13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
som toho názoru, že si skutočne zarábate na zdravotné problémy.
No kočky ako sa drzite?
@ninda25 ja som uz po a mam -7,5 😀 ale idem este jedno kolo 🙂
Co takto radsej zdravsie jest a trosku sa hybat? Ako moze niekto verit takej hluposti ze mliecna dieta 😯 nic proti,ale moj nazor...
Ja už fakt neviem o čo tomu chlapovi ide. 10 rokov pracujem v čisto mužskom kolektíve, ale žeby sa takto vyjadrovali na adresu žien, že tupá a sprostá. No neviem ale všetko je to o charaktere a inteligencii - a tú nikomu nedá racionálna a zdravá strava vypočítaná podľa kalorickej potreby organizmu. No čo už sa dá na toto napísať a ako inteligentne reagovať. Keby si urazil ženu takto zoči voči tak by ti nejeden partner vysvetli ako sa veci majú a bolo by. Fakt nechápem ako sa takto môže niekto vyjadrovať - kde je admi - bolo by ťa treba zrušiť. Čo je veľa to je veľa.
@marcela1702 ja som im uz pisala 😀
@kristinka2255 super. Však nech si každý napíše názor, ale nie urážať a nadávať. A super koľko sa ti podarilo zhodiť. Ja som na bode mrazu. Neviem sa k tomu dokopať. Ale posnažím sa. Tak by som chcela tých 8 dať dole. A je mi fakt jedno akým spôsobom 🙂) to píšem pre tých ktorí sem chodia polemizovať.
@marcela1702 ja uvazujem ci teraz nezacnem s tou ryzovou detoxikacnou, zeny si moc chvalili a ze sa citili ako znovuzrodene 😀 tak uvidime musim nad tym popremyslam 😀 aj ocistit telo by sa zislo.ale tato dietka je super, len neviem ci by mi tie jogurtiky druhykrat uz nesli hore krkom 😀 ale potrebujem este aspon tych 8kil a budem nadmieru spokojna
@kristinka2255 Krásne 🙂 . Išla si bez prehreškov?
@blcha76 raz som zhresila ked sa mi pokazila vaha, uplne ma to demotivovalo 😀
@kristinka2255 Ale fakt super 🙂 . Ja som začala minulý týždeň, ale celé som to pokazila, tak ešte raz... Zajtra...
@blcha76 zacinas odznova? ja popremyslam ci tu ryzovu, alebo znova toto zajtra dam vediet,mohli by sme ak tak drzat spolu 🙂 potrebujem este nieco dat dolu..
@kristinka2255 Ano odznova. Držala som sa nejaký týždeň a potom som to z rôznych dôvodov (a hlavne mojej blbosti a slabosti) porušila a už nepokračovala.
Ty si teraz pre mňa vzorom, tak veľmi to chcem a dúfam, že to aj vydržím. Už som to minulý rok raz dokázala...
Takže od zajtra idem na to (už po niekoľkýkrát)...
@blcha76 a kolko si dala dole minuly rok? a z akej vahy? vratili sa ti kila? 🙂 no mysli na to, zachvilku je leto a speky v lete niesu pekne 😀 to som si ja tak vravela.
@kristinka2255 Veď to si vravím aj ja, ale stále mi v podvedomí nejaký červík napovedá, že ešte nie je tak neskoro 😠 .
Ale ja viem, že jar je tu zachvíľu...
Schudla som (ale aj s prehreškami) nejakých 5kg (ale to som mala cca 93kg). Potom som ešte dala dolu cca 3kg, ale tie 3 mám určite naspäť 😠.
Teraz chcem ísť poctivejšie na to a na váhu sa bojím aj postaviť.
@blcha76 to je blbost, nemas cas!! ja som si to vravela minuly rok co myslis aka som v lete bola? 😀 uz to nesmieme nechat tak ! 🙂 vyves si na chladnicku nejaku sexicu v bikinach to uplne bude stacit na motivacku si myslim 😀
@kristinka2255 OK. Teraz to musím dať...
@blcha76 ahoj no ako sa drzis?
@kristinka2255 Celkom v pohode, po 5 dňoch mám len - 2,7kg, ale postála mi váha. Dostala som menzes, tak asi kvôli tomu. Tak musím počkať pár dní (a hlavne vydržať), aby som sa odvážila a videla koľko šlo dolu... Ty ako?
@blcha76 ze len! ved to je super cislo nahodou! ja som sa dala nakoniec po mliecnej na ryzovku a ide to super dole, sice je to nechutnejsie, ale je to fajn, rychlo sa zbavujem zavodnenosti 🙂
Baby ako ?/
Ahoj babeny zajtra zacinam som skoro 9 meaiacov po porode vaha sa mi vratila asi po mesiaci do normy a odvtedy iba priberam som zhrozena idem s tym daco robit! Uz som davnejsie zacala ale moja mala ma zaskrabla na znamienku tak som vsetky podozrive dala vybrat teraz konecne vybrali posledne stichy tak zacinam cvicit a skusim tuto dietku 🙂 prva dieta ever tak dufam ze vydrzim... 8 kg bohate staci a potom len spevnit snad mi to odhodlanie vydrzi ide niekto do toho teraz niekedy?
Drzala som mliecnu minuly tyzden,takze za 7dni som dala 4kg dole a dnes som bola na stretavke s byvalymi kolegynami z prace a napraskala som sa cinou. A teraz mi je paradne zle ☹ prehresky sa neoplatia. Zajtra pokracujem
@tajka1986 kvok kvok kvok-kvok
Vykašlite sa už, ženy,dievčatá, konečne na všetky tieto nezmyselné diéty - to chcete do konca života piť celý deň mlieko alebo jesť len ryžu?! Inak len tak medzi rečou - mlieko je úplne nevhodná potravina pre ľudí ale to len tak pomimo. Z vlastnej skúsenosti odporúčam zmeniť a upraviť stravu a začať cvičiť a všetko pôjde krásne zdravo a normálne. Schudnúť za týždeň viac ako 0,5-1kg nie je ani zdravé a ani normálne. 😉
Dievcata ja by som chcela ist nato zase od pondelka ....niektora by somnou zacala ?
@vanesenka len ktory pondelok ?? :D

@ninda25 ved ziadnu nema, tak musi tu sa vyburit 😀 ignoruj, je to uboziak nezaujimavy.. aj ja uz ignorujem 😀