icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

ketrinn
22. mar 2012

@1lubika dnes ma nahana tak sa mylim 😀 v hornej lište a inzerenti a nie interenti xixi,teraz som si vsimla 😀 nahana ma cakam milacka varim pracem tukam vsetko naraz 😀 😀

ketrinn
22. mar 2012

@mijadave to preto lebo tie navody ma na stranke mmb ,uz som pisala1lubika citaj a urob to iste mozes si to dat vytlacit ,mne tiez neposlala nikdy ale naposledy mi ho poslala mozno mala doma naviac vytlacene 🙂 inac si to tam zakaznicky citaju alebo vytlacia ,potom napis ci sa ti to podarilo najst ak nie tak urobime inač🙂

ketrinn
22. mar 2012

@mijadave a po kolko ide u vas ? a mate aj pastovany?

mijadave
22. mar 2012

@ketrinn nasla som to 😉 neviem aky je to pastovany med, nakupovala som od susedovho otca vcelara sedmicku flasu za 5€ lesny a kvetovy mam cez bratovho kamosa za 4€, oba su vyborne, huste... no teraz uz nemaju, ale ze sa este inych popytaju

mattahari
22. mar 2012

Pomooooc, mam dnes vitaminy a prazdnu chladnicku !!! Poradte, co zjest, lebo umieram od hladu... :( Dnes som zatial na 3 ks ovocia, litri dzusu a 2 kavach a taaak sa mi nechce nic varit. Skusim zbuchat aspon nejaku polievku, kedze obed v robote bol vsetko mimo planu 🙂

Inac nestiiiham, pisem po sto rokoch a ani som vas necitala, ale vidim, ze ste - sme sa rozrastli, takze super...Caute nove i stare babenky... Ja to uz mam za paaar, rovnako ako mijadave, 1lubika, sisanka, hava77, dole mam nejakych 10-11 kil, este by sa daco zislo podla povodneho planu 🙂, aj ked okolie ma prehovara, ze staci, vraj uz v tvari som vyziabnuta 🙂 samozrejme sa hlboko myyyylia 🙂 No v podstate som spokojna, teraz rozmyslam a planujem, ako prezit Velku noc 🙂 Treti vodovy si posuvam na velky piatok 🙂 zo stredy pred nim a potom sa uvidiiii... Piste, ako ste na tom ostatne... papa

ketrinn
22. mar 2012

@mattahari konecne taka ktora ma ten isty den ako ja🙂 ja sa tiez tlacim kazde 3 hod neakym 1 kuskom ovocia a papam potroske oriesky ,teraz padla 2kavicka a uz bude len cista vodicka 🙂 drzis prvy raz alebo si uz niekedy drzala tuto dietu, ?

ketrinn
22. mar 2012

@mijadave pastovany to je taky ako maslo doslova ked ho natries na chlieb tak ti vobec nestecie je repkovy 🙂 on sa premiesava asi 2 tyzdne vkuse kym neni konzistencie takej ze stoji na lyzicke 🙂

kacenka1983007
22. mar 2012

@ketrinn aj ja mám tu jednu knižku s oddelenej stravy a tiež som sa čudovala a nechapala tomu,ja mám dost tych všeliakych knižiek ale tá naša dietka je naj naj naj... 😎 😉 🙂

zanulienka
22. mar 2012

@ketrinn ja mam tiez ovocny...na obed trosku zeleninovej polievocky,ale naeak nechutilo 😅 ..tak som si dala2 ks kiwi,kavicku,cajik...ja by som vkuse nieco pila,viac ako jedla 😀 ..dala by som si redkovku..z dobrym chlebikom..ty kokso som hladnaaaaaaa..ja nejem chleba odkedy som zacala tuto dietu..

kacenka1983007
22. mar 2012

babenky musím sa pohválit aká som na seba pišná 😵 😵 😵 😎 dnes sme šli ku doktorke s detmi a ja že si vyskúšam rifle ktoré som si pred par mesiacmi ani namňa nešly a dnes som si ich obliekla a sú mi ešte aj volné v pase,som kočka,každy mi hovorí aby som už nechudla viac,ale ešte musím 🙂 😉 😎 😵 😵

mijadave
22. mar 2012

@ketrinn tak taky med som asi este ani nemala.... 😉
@zanulienka ja prave peciem domaci chlebik v pekarnicke a veru ze by som si ho tiez dala s redkvickou 😒
@kacenka1983007 no vidis, super, sikulka, gratulujem 😉

kacenka1983007
22. mar 2012

@mijadave dakujem ti,no asi je to jedno kolko kíl máme,hlavné je ako sa cítime 😎 😉 no ale tych 55 by mohlo byt,no ale tie 2 mesiace vyčkáme.
😠 a viete baby že mňe tá dieta takto vyhovuje,asi tak aj budem nadalej papkat,robí mi dobre na žaludok 😅

mijadave
22. mar 2012

@kacenka1983007 moja kamoska sa tak stravuje 1,5roka, aj ked porusi, jasne, no snazi sa ist podla nej 😉 ja by som tiez brala tych 55, no uz teraz som spokojna 😎

kacenka1983007
22. mar 2012

@mijadave a kamoška chudne dalej?počula som že aj ked niekto schudol a by ešte drží tu dietu tak ked sa dostane na tu svoju váhu tak dalej neschudne 😅 😵 neviem či som to napísala zrozumitelne,no maly mi tu skáče v náručí a ešte ho krmym aj našou buchtov (receptík od @ketrinn ) 😉 😎 😵

mijadave
22. mar 2012

@kacenka1983007 nie, uz nie, dostala sa na svoju vahu a uz nizsie nejde a okrem toho nedodrziava to uplne 100% a jej ta dieta vyhovuje, citi sa lepsie, zvykla si na nu 😉

ketrinn
22. mar 2012

@zanulienka ani ja xixi,preto som tak vela schudla🙂

ketrinn
22. mar 2012

@kacenka1983007 podarila sa? nevykipela ti?xix mne po prva krat vykipela bo som dala viac kypriaceho
😀

ketrinn
22. mar 2012

@mijadave ja som myslela ze budem pokracovet tou oddelenou ale tiez asi ostanem pritejto ,uz nemam brucho ako balon🙂 teraz ma tak nenafukuje aj mne vyhovuje poslem ti foto cez skipe ako vyzera ten medik

kacenka1983007
22. mar 2012

@ketrinn najprv narástla a potom mi neako spadla,nechápem či som niečo zle spravila,no nič chutovo bola dobrá.
nie príliš sladká 😉 🙂

kacenka1983007
22. mar 2012

@mijadave aj ja by som to tak chcela že nie príliš drastycky , 😉 😎

mijadave
22. mar 2012

@ketrinn ok, no musim na chvilu uz odist od pc... 😉
@kacenka1983007 aj ja podobne ;)

ketrinn
22. mar 2012

@kacenka1983007 otvorila si prvej ako 3,5 minuty 😀

kacenka1983007
22. mar 2012

@ketrinn nie skor nie,len som ju nechala tam vyhladnut. 🙂

ketrinn
22. mar 2012

@kacenka1983007 hm tak to na druhy raz vyjde lepsie mixuj ju mixerom najprv vajce cukor pridaj olej potom muku mlieko a nakoniec prasok do peciva tak ako pri piskote🙂 je tam pisane lyzicou ale takto to je super

kacenka1983007
22. mar 2012

@ketrinn je to jedno však aj tak bolo dobré a však časom sa mi to podarí 😀 😀 😀

79zuzana
22. mar 2012

ahojte dievcata. Tak sa priznavam, ze som uz skoncila s touto dietkou. Za prvy mesiac som schudla 4 kila a druhy mesiac som ju vobec nedrzala. Ale dobra sprava je, ze hoci jem vsetko, tak som vobec nepribrala naspat. Dokonca aj jem cokoladky a mala som uz na veceru aj cinu a nic... vaha sa drzi 🙂 takze sa nemusite bat... fakt ten jojo efekt tu nie je 🙂 Ale pravda je, ze sa uz tak neprejedam, sem tam sice spapam aj nieco co by som nemusela, ale vaha je stale v poriadku. Po velkej noci sa k vam pridam znovu, este chcem schudnut 6 kil. Nateraz vsak potrebujem pauzu. Sem tam si vas vsak precitam, aby som videla, ako sa vam dari 🙂

hava77
22. mar 2012

ahojte, dlho som tu nebola 🙂 pozeram ze su tu aj nove kocky 🙂
tato dieta je fajn a mne sa strasne paci, ale schudla som uz 11kg takze pri vyske 180 mam vahu 64kg a vsetci do mna uz hudu ze som strasne chuda a naozaj na mne vidno same kosti. manzel sa boji aby som si neublizila takze musim s dietou skoncit.....takze sa dostravujem nejak dietne do konca a uvidime.... ale vsetkym drzim palce aby to dotiahli do zdarneho a vytuzeneho konca. inak v mojom okoli zacali dietu drzat asi 6 ludia 😀 takze vysledok je asi ok. naucila som sa zdravsie stravovat a to je pokrok u mna 😀....pridem vas este pozriet 😎 takze sa majte a drzim palce

mattahari
22. mar 2012

@ketrinn Ahoj, davam si nacas s odpovedou 🙂 ale az teraz som sa dostala k pc, 90-dnovku drzim po prvykrat, dostala som sa k nej uplne nahodou a rozhodla som sa zo dna na den, kedze ak nieco dlho planujem, vacsinou sa mi do toho nechce a odkladaaam a odkladaaam... mozno to poznas. Od 9.1. kedy som zacala sa mi celkom podarilo slusne zhodit 10-11kg a keby do leta este nejake 2-3 tak uz som uplne ze happy 🙂 A urcite ratam s upravou stravy po skonceni, mozno aj dalsich 90 dni udrziavacich, ktore baby pisali, ze sa aj odporucaju, a aj cvicit by sa uz patrilo, kedze koza (koža 🙂 ) je taka mlandrava 🙂 akurat pokukujem po orbitreku, no neviem sa rozhodnut aky...
Takze sme na rovnakom dni ? Super, ja nejako nevyvaram, teda pre seba nie, skor pre rodinku a ja si z toho povyberam co mi chuti, ale extra pre seba a mm som predsa zacala kvoli mm, ktory sa pridal po 1. mesiaci ku mne a sem-tam je trooosku narocny pri vybere dietnych "specialit" 🙂
Ja som napr. dnes uz bola v koncoch, co si dat na vitaminy, zelenina surova, pecena ci varena uz mi ide.... ovocie som okrem jablk tiez nemala ziadne, ale zase ten hlad ma vyhecoval a vydrzala som, dufam, ze nejake kilecko islo dole, no vecer som si spomenula na spenat v mrazaku, takyyy bol fajnyyy, na troske oleja a cibulke + cesnak, sol, korenie, mnam... Teraz este idem daco ozehlit, dufam, ze okolo mna neprejde nejake susene ovocie alebo oriesky co mam schovane do zasoby 🙂))

mattahari
22. mar 2012

Ja tu vypisujem riadne romany 🙂))

1lubika
23. mar 2012

@mattahari neboj, ja sa niekedy tiež tak rozpíšem, že ani neviem, kedy skončiť. ☹ Asi nám je tu dobre,aspoň si sem-tam vylejeme to naše srdiečko a trošku máme také rozptýlenie. 😅 😅
@79zuzana ako dobre, že si napísala,aspoň máme taký vnútorný pocit, že to čo robíme, má aj dobré výsledky a hned sa nám naše ťažko stratené kilá nevrátie. 🙂
@hava77 teším sa s tebou, že ti to tak išlo dole 😵 😵 Ja neviem, aj mne hovoria, že som dosť schudla a hlavne na stehnách a zadku, ale na kilá to nemá až tak moc - mám dole len 6 kg a za chvíľu už mám 3. vodový deň. 😒 Teším sa i z toho, lebo pod tú blbú 80 nie a nie sa pohnúť. 😠 😠 Mne tiež takto vyhovuje strava, ja tiež po diete zostanem pri tejto forme stravovania. Taká sa cítim lahšia, nie nadutá a zdá sa mi, že aj viac zvládam a som menej unavená. 😅 😅
Dnes mám UH - urobila som si rezance a dám si na ne takú omáčku robenú a večer niečo sladké. 😎 Mňam 😝