90 dňová diéta a dojčenie
Najprv poprosím nepíšte sem tie, ktoré úplne odmietate diety počas dojčenia, viem, že to nieje správne, ale z môjho pohľadu je toto zdravé stravovanie a nie nejaká jednostranná diéta..
Moja malá mám pomaly 9 mesiačkov, takže už papáme aj kopec iných vecí, nie iba mliečko, tak som s dietou začala a zatiaľ nijaký problém 🙂...
Takže šup-šup mamičky, ktoré ste to skúsili, poprosím o skúsenosti, či ste mali nejaké problémy, ako to bolo s množstvom mliečka a či drobec bol ok 🙂
@danyelituska2 Tak to ma mrzí, my sme prekonali jeden dojčenský štrajk, asi pre mesiacom, týždeň odmietala prsník, ale odsaté mliečko vypila. Do diety som sa pustila pred 4 dňami a zatiaľ zmeny nepociťujem..koľko si ju držala, kým mu prestalo chutiť mliečko???
@whimy no to si už nepamätám presne, bolo to už dosť dávno, ale bolo to niekedy po začiatku lebo za dva týždne som schudla 6kg, vtedy som si vobec nepripušťala že by to bolo kôli tomu, teda že preto mu nechuti mlieko 😠 moja chyba, tiež som si naštudovala že - v pohode aj pre kojace matky a bla bla, až neskôr mi to došlo že to bola moja vina 🙄
@whimy ved skus uvidiš, ale lepšie je chudnúť pomaly ak tiež naraz schudneš tak sa to na niečom odrazí,
@danyelituska2 Nemám pocit, že pri tejto diete to je nárazové chudnutie..ten úbytok nieje extrémne rýchly..
@whimy ako u koho asi, ja som všetko dodržiavala a cvičila , prvý mesiac je úbytok najväčší
@whimy ja by som sa spytala asi rovno kociek, co ju drzali.... 😉 ony ti budu vediet podla mna najlepsie poradit
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/90-dnova-dieta-3/
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/90-dnova-dieta-ii-pokracujeme/

@whimy ahoj, ja som začala s touto dietou ked mal malý 7 mesiacov, mlieko som mala ale nechutilo mu, strašne plakal ked som mu dávala, asi malo inú chuť, ale nejako mi to vtedy nedošlo že prečo nechce ked mám, s dietou som neprestala, maly bol strašne hladný tak sme prešli na UM, no a prestala som kojiť, a až neskor mi došlo že to vlaste bolo presne vtedy ked som mala tu dietu že preto nechcel