tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
no mohla by si brat ohlad na to ze mam zajtra ovocny den a nechcem rano vstavat s pocitom ze by som si tu klobasku dala alebo neviem jaku mnamku 😀 a bol by fajn napad prejst nech mame rovnako dietku
@poki10 Na obed si uvar zeleninovu polievku. Ja ficim uz 3. den na kapustovej kde je veeela roznej zeleniny a da sa to vydrzat. Budes mat trosku zmenu oproti ovociu. Ale ved to zalezi na tom ako sa budes citit ked sa rano zobudis. Alebo si daj 3 dni UH a pockaj nas a stretneme sa na ovocnom na buduce!!! 😀 😀 😀
Dobru nocku aj vam kocky. Do dietovania zajtra. 🙂
Čaaaute herečky!..no ako?..vidím,že sa Vám pekne darí..tak držím palce,aby ste to zvládli do konca! :o)
ahojte dievčence, tak od pondelka idem na to. aj keď kolegyňa mi povedala, že po tejto diéte je veľký JO - JO efekt, ale neverím, idem bojovať s nadváhou!!
@zujka2 opýtaj sa kolegyne prosím Ťa,kedy by sa mal ten efekt Jojo dostaviť,lebo ja som PO 2mesiace,šrotujem všeeetko a ešte kilečko odišlo..
@miskakyska a koľko sa ti podarilo schudnúť? no opýtam sa jej, vraj do brucha to ide. ale z jedného prípadu to nemusí byť pravda.
Ovocny den na 1 to sa mi podarilo asi 1 krat pokusenie menom bryndzove halusky nemali sancu
Ahoojte aj ja sa k vam pridem od pondelku.tak mi drzte palce a karap gratulujem uplne super zmena na tych fotkach,len tak dalej
@tina1711 ahoj tina, gratulacia, bryndzove halusky su mnamka 🙂 ja som dnes na obed ani nevarila. kupila som si v obchode take tekvicove kolaciky z nekysnuteho cesta a bolo 🙂 malá mala na obed kuriatko, ona mi aj tak toho vela nespapa ☹ obcas som az zufala. a potom ze preco vazi v dvoch rokoch 10,5 kg ☹ je to taky maly chrust
@zujka2... 10kg :o)
@tina1711 treba sa najest. drzime predsa dietu, pri ktorej je dovolene sa prejedat 🙂
ale taku cigansku v zemli by som si dala veru. alebo aspon hranolky s tatarskou 😵 alebo pecenu klobasu. u nas je v septembri jarmok, tak to urcite niecomu neodolam 😔