icon

+ 8 kilogramov za 3 mesiace

2. jan 2023

Som na seba nahnevaná! Schudla som cca za 2,5 mesiaca na vysnívanú hmotnosť, ale neudržala som si to. 🥴 Prestala som vyvážene jesť a prijímať dostatok tekutín. Potrebujem sa vrátiť späť do režimu, pretože mám zlý pocit. Zároveň sa bojím nedostatočnej pevnej vôle a zlyhania. Je to zase každodenná drina na xy týždňov. Má niekto podobný problém?
Ani neviem co si chcem prečítať, len som to chcela asi dostať zo seba von.

Strana
z2
tosomja
2. jan 2023

Áno, po pôrode som za tri mesiace pribrala 14kg. Som si nahovarala, že veď nič nejem, ako môžem priberať. Na...💩la som sa a stiahla si kalorické tabuľky. Za 20 dní som schudla 4 kg. Teraz cez sviatky som potlačila trošku, ale nepribrala som nič. Od zajtra začínam zase. Necvicim, len si vážim čo zjem. Aby som vošla do príjmu.

olinecka53
2. jan 2023

Každý človek je chybný ... už je len na tebe či to napravíš alebo to necháš tak .. prvom rade je dôležitá životospráva;)

autor
2. jan 2023

@tosomja to je výborny úspech za 3 tyzdne. No ono viem ako na to, co mam jest a tak....

autor
2. jan 2023

@olinecka53 ďakujem... Som demotivovana z toho aká som krava. Vsetko moje úsilie vyšlo na zmar.

zmrzlinka2021
2. jan 2023

Treba si zdravé jedlo, pohyb, odpočinok stanoviť ako niečo na celý život. Všetky diéty sú nezmysel

autor
2. jan 2023

@zmrzlinka2021 súhlasím..

olinecka53
2. jan 2023

Nájdi si motiváciu ;) vela štastia ;*

autor
2. jan 2023

@olinecka53 dik 🥴😁

123nikolaa123
2. jan 2023

s kalorickymi tabulkami sa to da, ale bol to masaker, a zasa som to pribrala naspat... najviac som pribrala po porode... ani nie pocas tehu

autor
2. jan 2023

@123nikolaa123 tiež tak.... Krásne som schudla, vymenila celý šatník, citila sa úžasné ako dávno nie. No a potom som sa opustila a je mi zo seba na nič.

tosomja
2. jan 2023

Ale neber to tak tragicky, vždy sa dá začať odznova. Tiež som pred pár rokmi schudla pekne. A po dvoch pôrodoch som mala dokonca menej ako pôvodnú váhu. Taká som bola na seba pyšná, že každá okolo mňa tehotná pribrala, sťažovala sa na kilá navyše 😃🙊 a ja "modelka" .. a zrazu ani neviem ako a bola zo mňa kosatka 🙄😁 aj je ešte stále, ale už sa mením na tuleňa ale ja to dám zase na modelku 🤣 aj keď už o 5 rokov staršiu. Tiež som skúšala všetko možné, nič ma nebavilo dlhodobo. Tak som bola demontovaná, do toho ešte divé deti, čo mi nedajú minútu pre seba. Ale povedala som si, že to robím aj pre nich a bohužiaľ, musia byť tú chvíľu sami.

tosomja
2. jan 2023

@123nikolaa123 ja tiež tak. Pol roka po pôrode.

123nikolaa123
2. jan 2023

@tosomja presne pol roka po ... zvlastne...

tosomja
3. jan 2023

@123nikolaa123 aj pri prvej dcére som presne po polroku pribrala. A teraz po poslednej tiež tak. Ale už viem ako schudnúť. Vtedy som skúšala všetko možné a bez úspechu.

balaskovae
3. jan 2023

ono vies aj tato demotivacia moze byt na nieco dobra. pripomenie ti to aspon to, ze uz nikdy takto proste nechces vyzerat a ak sa ti podari zas dosiahnut uspech, tak uz ta to mozno donuti, si ho udrzat

autor
3. jan 2023

@balaskovae myslíš? Hovorí sa, ze všetko zlé je na niečo dobré. Ale toto ma dalo fakt dole. Ci vezmem silu opäť vstať a nastaviť sa inak.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
3. jan 2023

@elizabet173 dik. Moja strava bola pestrá a vyvážená 5x /deň. Len pri rodine som sklzla k okrem svojej stravy k pizzi, čokoláde, cukríkom a iným snackom. Prestala s pohybovou aktivitou. Vedela, ze je to začiatok konca a aj napriek tomu robila zle.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
3. jan 2023

Ja si myslím, že k tej vyváženej strave si môžeš dať kľudne aj čokoládu a vôbec nemusíš jesť päťkrát denne. Ja keby som jedla päťkrát denne, tak mám snáď aj 70- 80 kg. Jem tri-štyrikrát denne, niekedy aj do prasknutia, ale držím si asi 20-25 rokov rovnakú váhu. Zaklad je deficit. A vôbec nie je pravda, že keď jes málo, tak telo ešte viac potom priberá, je to hlúposť. Proste málo prijmeš, málo priberieš.

autor
3. jan 2023

@elizabet173 ano, to je fakt, ale mala som to riadne vypočítané a zostavené. 😊

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka2021
3. jan 2023

@stanulienkat
Vacsina ludi, co "papa malo" a "akoze pribera", realne aj je maličko - ale tej kvalitnej stravy, oni sa dofutruju hlupostami 😉 a to vies - drobnost, mlsnota a brutus kalorie. To ti akurat zdvihne cukor v krvi, ktory rapidne klesne a pokračuješ...

stanulienkat
3. jan 2023

@zmrzlinka2021 Hej hej, poznám takých. Aj som videla reálne, co do seba tí ľudia dostali. Ja by som z toho žila týždeň, čo oni zožerú za deň. Ale vôbec to nebolo veľaaaa, oni jedia máaaaaličko a priberajú aj zo vzduchu.🙄

zmrzlinka2021
3. jan 2023

@stanulienkat este je tu genetika 😀
A jto ti hovorim ako osoba, co si obezitou presla.

stanulienkat
3. jan 2023

@zmrzlinka2021 ale genetika určuje typ postavy, nie obezitu.

autor
3. jan 2023

@zmrzlinka2021 takto som zabaranila. Postupne začala jesť piate cez deviate ako drevorubač. S vedomím, ze si totalne poškodím a zaradim na mojej ceste spiatočku. To je tak, ked nie je hlava v poriadku.

zmrzlinka2021
3. jan 2023

@autorka
Ta hlava je zaklad a hlavne dobra motivacia.
Pre mna tou najlepsou motivaciou je zdravie a funkcne telo, hybat sa, moct ist na turistiku a vyjst na ten kopec.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
3. jan 2023

@elizabet173 myslím, že si trafila kliniec. Zajedala som jeden problém, ktory je uz teraz vyriešený.

Strana
z2