90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
teraz som sa dala do citania a je tam toho hodne odkedy som tam nebola gucz ahoj ja som sa tiez dala nahovorit od aniela
zabudla som si kupit oriesky, aniel dala by som si aj tu slnecnicu, vsetko ine, len nie ovocie ☹
aj ja somhladna jak neviem co ale este si dam ananas mam ovocny den tak co aniel ako ja mam dole 5 neviem ako je to mozne ale je aj malu som postavila na vahu aby som si overila ci je na spravnom mieste
ja som ráno mala len tie dve a už som váhu skovala do postele a už ju tak skoro nevytiahnem 😨
já si dám buď kapra na masle alebomäsko ,čo som robila dnes-ak zostane,lebo u nás málo-kedy čosi 🙄 zostane
Ahojte tak som aj ja tu dala som malú spinkať aj malému večeru ja som si dnes večeru nedala ale teraz som vypila pol litra čaju Pu-ehr
oo ale ste sa rozpisali za tu chvilku.. 🙂 aniel odvaz sa vzdy po mesiaci, a ked to nemozes vydrzat tak vahu niekde inde schovaj
Tiez sa stale vazim ako blazon, ale uz ju tiez schovam, dufam, ze ked ju znova vytiahnem, tak budem milo prekvapena. Ale citim sa velmi dobre.
väcsinou sa riadim podla tych receptov, zajtra mam morcaci rezen s paradajkovym salatom. To môze byt fajn.
ja musim ist mala neni este naucena tak sa drzte aj ty aniel nie ze mi tu vahu celu rozhrkas

ahoj aniel,hm no neviem kde su vsetky baby ani v mojej teme dalsich 90dni nik nie je ☹