tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
ženy, tak som práve docvičil, som mokrá ako myš, ale mám taký dobrý pocit zo seba, dnes som to zvládla bravúrne, všetko som precvičila🙂
Ahojte tak vidim ,ze ste tu dnes toho popisali 😀 Sa tesim, ze je nas tu tak vela, ale zas verim tomu, ze nas bude aj ubudat tym, ze kazda schudneme podla svojich predstav 🙂 Ja som dnes mala vitaminovy den, zvladla som ho na 100% akurat som dnes strasne malo toho vypila ale este si spravim aspon 1/2 litra caju, viac nemozem uz teraz pit lebo by som v noci len curala 😀
Od pondelka nabieham znova aj na cvicko, uz sa na Jillian hrozne tesim. Vytiahnem opät cinky zo skrine a ide sa na to !
Kocky tak ja dnes na ranajky jablko a kavu ktoru pijem vzdy s mliekom bez cukru, obed karamelizovane lieskove oriesky s jablkami, na olovrant banan a kavu s mlieckom a na veceru karamelizovane lieskove oriesky s horucim marhulovym kompotom. Za cely den som vypila asi 3litre tekutin bud caj alebo voda. No proste mnamky celucky den. Dufam ze kila pojdu dolu lebo zatial sa citim plna energie a elanu. 😀
@aduss super. Tesim sa. Takze dnes prvy uspesny den!!! 😀
Dobre ranko kocky. Takze uspesne prve 4 dni za mnou. Jupiiii!!! Dnes bielkoviny. Zatial neviem co varim ale asi zeleniova polievka a chlieb so zapecenou mozzarellou. Kedze nejem maso, ryby, a tofu nemam rada moc toho na vyber nemam. Prajem krasny den. 😀
@dnika2 dnes mame bielkoviny. Moj najmenej oblubeny den. Na obed asi budem mat zeleninovu polievku a mozzarellu zapecenu na krajci chleba. 🙂
dobre ranko kocky tak ranajky uz mam za sebou ledno jaklko na obed mesko s paradajkovou omackou uz sa tesim mnam pekny den vam prajem 🙂
Dobre ranko chudnuce zienky. Tak prve styri dni uspesne bez porusenia za mnou. Rano som to nevydrzala a odvazila som sa 😀 takze 1.7 kila dole 😉 Ja viem, ze to su este len tie prve kila, take tie lahsie, ale aj tak sa velmi vytesujem. Pamatam sa z minuleho roku, ze pridu aj take kriticke chvile, ze aj za dva tyzdne neschudnem nic.
Ja zase milujem UH den. Milujem cestoviny a cokoladu 😀
Drzim nam vsetkym prsty aj nadalej.
ahojte kočky 🙂 ja mám za sebou 3 dni bez prehrešku, som šťastná 😵 dnes si dávam bielkoviny, ja pri tejto diete nedodržujem, ani v minulosti som nedodržovala ovocné dni, teraz si dám možno raz za čas 😉 idem sa pozrieť či mám pomaranč, to by som si dala ako raňajky a na obed a večeru mám hlivový perkelt 😵 už sa neviem dočkať 🙂
Ahojte rada by som sa k vám pridala len veľa o tejto diete neviem, mohli by ste mi dať dáke rady a tipy ako na to?
aj ja by som sa chcela pridať...
našla som túto stránku vy ste tiež s nej čerpali alebo s kade? poradte mi prosím http://90-dnova-dieta.webnode.sk/ , chcela by som od zajtra sa na to dať len neviem ako na to , budem rada za každú radu 🙂
@sandrus2 Ahoj ja mam knihu 90 dnova dieta. Podstata je v tom ze kazdey den na ranajky jes ovocie. Striedaju sa v tejto diete 4 dni -1. bielkovinovy : ranajky ovocie, obed : mäsko, alebo vajcia alebo syr , tofu... a k tomu mozes vyvar a krajec celozrnneho chleba a nejky zeleninovy salat, na veceru to iste ale polovicna porcia bez chleba a vyvaru. Mala by si jest to iste co na obed.
2. skrobovy den : ranajky ovocie, obed: ryza, zemiaky, strukoviny... mozes aj zeleninovy vyvar a zeleninovy salat k tomu, vecera to iste ale polovicna porcia ako na obed
3. Uhlohydratovy den : ranajky ovocie, obed : cestoviny, pizza ( ale bez sunky, syra ) a na veceru v tento den moze sladke - zakusok alebo 3ks drobneho peciva.... a ak nechces sladke tak polovicu z toho co na obed
4. Vitaminovy den : cely den sa je len ovocie alebo zelenina, nemalo by sa to kombinovat ze aj aj, ale ja to takto robim a v pohode 😉 Tu mozes jest kazde 2 hodiny porciu ovocia alebo zeleniny. Dzus a ovocna stava sa tiez pocita ako porcia jedla
Kazdy 29 den diety je vodny- pija sa len voda cely den. Tvoje posledne jedlo by si mala stihnut vo vsetky dni do 20:00
hodiny a potom sa uz neje nic. Kazdy den vypit aspon 2 litre vody
Dufam ze som ti to trosku objasnila o co ide ak niecomu nerozumies kludne sa opytaj
@cutty ja mam skroby najradsej zo vsetkych dni. Milujem zemiaky a ryzu a zeleninu. Robievam si rajcinovu omacku a to je skvele k zemiakom aj ryzi alebo zeleninove leco so zemiakmi alebo ryzou. Proste tento den mam velmi rada. 🙂 Co si mala dnes na obedik? Ja som po vcerajsom vitamiovom bola nejaka hladnejsia tak uz mam obed zasebou. Mala som mrkvu orestovanu na troske oleja a posolenu a vegetarianske kuracie kusky. Bola to mnamka. 🙂
@sandrus2 ahoj skus pozriet na tejto stranke. Je to am podrobne rozpisane den po dni na celych 90dni. 🙂 http://www.nova-90-dnova-rozlisovacia-dieta.php...
@marianna168 ahoj. Kludne sa pridaj. 🙂 Poznas tuto dietu? Uz si ju niekedy drzala? Ja som dnes na piatom dni. Zatial sa citim uzasne. 😀
@sandrus2 nevadi. Mozes ake ovocie mas rada. Ale myslim ze Ti nebude chutit stale to iste. Ja t orada striedam. Kazde ovocie ma ine vitamiky. Vitaj medzi nami. 😀 Ja som dnes este len na piatom dni ale zatial idem na 100% a citim sa uzasne. A presne to ze mozu aj sladkosti je skvele. Ak mas na nieco chut potom vies ze cez UH den na veceru si z toho mozes dat. 🙂
No ďakujem začínam až od zajtra tak dúfam že sa mi podarí dáke to kilečko dať dole 🙂 tak držím palce nech sa ti darí aj naďalej , vyzerajú aj tie recepty fajn človek ani nemá pocit že je na dákej diete 🙂 a ty chceš koľko dať dole ?
@fialocka84 kuracie prsia so zeleninou