90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
@lucky14 joj moja chlapi su hrozny xixi uz som mu davala aj caje ale on ju ma zatazenu hlavne z coko xixi a je chuducky ,lebo doktor mu predpisal aj lieky na odmastenie pecene lebo ju ma obrastenu tukom xixi ked sa dostane k bomboniere tak padne cela tak sa ani necudujem a jogurty ,slaninka ,klobasa to ma rad xi
No ja som prave robila muzickovi rezne. Prisli mu na chut. Tak hor sa do toho a uz veceria. A vobec to na nom neni vidiet ze papa co mu chuti a kedy mu chuti. On sa niekedy zobudi v noci a zje Horalku alebo hocico lebo citi hlad. 🙂
tak ok mozes dietit xixiix ,zajtra zacinas,drzim palce som zvedava ako ti to pojde dufam ze super!
baby rozhodla som sa, že tento týždeň sa nebudem ani vážiť..... odvážim sa až budúcu stredu 🙂 budem mať ešte menzes túto a aj to porušovanie bolo strašné tak sa nechcem deptať 🙂
dnes raňajky neviem čo lebo nič doma nemám, idem na nákup 😀 a na obed asi tá rybka 😉
@mijadave
@ketrinn čaute babulienky..tak som sa odvážila po cca mesiaci "prežierania"odvážiť a váha sa nepohla..ty kokooos...také prekvapko som veru nečakala...držím pedantne dietu,váha stojí...to ma vie nasrať..teraz som jedla všetko čo nezjedlo mňa a váha sa nehla..no tak potom nežžer...ale,dneska si dám vodu...ako odmenu pre ten moj metabolizmus :o))
@miskakyska mne stale stoji ,nebudem sa vazit az po vode a hotovo ,snazim sa ako aj z porusovanim ,joj kde su tie casy ked som bola vzorna v diete joj! u nas tento tyzden odpust tak neviem ale budem sa snazit a ked porusim tak urcite len kuskom🙂
pridavam foto obediku osve udusene huby na bazalke a cibulke pepš,sol,vegetka,potom zamixovane v zemiakovej kasi k tomu uhorka sacharidovy den

@domyyy Ja milujem kukuricu. A teraz ide kukuricova sezona. Bude vsadeeeeeeee!!!! 🙂