icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

turandotta
25. sep 2013

@peggulka Suhlasim, aj mne to pomaha ked si citam vase prispevky a teraz aj s vami pisem. som viac motivovana. dnes som sla na sto percent, mala som nepravu jaternicu ci ako sa to vola ryza so sosovicou a mozem povedat ze toto je najsytejsie jedlo snad, mam plne brucho, ani do vecere sa mi nechcelo, co som obed tak dlho citila🙂 zajtra sa tesim na pizzu, objednam si ju tuto z pizzerky - len paradajky a olivy, potom oblubeny ovocny den a za nim voda! zajtra ti drzim prsty, mas vodovy den, ze? tak potom daj vediet ako to islo!

peggulka
25. sep 2013

@turandotta jaaaj pizza, mnaaam, ale mne nechuti taka aku musime papat..som si minule objednala tiez z restiky ze vegetarianska ...bleeee...a ja tak hawaii najradsej...no ano, ja zajtra vodovy, uz teraz sa desim uz teraz som hladna ako vlk..som nestihla ani vecerat, sme neskoro dosli s malou z vonku, kym som ju okupala a taaak, bolo aj pol 9 a to sa uz nemoze jest, tak som len na vode...a manzel tu vedla mna kuka TV a papa Milku 😠 😠 😠 😠

turandotta
25. sep 2013

@peggulka jaj, tak to budes mat o trosku dlhsiu vodovku, o to lepsie mozno🙂 moj manzel jedava aj dve vecere🙂 ale vzdy ide radsej do kuchyne za dvere, bo by som mu zjedla chlebiky aj s tanierom🙂))) skus niekedy urobit si pizzu sama, ja som si dva krat kupila korpus bez nicoho mrazeny, potrela trochou oleja, na to podusene paradajky z konzervy, na kolieska olivy a posypala susenou bazalkou, mnamka to bola....ja milujem pizzu, presne takuto, len este ten syr:( ale nevadi aj bez neho sa da..

adulka07
26. sep 2013

Ahojte,..dlho vas tu sledujem a chcem sa aj ja pridat,..90 dnovu drzim uz 3 tyzden ,zatial mi to ide hoci obcas zhresim,plus cvicim Jill...chcela by som sa opytat ci tie dni obcas nemozem pomenit,..napriklad po bielkovinovom by som si dala uhlohydratovy a potom skrobovy a tak ovocny,...l

cessy
26. sep 2013

Dobre ranko

@turandotta som rada, ze falosna jaternica sa ujala 😉 a ze ti chutila. a kolkaty den mas dnes???

@peggulka myslim na teba, dnes mas len tu vodicku 😕

@adulka07 ja dni nezamienam, mne to takto vyhovuje.

ficksacha
26. sep 2013

@adulka07 V knihe je pisane, ze dni by sa nemali menit.

ficksacha
26. sep 2013

Baby, nechce sa mi preluskavat tych 1500 stran...Je to niekto, kto drzi 90DD a aktivne sportuje? Dietu som drzala asi pred 3 rokmi aj som vyborne schudla, ale po tych 3 mesiacoch som pozorovala rapidny ubytok fyzickej sily? A odisla mi aj cast svalovej hmoty. Viem, ze v diete je pomerne malo bielkovin a preto sa trochu bojim, co to spravi so svalmi. Inak je tato dieta super a kazdemu ju odporucam.

turandotta
26. sep 2013

@cessy Dobre ranko, dnes som 27.den. takze uhlohydraty a zajtra ovocie a po nom vodicka🙂 tesiiim....:D

adulka07
26. sep 2013

ja som knihu nečíta,inšporovaná som bola tu,od vás...a dačo som si aj vygooglovola..ale pokračujem dalej...držím už 3 týžd. plus cičím Jill.Michaels -30 day a 6w6p...ale už nemám také brucho ako na začiatku a rifle sú tiež volnejšie...teším sa a aj okolie si to všimlo...

adulka07
26. sep 2013

a aj v robote ked idem na obed tak sa stále kolegovia opýtajú aký deň mam dnes...

cessy
26. sep 2013

@adulka07 super, aj si sa vazila?? alebo az po vodicke??

adulka07
26. sep 2013

nie,nevážila..ešte počkám,.lebo doteraz pri každej inej diete prišlo pri vážení sklamanie..ale zdá sa mi,že 90 dňová s cvičením ozaj zaberá,hoci nie rýchlo,ale časom sa výsledky ukážu

cessy
26. sep 2013

@peggulka ako sa dari???? dak vediet ako zvladas dnesny den

cessy
26. sep 2013

no dievcata som po obede.....dnes bielkoviny : salat s mozzarellkou.
pochutila som si. 😉

peggulka
26. sep 2013

@cessy no ahoj, juuuj, no dnes len voda, voda a voda...ale tak zatial sa drzim, len do vecera este moooc daleko...som hladna, ale tak vydrzim dufam.. 🙂)) ked tu citam ze si si dala mozzarelku, mnami, dala by som tiez, hocico teraz 🙂))

cessy
26. sep 2013

@peggulka drz sa, ty to das 😎

peggulka
26. sep 2013

@cessy no neviem, keby si pocula ako mi tu vyhravaju cigani v bruchu...kks, hlava sa mi aj kruti uz...ach jaaaaj

turandotta
26. sep 2013

@peggulka drzim palce neboj zvladnes coskoro budes kocka stihla🙂

peggulka
26. sep 2013

@turandotta dakujem, nooo tomu ver 😀 heh 😀

turandotta
26. sep 2013

@peggulka
@cessy baby, hrabem sa v starych fotkach a trpiiim, jaj, som taka netrpezliva, chcem nech uz je tych 90dni za mnou a nech som ako predtym...🙂

peggulka
26. sep 2013

@turandotta heh,no to chceme vsetky...ale neboj, pride aj ten den...do vianoc to stihneme lavou zadnou..no a ked sa uz hrabes v tych foto, tak hod sem nejaku 😀

cessy
26. sep 2013

@turandotta cakame na foto

cessy
26. sep 2013

@peggulka ti verim ze si hladna, mne staci ked mam ovocny a na druhy den hned rano citim, ze som uz dost hladna 😒

cessy
26. sep 2013

@turandotta
@peggulka
aj ja chcem byt uz chuda.....
😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

turandotta
Odpoveď bola odstránená
turandotta
26. sep 2013

@cessy
@peggulka nechcem provokovat, ale toto je moj dnesny obed...padla cela, ale korky zjedol moj syn. bola tenucka🙂

turandotta
26. sep 2013
peggulka
26. sep 2013

@turandotta si zla, zla,zlaaaaaa.....ja chcem nieco jeeeeest....to len 14:00 ...do zajtra rana daleko...

peggulka
26. sep 2013

@turandotta inak jakaaa kocka...podla mna vyzeras super, po 2 detoch si krasna 🙂)

cessy
26. sep 2013

@turandotta noo pekne, sliny mi tu tecu
inak fakt dobre vyzera.....