icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

skusihu
1. sep 2015

@mocca ja plánujem dlhodobo 🙂
2.9 kuracia bageta so zeleninou
3.9 zeleninové rizoto
4.9 cesnaková pizza
5.9 ovocie (normálny obed)
6.9 grécky šalát
7.9 segedínska polievka
8.9 špagety
9.9 ovocie
a k tomu som si dala záväzok, že malého budem voziť do škôlky na bicykli. Je to cca 2 km. Som zvedavá dokedy mi to vydrží 😀

janasim
1. sep 2015

Ahojte,ja len zvazujem ci by som zacala,nemozem to tu vsetko precitat,tak mi len prosim poradte co ten vyvar na obed,to si mozem akoze uvarit sackovu polievku,precedit a ciste vypit? Alebo si vzdy varite domaci vyvar?

skusihu
1. sep 2015

@janasim môžeš, alebo si urobiť vývar z bujónu

janasim
1. sep 2015

@skusihu dakujem,to vsak z kocky sa neprinutim vypit,tak ma napadlo precedenu sackovu polievku,ale to zas neni asi zdrave.

mocca
1. sep 2015

@skusihu ohohooooo pekne 🙂 takto je to najlepšie, človek to vidí čierne na bielom, nemusí plánovať a aspoň ho nenaháňaju chute. Ja zajtra ovocie, som na to zvedavá, keďže po väčšom voľne budem v práci a už to vidím ako budem mať zase chuť všetok stres zajedať. @janasim ja napríklad vývar vôbec nejem. Bujon ani sáčková polievka to v zdravej strave netrhnú a kvôli dvom deci variť celú polievku je pre mna nereálne. Ešte som sa pohrávala s myšlienkou navariť a namraziť, ale zatiaľ som to nezrealizovala

skusihu
1. sep 2015

@mocca už len to dodržať. Už som našla aj meter, že sa večer pomerám 😀

olinka19
2. sep 2015

Ahojte dievcata, tak ja teda fajcim a aj jem 😝 Dnes teda zacinam aj s kilami, aj mrchou, aj cigaretami a kavou. Ale zo skusenosti viem ze kila idu aj tak dole. Staci trochu discipliny a stereotypu 😉 Dnes mam bielkoviny, takze salat a rybka. Rodina bude mat Lasagne. Robim cely plech takze budem mat pokoj na dva dni🙂

mocca
2. sep 2015

ako ste prežili prvý deň? Ja mám teda za sebou prvý ovocný- peklo na zemi :D zistila som, že hladná nie som len keď spím :D:D tak idem dovariť cuketu s vajíčkom na zajtra (bielkoviny), zacvičiť si a spať

skusihu
2. sep 2015

@mocca preto ja budem cez ovocný deň jesť aspoň obed 🙂 nevydržím byť hladná. Dnešný deň v poriadku, ale idem rýchlo už do postele, kým dostanem na niečo chuť.

michaela2012
3. sep 2015

Ahoj dievcata 🙂 ako sa mate? Tak ja sa zatial drzim- s mensimi prehreskami ale bojujem 😉 vcera som si urobila zeleninove rizoto a dnes robim na obed detom buchty na pare tak aj ja si dam 🙂 dufam, ze mozem ,ci ? A na veceru mi prosim nieco poradte prosim 🙂

@skusihu ahoj, cvicis tu jullian ? Ako ti to ide?

ebby8
3. sep 2015

Ahoj 🙂 ja tiez zatial bojujem. Na obed cestoviny s paradajkovou omackou 🙂 na veceru nejaky kolac 🙂

olinka19
3. sep 2015

mne vcerajsok na pocudovanie isiel celkom hladko. Ale s bielkovinovymi dnami som nikdy nemala problem. Dnes mam den skrobovy takze si idem urobit zeleninove risoto. Pouzivam ryzu natural🙂 ... a uplne staci takze ani chlebik nebude.

skusihu
3. sep 2015

@michaela2012 teraz necvičím, ale mám to v pláne 🙂 Keď som začala minule cvičiť, tak som udržala tempo iba po 7 minútu 😀

buchty môžeš, ak neberieš tú dietu doslovne, inak by si dnes nemala ani mlieko ani vajcia čo sú v ceste. Ale aj tak pôjdu kilá dole.

michaela2012
3. sep 2015

@skusihu ja som ju uz raz cvicila a vysledky boli skvele ale teraz sa mi vobec nechce . Kedze mi vaha strasne kolise a potrebujem vahu stabilizovat a konecne zacat chudnut . musim sa stravovat aj s ohladom nato , ze varim pre muza a deti . Dieta kde by som nemohla jest to co mam rada nezabrala a to co som schudla som naspat nabrala naspat, pretoze sa neviem ovladnut a samozrejme ked varim potrebujem ochutnat co som navarila 😉 preto dnes tie buchty 🙂 ale detom a muzovi som plnila s nutelou a sebe s jahodovym dzemom , aspon trosku dietnejsie 🙂 a na veceru si mozem dat melon ak uz nechcem buchty ? a este sa chcem opytat v tie ovocne dni jes normalne obed a zvysok normalne ovocie ? 🙂 dakujem

skusihu
3. sep 2015

@michaela2012 ovocím na večeru nič nepokazíš. V ovocné dni budem jesť normálny obed. Nemienim hladovať. Ráno si dám nejaké ovocie, na desiatu ovocnú presnidávku, dám normálny obed a potom budem už iba ovocie.

michaela2012
3. sep 2015

Dakujem preto sa pytam, pretoze zajtra robim segedin a urcite viem, ze neodolam ale bez knedle . S na veceru si dam melon s bananom alebo radsej len ten melon ? Dakujem
@skusihu 🙂

skusihu
3. sep 2015

@michaela2012 a segedín potom môžeš aj nasledujúci deň. To si dobre vymyslela. 😀
a večeru porieš podľa toho na čo budeš mať chuť 🙂

ebby8
3. sep 2015

Mozes si dat segedin ale skus si dat k nemu celozrnne pecivo. To mozes namiesto knedle. Co ja viem tak obocie by sa malo konzumovat iba doobeda, poobede skor iba tu zeleninu a po pripade ak si hladna tak si daj oriesky alebo susene ovocie. A v obocne dni nemusis hladovat. Mala by si jest ovocie alebo zeleninu cely den. Ak si hladna papaj ich kazde 2 hodiny. A mozes si urobit zeleninovu polievku a tu jest cely den. 🙂

mocca
3. sep 2015

@michaela2012 ja cvičím jilian dnes už šiesty deň, sakramentsky sa mi nechce... nehovoriac o tom, že ja potrebujem vidieť hneď výsledky. Neviem čo som si myslela, asi že po piatich dnoch diéty a šiestich cvičenia sa jedno ráno zobudím bez zadku a mega bokov, ale tak zatiaľ zo mňa nezliezol ani gram... nič to ideme ďalej, zajtra rizotoooo

michaela2012
3. sep 2015

@mocca tak toto je presne moj pripad 😉 hned chcem vidiet vysledky ale u mna ich aj bolo dost skoro vidiet a to mame asi rovnake postavy - brucho chude ale boky a zadok za dve ☹ ja cvicit zacinam zajtra rano, pretoze dnes sme sa boli s detmi byciklovat a isli sme cez obrovsky kopec a moje nohy kolabovali 😀 moje a dcerine kila na bycikli to bola skoro moja smrt 🙂
@ebby8 ja knedle nejem, pretoze ma s nich pali zaha a ani krajec chleba nejem lebo by som neskoncila len pri jednom krajci ☹ zajtra doobeda budem jest melon, na obed segedin a poobede salat z cerstvej zeleninky 🙂 a v sobotu to iste len na veceru bude polovica obeda ale bez chleba 🙂

ebby8
3. sep 2015

Hahaha 🙂 chleba nemozes. Iba jeden kusok celozrnneho peciva 🙂 preco budes jest v sobotu to iste??? Aky mas den? Ak mas bielkoviny nemala by si mat den nato skroby??? Ja mam zajtra vitaminy. Ach jaj :(

skusihu
5. sep 2015

Ahojte, hlásim, že ovocný deň je pomaly za mnou. Zvládla som ho s orieškami a uvarila som si "akože sviečkovú" - rozmixovanú zmes pod sviečkovú, takže taká hustá zeleninová polievka. A odložila som si aj na zajtra k mäsu. Ako pokračujete vy?

michaela2012
5. sep 2015

Ahojte dievcata takze, zvladla som to ale aj skoncila som ☹ od pondelka nastupujem do prace, deti do skolky , ideme menit okna a kopec roboty , ktoru som mala rozplanovanu na dve mesiace ktore som mala byt este doma. Kedze sa to takto pohlo uz nebudem stihat varit sebe a detom a muzovi zvlast. Ak budem stihat alebo to budem dodrziavat tak sa ozvem 🙂 ale budem vas chodit sledovat a drzat vam prsty a hlavne dakujem za rady , ktorymi ste mi pomohli 😉

ebby8
6. sep 2015

Ahojte BAby. Ja stale pokracujem.. Asi 14 den, dneska skroby. Robim si ovocny nakyp. Akl ste na tom vy ostatne, bojujuce? 🙂

skusihu
6. sep 2015

@michaela2012 škoda, že si skončila. Ale chápem ťa. Budeš mať toho dosť, pri toľkých starostiach kilá pôjdu dole aj bez diety 🙂

skusihu
6. sep 2015

@ebby8 ja začínam 5 deň. Nevážim sa, ale mám pocit, že už som nemusela zapínať nohavice s takou námahou 😀 Včera som dokonca odolala obedu u mamy. Už si mala aj nejakú krízu? Ja som nikdy nevydržala dlhšie ako mesiac.

lejja
6. sep 2015

Ahojte, viete mi poradit, co si spravit na škroby z kelu?
Dakujem 🙂

skusihu
6. sep 2015

@lejja ja by som urobila kelový prívarok. Uvariť zemiaky a kel, pridať cesnak a pomixovať. Mňam. Asi si ho zajtra urobím aj ja. 🙂

ebby8
6. sep 2015

Ahoj skusihu 🙂 neodolala som akurat dneska 🙂 skusala som svoje prve bananove muffiny ( blizi sa oslava 1 roku mojho synceka tak som sa ich chcela naucit piect) no a muffiny padli za obet. No tak neviem :( moja vaha zatial stoji ale ubytok citim vsade. 🙂 ja msm zajtra kolacik ale kedze som si ho dala dneska zajtra ho vynecham. Inak ten kelovy privarok znie zaujimavo 🙂

mocca
6. sep 2015

jeej ide vám to super dámy 🙂 len sa držme ďalej. Ja dnes druhý ovocný deň, ráno som to nevydržala a postavila som sa na váhu, dole pol kila... nemohlo byť aj viac?... neviem, no necítim zatiaľ žiadny úbytok alebo splasnutie nadrozmerných partií. Možno je to tým cvičením, že rysujem svaly a tak nechudnem. Včera som si dala wrap so zeleninou, dnes teda len nejaké ovocie a zelenina a na zajtra sa tešííííím- bude lečo...