icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

kacenka1983007
10. apr 2012

@bebemaly ked cítiš hlad tak hrumkaj zeleninku,ja som mala čínskú kapustu alebo ovocie,to prejde po tyždni nebojkaj. 😉 🙂

bebemaly
10. apr 2012

@kacenka1983007 ahoj 🙂 ďakujem! a môžem si ju chumkať aj večer, do tej osmej? no, idem ja spraviť pekne nákup zeleninky dákej do tesca, keď sa deťúchy zobudia 🙂

kacenka1983007
10. apr 2012

@bebemaly ja som papala aj po 20 mej ked som bola hladná,je to manej zlé akoby som papala sledké 😉

miskakyska
10. apr 2012

@kacenka1983007 dobre Katuliatko,ako by to bolo,by si nás v štichu nechala 😀 malý sa už vyliečil??

kacenka1983007
10. apr 2012

@miskakyska no ovocie som vymenila na zákusky 🙂 no ale ten vodovy zostáva na zajtra,maly sa vyliečil len pred sviatkami dostal teploty,dvojdňové ale ho to prešlo. 😒

kacenka1983007
11. apr 2012

ahojte babenky....tak som sa vážila...0,6kg mám hore takže moje....príjemné plávanie Kačenky.... 😉 🙂 😵

miskakyska
11. apr 2012

Ahojteeee..no ideme na to,Katarínky? 🙂) aj u Vás take vetrisko ľadové duje??..strechu nám ide odfuknúť...taketo počasie milujem,keď mám rano dilemu čo malému obliecť do školky..lebo keď prestane fúkať je horko,kokos aj s takym počasím

ketrinn
11. apr 2012

no co kačenky plavame? ja musik do dediny nakupit zeleninu a ovocie ,lebo u nas nemaju nic len zhnite kusy 😒 idem 8km dole peso takze sa aj prejdem ,slubila som ze sa postavim na vahu takze jooooooooj kilo pribudlo tak dost šrotovania!!!dnes vodička voda ,krasny den ozvem sa nekedy poobede 🙂

miskakyska
11. apr 2012

@ketrinn no u nás taky tak s tym ovocím a zeleninou..to je sranda,ako sa to 1no kg rychlo naberie,keby tak rychlo aj odišlo ako prišlo..

kacenka1983007
11. apr 2012

ja som sa po wc postavila na váhu a zistila som že som nepribrala tych 0,6kg sa stratilo je to možné???no nič aj tak plávam s vami to mám za trest 😀 😉 no a zajtra si aky deň spravíte babenky?ja mám mat zajtra ovocko...asi si dám fakt to ovocie lebo nemám chut na nič iné.takže pokračujem podla plánu,lebo by som nechcela prepísat cely kalendár 😀 totíž ja som si celú dietu naznačila do kalendára aby som nezabudla aky deň mám a hlavne kolkaty deň takže dnes 52 deň voooooda....dufam že sa neutopíme,neviem plávat 😀 😅 😵

1lubika
11. apr 2012

tak kočky, držím palce na vodový deň. Ja to nejak nezvládam tie vodové. Ja mám tiež to kilečko navyše - až 1,8 kg. Šlak aby to trafil aj so sviatkami. 😠 Trápim sa mesiac a potom za 4-5 dní kilá naspať. Som aj ale ..... 😠 😠 Čo narobím. Sama neviem, či pokračujem s vami - lebo ja som už po 90 dňovke. Ale snažím sa doobeda ovocko a nemiešať potraviny - takže strava ako keby pri 90dňovke. Uvidíme, čo to narobí. Musím naštudovať tú pokračovaciu, ale akosi nestíham - v robote mám veľa práce. 😢 😢 ALe včera bola zumba - tak som sa potila ako závodný kôň. ☹ Ale bolo dobre. A zajtra znova. Tak babenky, nie že preplávate na druhý koniec zemegule. 😅 😅

miskakyska
11. apr 2012

@kacenka1983007 no vidííš..planý poplach :o) Kati ja mám zajtra bielkoviny..

miskakyska
11. apr 2012

@1lubika no díky za povzbudenie :o) ja tiež bežím už na poobednu..pekne tu ťukajte..bleee mne už je z prepáčením na grc z tej vody..a to je len obed,kokoos..aale hlavu vzhuuru hehe :o)) šibe mi

mijadave
11. apr 2012

ahojte dievcata, vcera som u kadernicky dopadla takto... a nasli sa len dvaja ludia v mojom okoli, komu sa to paci, vraj som to mala lepsie predtym... ☹ no nevadi, ja som spokojna 😉 tu krasnu orchideu som vcera dostala od onedlho byvalych kolegov na rozlucku... velmi ma prekvapili, necakala som to, dostalo ma to... su strasne zlati, bolo to mile...

ketrinn
11. apr 2012

@miskakyska aj ja mam zajtra bielkoviny,bola som kupit ovocie a zeleninu 🙂 prechadzka 8km dufam ze bude dake gramy dole xixi
@mijadave mas to fajn ozaj seklo by ti mikado 🙂
@kacenka1983007 kacenka ako vodujes? dufam ze neako vydrzime ! ja zajtra bielkoviny ako vzdy po vode🙂a 18 davam zas vodovy ale ten je podla planu tento je za trest 😀 😀

mijadave
11. apr 2012

@ketrinn no to by asi mm nerozchodil, uz toto je na neho kratke 😀

ketrinn
11. apr 2012

@mijadave no ked milacik ma rad asi dlhe 🙂 ale aj tak ti to sekne a ak sa dobre citis takto tak je vsetko ok 🙂

mijadave
11. apr 2012

@ketrinn no keby bolo po jeho, mam ich aspon po zadok 😀 sak som take mala, ked sme sa spoznali 😉 ano, som spokojna, len sa bojim toho, ake budu, ked si ich umyjem, ja to neviem tak upravit ako kadernicka 😉

ketrinn
11. apr 2012

@mijadave vsak xixii ja tiez som kocka len vtedy ked dojdem od kadernicky a potom ako striga lebo neviem co snimy 😀 😀 hlavne ked rano stanem a mam hlavu ako šopu sena 😀

mijadave
11. apr 2012

@ketrinn presne, a potvory nie a nie sa s nimi dohodnut 😀 kazdy ide inym smerom, len nie tym spravnym 😀

ketrinn
11. apr 2012

@mijadave xix a ako z dietkou pokracujes v druhej faze? ci ?

mijadave
11. apr 2012

@ketrinn nie, teraz mam pauzu, lebo v novej praci neviem ako to bude s obedami a pri obede sa zoznamujes s kolektivom, tak sa chcem cim skor zapadnut, potom sa uvidi, cize pocitam, ze najskor tak o 2-3 tyzdne zacnem s tou pokracovacou 😉

ketrinn
11. apr 2012

ok ,potom aj ja bysom rada pokracovala ,lepsie sa citim🙂 aj ked ma trapi pankrac ,dnes som kupila pangrol a uvidim co bude zle mi travy uz predtym nez som zacala ,ja neviem co je snim ked dam pangrol tak je ok ak neprejde do 14 dni musim na gastro: 😝

alias313
11. apr 2012

ahojte žienky, som tu nová 😉 ako to funguje s tou 90 dnovou dietou?daju sa niekde kuknut/stiahnu recepty?
Ďakujem krásne za odpoveď.

mijadave
12. apr 2012

ahojte kocky, dnes mam posledny den v praci, je mi tak zvlastne, na jednej strane sa tesim, na druhej mi je smutno... 😒 zajtra mam dovcu, frcim s malym na krajske kolo Hviezdoslavovho Kubina do Starej Lubovne (dufam, ze tam trafim, bola som tam raz v zivote 😝 ) a potom v pondelok sup do novej prace 😉 aj z toho mam zmiesane pocity 😉
@ketrinn super, ja sa urcite na nu chystam, no ako vravim, najprv sa zapracujem v praci a zoznamim 😉 drzim Ti pasticky, nech Ti to prejde 😉
@alias313 ahoj, vitaj, no funguje to tak, ze sa stridaju dni bielkovinovy, skrobovy, uhlohydratovy a vitaminovy... tu najdes receptiky, no najprv sa tam zaregistruj, neskor Ti poslem link aj na knizku.... 😉 http://chudnime.kiga.sk/viewforum.php?f=21

miskakyska
12. apr 2012

@mijadave môžem moju milú ochotnú zapisovateľku poprosiť naťukať do tabuľky po prvej vode..69 veľka vďaka! V novej práci držím palce..účes máš pekný,sa nezdáš..nová práca,učes,figura...žeby novy xlap na obzore? :o) sa smejem,nič v zlom

mijadave
12. apr 2012

@miskakyska natukane, inak tabulka je spravena tak, ze si tam mozes natukat zmeny aj Ty 😉 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Al... inak gratulujem, pekne si sla dole a do svojho ciela mas uz len kilecko 😉 co sa tyka - nova praca, uces, figura - miesto noveho chlapa (aj ked posledne dva dni robi vsetko preto, aby som nad tym uvazovala 😠 ) by som radsej brala nove babo 😉

miskakyska
12. apr 2012

@mijadave tak skus nové bábo s novym xlapom :-d včera som zvladla vodu na moje počudovanie na jednotku..ale keby som nebola v praci,tak s tym šľahnem..no dneska neviem,neviem či vydržim az na obed!

miskakyska
12. apr 2012

@kacenka1983007 Kati a ty ako? :o)

mijadave
12. apr 2012

@alias313 tu je link na ofotenu knihu k tejto diete: http://uloz.to/x6bnMb8/90-dnova-rozlisovacia-di...
@miskakyska to Ti verim, ved to poznam, tiez som bola rada, ze mi to vyslo na den v praci... doma by som to nezvladla 😉 a s tym novym chlapom, kto by ma chcel s 2 detmi? 😀 nie, v kazdom vztahu su pekne dni, no aj horsie a po nich zas musi vyjst slniecko, takze cakam, kedy konecne vyjde... nejak sa mu nechce... 😠 😉