si dala kuracie prsia zapekané so slaninou, šampiónmi, smotanou a syrom - čo má od vareného mäsa riadne ďaleko. 😀 A nebolo toho 150g, ale aspoň 300g 😝
Pokračujem ďalej, ešte nie raz to poruším 😵

rysisi
23. jan 2015

Ahoj ja 4 deň a mínus 2,5 kg včera som mala také stavy tiež 🙂 našťastie tu bol vodár tak som nemala kedy jesť,nevadí že sem tam porušíš 🙂. Koľko chceš schudnúť? Ja sa budem takto držať pokiaľ nebudem mať 58 momentálne 66 ☹ ale je to dobré po vianociach som mala 69 a to je pri výške 156 cm veľmi veľa mala by som mať 51 kg na svoju výšku ale na to si veru netrúfam, stačí keď mi bmi prestane ukazovať NADVÁHA ☹ ☹ ☹

stefka33
23. jan 2015

@rysisi Keby som sa dostala pod 75, bola by som spokojná. 🙂 Do leta chcem mať 71 kg. Mám 160 cm a mať len nadváhu je môj sen. 😀 😉 Bohužiaľ mám obezitu. ☹
2,5 kg je na štvrtý deň super 🙂

pepadepa
23. jan 2015

Ja už sa tešííííím na nedelu, ked konečne začnem, kedže zajtra oslava :((. Ale začnem aj behať poctivo aspon 1-2mesiace po pol hodine.. nech dám do leta aspoň 8kíl dolu...

stefka33
24. jan 2015

Ahojte kočky 🙂 Dnes 4. deň a mám -2,6kg. Prechrápala som si dnes raňajky, tak som si dala teraz len kafčo s mliekom a termix si zjem o 10-tej.

rysisi
24. jan 2015

@stefka33 Ahoj dnes som to total pobaprala 😢 manžel ma pozval na obed a do cukrárne ☹((((( ako to sa nedalo odolať, riadny černohorský a opekané zemiačky a veterníííík veľký ako tanier všetko som to do seba nadžgala ako keby som nejedla rok ☹ za trest si dávam zajtra a pozajtra čisto iba mliečko musím to zvládnuť. Budeme sa podporovať do konca.

stefka33
24. jan 2015

@rysisi Jeminé, len to nie!!! Žiadné mliečko, normálne pokračuj ďalej, lebo sa dostaneš do kolotoča, začiatkov. Normálne si to odpusť a začni ďalší deň, tuším šiesty máš, že? Diéta je aj tak príliš prísna, tak to zober tak, že tvojmu telu akútne chýbal veterník. 😀 😉 Toto ja poznám tiež, že príde zlyhanie a začiatok od znova. Radšej dokonči 13 dní, bars schudneš menej ako 8 kg. Prečo myslíš, že niektoré schudli, len 3-4kg? Lebo porušovali, ale aj schudnúť toľko je úspech.

jul17
24. jan 2015

@stefka33 ja mam 11ty den a neporusila som to len raz bonbonik jeden kus a nemam dole vobec osem kil a ani nebudem mat neviem schudol uz niekto osem kil za 13 dni

sandrulik123
24. jan 2015

ja 6 kil cca za tych 11dni, pretože tie dva posledne som už pridala viac jedla aj rozmanitejšieho,....ale časy som dodržala

stefka33
25. jan 2015

Ahojte baby. Ja dnes mám 100g plus. ☹ Znovu som zmeškala raňajky a čaká ma varenie nedeľného obedu, držte palce nech neporuším.
@jul17 Poznám dve baby, čo to dali a jedného muža čo dal 12 kg, jednu babu čo dala za týždeň 5kg a skončila, lebo to bol jej cieľ. Poznám ich osobne, nie cez net. 🙂 Všetci boli fyzicky veľmi aktívni (manuálne pracujúci).

suriacik
25. jan 2015

Tak zaktra opat zacinam. Tyzden som mala prestavku. Vaha zatial ostala rovnaka ako po skonceni dietky pred tyzdnom.

pepadepa
25. jan 2015

Tak baby dnes začíname... už máme pol dňa za sebou... 🙂 dnes je ťažký na mlieku..ale vydržíme..

zukrik
25. jan 2015

Ahojte,dnes už asi nezačnem,ale od zajtra chcem začat aj ja.Tieto vianoce som dost pribrala,chcem začat aj cvičit.

rysisi
25. jan 2015

@stefka33 Super že sa podporujeme 🙂 tak dnes normal pokračujem ale budem pokračovať až po svoju ideal váhu zatiaľ stále 66 ☹ začiatok bol ľahší ale myslím že som sa odvodňovala to preto. Ešte 8 kg treba dať dole ☹

rysisi
25. jan 2015

@stefka33 a čo táto keď skončíme túto mliečnu môžme pokračovať touto Deň 1 – ovocný deň Prvý deň budete jesť iba čerstvé ovocie podľa vlastného výberu. Avšak pozor – s výnimkou banánov. Úplne ideálne sú grepy. Tých môžete zjesť, koľko chcete. Vaše telo sa tak dobre pripraví na nadchádzajúci chudnúci program. Deň 2 – zeleninový deň Druhý deň vás čaká pre zmenu zelenina. Opäť jej môžete zjesť ľubovoľné množstvo, a to v surovej aj vo varenej forme. Aj keď to neznie príliš lákavo, odporúčajú sa na raňajky dve varené zemiaky, ktoré si môžete ľahko pomazať troškou masla. Zelenina dodá vášmu telu živiny a vlákninu a pritom obsahuje minimum kalórií. Deň 3 – ovocno-zeleninový deň Tretí deň bude pestrejší. Jesť totiž môžete všetko ovocie a zeleninu podľa chuti, opäť s výnimkou banánov. Tento deň sa tiež neodporúča jesť zemiaky. Vaše telo získa dostatok kalórií z ovocia. Deň 4 – banánovo-mliečny deň Banány, ktoré ste doteraz starostlivo vynechávali, prídu na rad štvrtý deň. Môžete zjesť až osem banánov a vypiť by ste (okrem vody) mali tri poháre mlieka. Na obed si môžete dopriať zeleninový vývar. Možno vás táto kombinácia desí, ale budete príjemne prekvapená. Tento deň zvládnete ľahšie, ako čakáte. Ak ste trpeli chuťou na sladké, mala by vás práve štvrtý deň prejsť. Deň 5 – kel, paradajky a syr Piaty deň vás čaká pravý opak – žiadne banány a mlieko, ale kel a syr. Toho máte dokopy zjesť 280 g. Odporúča sa jemný syr Cottage. Za deň potom musíte zjesť aj šesť paradajok. Kým kel a syr vám dodajú železo, paradajky doplnia vlákninu a zlepšia trávenie. Piaty deň je potrebné tiež zvýšiť príjem tekutín, a to minimálne o štvrtinu. Deň 6 – kel, syr a zelenina Šiesty deň sa príliš nelíši od toho piateho. Len s tým rozdielom, že kelu a syra môžete zjesť, koľko chcete. K tomu si môžete pochutnať na ľubovoľnej zelenine podľa výberu. deň 7 – celozrnná ryža, ovocné džúsy a zelenina A sme vo finále. Tento deň diéta končí a vy by ste mala byť o tri až štyri kilá ľahšia. A čo vás čaká na jedálničku? Celozrnná ryža, ovocné džúsy a zelenina podľa výberu. Pochutnať si môžete na čerstvom zeleninové šaláte, avšak bez dresingu. Dochutiť ho môžete cesnakom, citrónovou šťavou, vínny octom a bylinkami. Pridať smiete aj lyžičku olivového oleja. Jediné, čomu by ste sa mali vyhnúť, je fazuľa. Pozor na pitný režim! Ak sa rozhodnete túto diétu vyskúšať, venujte dostatočnú pozornosť pitnému režimu. Ideálny je dostatok neperlivej vody, ktorú môžete ochutiť citrónom. Vyhýbať sa nemusíte ani čiernej káve alebo čaju (bez cukru), avšak v rozumnom množstve. Prvých 6 dní je potrebné vyvarovať sa ovocných štiav. Rovnako ako všetky diéty, aj táto si vyžaduje pevnú vôľu a rozumný návrat k bežnému stravovaciemu režimu, aby sa vám kilá rýchlo nevrátili späť. Ak máte akékoľvek zdravotné problémy, poraďte sa pred jej začatím so svojím lekárom.

stefka33
25. jan 2015

@rysisi No super, že pokračuješ. 🙂 V tej diéte ma dosť desia tie banány, raz som zjedla za deň 3 a nemohla som 3 dni na veľkú. 😖 Ale inak to vyzerá zaujímavo. 😉

siska8800
25. jan 2015

cawte baby..tak 3 den uspesne za mnou.. 🙂 zatial som nic neporusila,dufam,ze to tak bude aj dalej 🙂

jul17
25. jan 2015

Ahojte tak 12ty den za mnou zajtra posledny uz styri dni som nebola na vahe a som odhodlana ze nan vstupim az utorok rano potom si dam tyzden pauza a zacnem znova dufam ze aj vtedy bude niekto zacinat. Drzte sa!

barbora286
25. jan 2015

@suriacik ahoj tak co zaciname od zajtra duhe kolo? aj ked ja mam jedalnicek podobny diete len obed si davam normalny(mensie porcie)

suriacik
25. jan 2015

@barbora286 jasnacka 🙂 zajtra mliekujeme. Podarilo sa ti udrzat vahu za ten tyzden ebo si este zhodila?