90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
Caute baby v pondelok sa k vam pridavam 🙂 , vidim, ze je to tu pekne rozbehnute 🙂 man jednu otazocku davate si k obedu ten vyvar a chlieb? Ak a no to bujon z kocky? Diky 🙂
Ahojte. Tak sa k vam po roku znovu pridavam aj ja. Drzala som ju presne pred rokom a musim povedat ze vazne fungovala. Schudla som s nou 10 kil. No ale od leta a hlavne v decembri som sa nekontrolovatelne znovu prepchavala a 5 kil mi nabehlo ako nic. Takze idem znovu na to a ciel je do velkej noci. -10 kil. Verim ze to aj s vasou podporou znovu zvladnem. Zacala som 2.1.2013. Takze dnes mam vitaminovy den. Zatial to prisne dodrzujem. Akurat teda jednu vec porusujem a to mlieko do kavy. Toho sa Neviem vzdat a pila som ho aj pred tym a schudla som, takze toho sa nevzdavam.
@jaja29 ja si chlieb davam len niekedy ale vyvar poctivo pijem. Ten z kocky len obcas, radsej si v zeleninovy den uvarim plno zeleninovej polievky. Potomac ju scedim a vyvar pijem v bielkovinovy a skrobovy den.
@jaja29 ahoj,ja som si nedavala vyvar,len niekedy ak nam bola uvarená akurát 🙂 😉
@zuzx ahoj aj ja mam ovocný den.no ja som mala na ranajky 2 banany počas dna som vypila 1l dzusu , na obed par suš.brusníc a teraz om si dala 1banan-1jablko trosku sm poliala s medom a skoricou no mnamka len velmi sladke. a co zase zjtra na obed???
kockyyy..tak dnesny den bez prehresku..musim si zaklopat..v sebe asi 3 litre vody :D furt chodim na zachod 🙂
@fialocka84 ano, chodila som na rychlu chodzu aspon 5 krat do tyzdna a doma som cvicila zumbu. Aj teraz som znovu zacala s rychlou chodzou a po dvoch dnoch mam neskutocnu svalovku 😀 Zumbu zacnem asi az neskor, neviem sa k nej nastartovat.
Inak dievcata ako casto sa vazite? Ja som chcela, ze az o 10 dni len neviem ci to vydrzim 😲
@fialocka84 s tymi banami opatrne maju strasne vela kalorii radsej si daj jablcko ak baninak asi len 1 nie viec 😀
@fialocka84 tak si ho kludne daj ak by si cchela rychlejsie zhodit odporucam ti bez banana 😉
@dnika2 brusnice som mala dnes susuene, dobrý napad dakujem krasne.tymas teraz ktorý den?
@melj neboj spolu to zvládneme, 2 hoďky po večery si zacvič toto a uvidíš, že ťa hneď hlad prejde. AJ ja idem teraz cvičiť, už sa na to teším:
toto je prvý level, ešte sú ďalšie dva a každý sa cvičí 10 dni
no pekne sa nam to tu rozrastlo 🙂 baby myslite, ze bude chyba, ked si trosku poprehadzujem dni? mam totizto skusky a jednoducho niekedy sa niektore dni nedaju mat, ked som cely den prec
Baby dakujem za info. Uz sa normalne tesim na pondelok lebo tie to vianoce som sa rozrastla do hroznych rozmerov ☹ ☹ ☹
Caute baby,zajtra zacinam 🙂 dajte typy kolko ste dali dolu 🙂 ja som skoncila 90 Dd koncom novembra,ale po sviatkoch mam 3kg navyse :D a uz sa citim ako balon 🙂
uz aj ja by som tk cvicila ale ja tlci postel lebo som chora - prechladnuta.chodit nevladzem nie to este cvicit. 😠 😠
@dnika2 a co si varis zajtra?ja si am asi kurcaa ku tomu zeleninkua pare spraveu.

Ahpjte, tak dnes mam ovocny den, na ranajky som mala pomaranc a banan, na obed pohar jablkoveho dzusu a teraz pomaranc. Este dam jedno jedlo - jablkovy dzus a mozno par nelupanych arasidov k tomu, nech mam aj prijem tukov. A nalievam sa cajom 🙂