icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

miskakyska
2. jún 2012

@sotia nooo,to preto lebo to tak má byť a tak to bolo u každej z nás!! :o)) VYDRŽ!!!!

sotia
2. jún 2012

@miskakyska jej si ma potešila...ved ja neplánujem skončiť, toto stravovanie mi super vyhovuje, je mi dobre, aj ked sem-tam príde kríza, ale ešte potrebujem dole aspon 5 kg hihihihi

sotia
2. jún 2012

všetky žienky chudnúce, kdeže ste?

sajmonkaf
3. jún 2012

@sotia my sme boli na oslave a dnes ma čaka dalsia,tak asi až večer dobehnem 😉 😉 😉

mijadave
3. jún 2012

ahojte dievcata, ako sa mate? co mate nove? ako Vam ide chudnutie?
@ketrin ako si dopadla? ako sa mas?
no nic, ja frcim, pridem Vas pozriet poobede, pa a krasnu nedelu 😉

zoya1
3. jún 2012

Ahojte, ani u nás nič nové. Stále rovnaká váha ☹ ale držíme ďalej. Dnes ovocný deň.
Pozdravujem všetky chudnúce.

1lubika
4. jún 2012

ahojte a prajem krásny začiatok týždňa, veľa radosti a chuti do chudnutia.
@miskakyska a čo ideš ďalej? ked ti skončila 90 dietka? 😖 Ja sa akosi neviem rozhýbať. 😠 😠 Snažím sa, snažím ale nič - už som sama na seba naštvatá. 😠 😠 Začala som viac doma vyvárať, vypekať. 😝 Napr. včera - na obed fajnú domácu fašírku, samozrej. polievka a k tomu tvaroh. koláč strúhaný - vydaril sa perfektne. A potom no nejedz to. ☹ ☹ Môžem sa ovládať ako chcem. Aj ked človek veľa nezje ale už je to pomiešané. Teší ma však, že nepriberám a to je hlavné. 😅 Ale mňa to prejde - musíííí 😠 😠 A potom zas začnem znovu. Najlepšie mi je, ked z domu vypadneme a ideme niekde. Vtedy nemám chuť na blbosti. 🤐 I ked sme boli s mužom na takej menšej prechádzke. Na budúci týždeň idem k obvod. na preventívnu, tak som zvedavá, aké budem mať výsledky. Potom napíšem.
Ale kúpila som si také veľmi pasent krátke gate - a to je pre mňa výzva. Takže ak ich chcem nosiť, musím ísť tak 2-3 kg dole. Ja to tak zvyknem robiť. 😉 , aby som mala motiváciu. Vy babenky nie? Tie od vlani sú mi všetky veľké - čo som na seba pyšná a tak som si bola nútená postupne doplnať šatník a boli také pekné - zelené. 😅
Už sa na ne teším.
A nebojte sa, váha sa vám pohne - to len počas celej diety, raz to ide rýchlo, inokedy pomaly. 🙂 🙂 Budete spokojné. Držím palce. 😵 🙂

miskakyska
4. jún 2012

@1lubika ahoj.. ja sa chystám na tu pokračovaciu...však uvidím,hááádam sa mi žalúdok čosi scvrkol :o) nebudem žrať jak slon ..ja tým babám stále hovorím,že sa im váha pohne,nech na kila kašlú,nech hľadia na centimetre lebo tie vidno...jaaaa neviem ako to tu čítaju,asi pomedzi riadky :o))

zoya1
4. jún 2012

@miskakyska Cítame ťa poriadne - len vieš mizne motivácia ked sa postavíš na váhu a nič 😎 😎 😎 ale no čo už zatiať držíme. Ja už síce manželovi tvrdím, že on by mal prestať diétkovať, lebo už vyzerá chudák ako po nejakej chorobe - má dole 16 kg. 😲 😲 😲 Zato mne by ešte takých 16 kg trebalo zhodiť 😀 😀 😀 Prosím ťa po druhej vode, to pôjde rýchlejšie dole???? Vieš ja som taká osoba nedočkavá. 🙂

miskakyska
4. jún 2012

@zoya1 no čau,ty osoba nedočkava :o)) jasnačka že to pôjde dole..druhý mesiac je to akesi zaseknute a demotivujúce,ja vieeem zažila som to..treba len vydržať,vydržať,vydržaaaať!!

kacenka1983007
4. jún 2012

ahojte baby...tak čo,ako sa máte?ako vám to ide?
@miskakyska čo moja,kolko máš ešte do konca???

miskakyska
4. jún 2012

@kacenka1983007 v stredu mám vodu :o) paaanečku ušlo to ako voda..ale bez VÁS BY SOM TO URČITE NEZVLADLA!!! Dakujeeem!

kacenka1983007
4. jún 2012

@miskakyska tak si už skoro na konci?. a ciel si dosiahla?kolko sa ti podarilo zhodit?
😉

miskakyska
4. jún 2012

@kacenka1983007 dosiahla..som tri kg pod cieľovú rovinku...to som na sto pro nedržala..fakt tu ide len o to,že nemiešat a dodržiavať tie dni..no dúfam,že do zimy sa to na mňa zas nenabalí

kacenka1983007
4. jún 2012

@miskakyska ale neboj sa moja ja to už nedržim od velkej noci a stále mam 58 kg ako som skončila,no chcem schudnut na 55 aspoň tak ked Ketrin začne tak začnem s ňou...no mala by som asi skor tu pokračovaciu ale nemám ju preštudovanu,ani tu moc nechodím lebo nemám moc času :( ale vela na vás myslím kočky moje... 😎 😉 🙂 😵

miskakyska
4. jún 2012

@kacenka1983007 aj my na Teba,ty kočka naša!!..tak sa držkaj!

kacenka1983007
4. jún 2012

@miskakyska ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

sajmonkaf
4. jún 2012

Ahojte,no predomnou je 2.voda v nedelu,tento vikend bol hrozny,same oslavy,a zajtra ešte jedna,a ja som z tých dobrot niiiiic nejedla,ale dnes to prelomim,mam v chladnicke 3 druhy torty a ešte jeden kolač,tak na večeru si asi zo všetkeho dam,nech to slak trafi.Inak dodržiavam a vaha len pomalinky klesa,tak po vode sa uvidi,a verim,že sa to pohne.Už nosim nohavky 42,ale neni som spokojna s bruchom,stale je velke,ale ja a cvičenie,to je nad moje sily,možno sem tam brušaky by asi pomohli,či? 😀 😀 😀

sajmonkaf
4. jún 2012

@kacenka1983007 ako robis tie srdiečka?(asi som blbá,že) 😀

sajmonkaf
4. jún 2012

@susi21 to sa tam musim zaregistrovat a tak stiahnem?ja taketo veci moc neovladam....aby som nejaku blbost neurobila...

kacenka1983007
4. jún 2012

@sajmonkaf dáš naraz tlačítko alt + 3 ku skus hlavna aby to bolo naraz.
😉 🙂 😎

miskakyska
4. jún 2012

@kacenka1983007 júúj aká som pyšná na toľko srdiečoook...
@sajmonkaf si môžme ruky podať s tým cvičením.. :o)))

susi21
4. jún 2012

@sajmonkaf Ked na to kliknes, tak stlac stiahnut, potom opis ten text z toho obrazku a daj stiahnut, potom ti vyskoci samostatne okno, tak tam to len potvrd ok. Ono to trosku trva , kym sa to stiahne. Ak by ti to neslo. tak napis,

susi21
4. jún 2012

....a inak , dnes sme boli na navsteve, tak som zjedla vseeetko mozne aj nemozne.... eeee....ale zajtra zas na tvrdo 🙂

olga0251
4. jún 2012

Ahojte,už vás tu dlho čítam, ale až teraz som sa prihlásila, lebo som si nebola istá,či to vydržím. Ale pred týždňom som mala posledný vodný deň a schudla som 12 kg 😀. Vydržte to všetky, je to výborná diétka 😀

sotia
4. jún 2012

@olga0251 ahoj, aj ideš na pokračovaciu?

miskakyska
4. jún 2012

@olga0251 hmm,.a čo si neprišla medzi nás skôr??? :o)) my sme si toho vedomé,že to je super diétka,ináč by sme ju nedržali
@sotia ahoooooj!!

sotia
4. jún 2012

@miskakyska ahoj moja...nevieš ako Ketrin žije?Už je po operácii, je už doma?

miskakyska
4. jún 2012

@sotia čo by nežila,nerob paniku :o)) že nás všetkych pozdravuje..ozve sa,keď príde!!!

sotia
4. jún 2012

@miskakyska no ja som myslela tak, že ako žije, či je OK?Ale tak ma za tým...ešte je pravdepodobnei v nemocnici...len nech oddychuje, lebo doma zas bude makať...