icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

lydka84
10. nov 2014

@czorky @barbadossa
poslala som vam princim dalsich 90 DD cez postu ak by nedoslo, ozvite sa poslem ešte raz 😉
a posielam ešte link kde sa dá stiahnúť http://www.ulozto.sk/xQmZMWy/dalsich-90-dni-pdf

barbadossa
11. nov 2014

@lydka84 no dam si kavu cajik nech mam aspon daco teple :D a dakujem za dalsich 90 DD :D

lydka84
11. nov 2014

@barbadossa skus keby bolo velmi zle urobis si vyvar alebo zjes jablko 😉
ja som na prvej vode mala ako zlatu rezervu kupene uhorky, kedze je to 95% voda ...ale ostali nedotknute

demonika11
11. nov 2014

@lydka84 aj áno cvičenie má veľmi baví A môžem vypadnúť Z každodenného kolobehu na dve hodinky...dušou som ovládla O 10 rokov A -2 kg 🙂

czorky
12. nov 2014

Haloo babeny, chcem sa spytat (kedze nemam tu knizku) co sa tyka vodneho dna, tak pit len vodu, alebo mozem aj mineralku ci caje?...samozrejme nesladene...uz v pondelok ma totiz caka prvy vodny den a vazenie ;) ...dakujem 🙂

janka7177
12. nov 2014

Ahojte, dnes mám 14. deň, cítim, že oblečenie mi je voľnejšie, elastické rifle teraz vyzerajú ako normálne. Merala som si len pás a mám dole asi 2 cm. Ide mi to pomalšie ako predtým vtedy som za mesiac dala dolu 7 cm, teraz to asi toľko nebude, ale nevadí. 😉 Dnes sa ešte chystám behať.

lydka84
12. nov 2014

@czorky voda, kava , caj , mineralka .... vsetko co ma 0 caloriii a samozrejme je to nesladene 😉

lydka84
12. nov 2014

@janka7177 vies ako to je, pomaly dalej zajdes 😉

firefox87
12. nov 2014

Ahooooojte žienky 🙂
idem sa k Vám pripojiť.....doteraz som len čítala 😝
Tak ja mám dnes 11.deň.......idem sa tu inšpirovať s receptami 🙂

vlksamotar
12. nov 2014

Ahooooooojte, čo najčstejšie varievate na tretí deň????????? 🙂

janka7177
12. nov 2014

@vlksamotar Ahoj, mne chutia cestoviny s opraženou strúhankou a primiešam kapary alebo som robila palacinky z celozrnnej múky s hríbovou plnkou. Zajtra mám aj ja sacharidy, tak asi urobím halušky z celozrn. múky a s kaparami, mám ich veľmi rada. Večer si dám určite nejaký zákusok. 😀

lydka84
12. nov 2014

@firefox87 vitaj medzi nami 😉
receptiky najdes v nasej skupine na to vytvorenej https://www.modrykonik.sk/group/5470/
dufam, ze nam nejake pridas, tesime sa 😝 😝 😝 😝

lydka84
12. nov 2014

@vlksamotar ahoj, cestoviny s kadečím 😉

czorky
12. nov 2014

@lydka84
Noooo tak to sa daaaaa 🙂 ja ze len vodu s vodou ;)

czorky
12. nov 2014

@vlksamotar
Treti?...to je sacharidovy?...ja si najradsej robim pizzu (celozrna so zeleninou, pretlakom, mnamky) ...uz som robila aj placky, ale to je v podstate ako pizza ;) ...aspon mne o tak prislo, alebo cestoviny len tak s cibulkou na oliv olejom, pretlak, paradajky, paprika, kukurica, hrasok co kto ma rad 🙂 ...ale tento den je pre man anj ;) ...drobru chut prajem.

lydka84
12. nov 2014

@czorky ak je to 0 KJ mozes 😉

lydka84
12. nov 2014

@czorky kukurica je škrob 😉

czorky
13. nov 2014

No hovorim, nemam tu knihu a neviem co je presne co...ale funguje to 🙂 ...nevydrzala som do pondelka a tak som sa dnes odvazila a?....hi hi hi...radost velika, nad moje ocavania, vaha pred troma tyzdnami 84 a teraz...77... 😀 ....monzo sa to este trosku pohne hore, lebo som mala teraz 2 dni brutalne migreny a bola som rada ak som daco zjedla, nehladela som na to, ci je to chlieb, ci maso a aky mam den, tak mozno to trosku vyskoci, ale je to pod 80 prekrocena moja magicka hranic a teraz sa do pondelka budem velmi drzat, aby ak aj nieco vyskoci (pocitam tak kilo, dve) hodim nazad a uz mam 77 a menej a menej a menej 🙂 ...ako som pisala v prvom claknu je treba dietovat tak, aby nam to super ale super super sedelo, ziadne vydrzim, ziadne kompromisy, lebo to nevydrzime na dlho a uz vobec nie na vzdy...ja sa snazim najst si taku dietu a taky stravu,a by som to zvladla a nie ze sak 90 dni dam a potom sup na zad, lebo to bolo utrpenie, sem tam teda asi pomiesam skrob a co ja viem co...ale vidis...funguje to 🙂 ...a to je dolezite, netrpim, netyram sa a chudneeeeeem.....drzim palce vsetkym vam 🙂 ...

janka7177
13. nov 2014

@czorky Ide Ti to super. Ja chudnem z váhy 83,7 kg a výška 174 cm, ale asi mi to tak rýchlo nepôjde. Ale od zajtra asi nosím v rifliach opasok, sú elastické a začali mi padať pod pupok. 😀 Akú máš výšku?

vlksamotar
13. nov 2014

Začal niekto 3.novembra ako ja?
Tak ja dnes nakoniec tortila so zeleninovým šalátom, nechcelo sa mi variť cestoviny ale vyskúšam nabudúce tie cestoviny s opraženou strúhankou, ma to zaujalo 🙂
Jedávate aj vývar tak ako je v rozpise? 🙂

janka7177
13. nov 2014

@vlksamotar Keď píšu, že vývar, tak si dávam aj ten. Potom mám dlho pocit sýtosti. Práve som mala večeru-veterník a pásik čokolády. 😎

vlksamotar
13. nov 2014

@janka7177
Ja si vývar nedávam, mne nechutí 🙂 a ani pečivo nejedávam k obedu....mám problémy s múkou :( takže obedy u mňa tvorí maso, zemiaky, ryža, cestoviny.....všetko so šalátom zeleninovým 🙂

czorky
13. nov 2014

@janka7177
Ja mam 173 🙂 ...takze sme na tom v podstate tak isto...treba si verit a urcite to pojde...ale som sama prekvapena,lebo naozaj nemam knihu a aj to dost porusujem, najma ked ma boli ta hlava, alebo mame navstevy...tak to papam normalne... ;) ...takze naozaj som prekvapena prekvapena ;)

janka7177
14. nov 2014

Ja som nevydržala a dnes som sa po 15 dňoch odvážila a schudla som 3,4 kg. Včera som mala maličké prehrešky, ale idem ďalej. 😎

barbadossa
14. nov 2014

@lydka84 no ahoj tak vodu som vydrzala len tak tak isla som spat uz skoro vecer 😀 ale bolela ma strasne hlava a bolo mi tak vselijako ale dala som to :D a rano som sa nemohla dockat kedy sa pomeram

lydka84
14. nov 2014

@barbadossa a ake su vysledky ????

barbadossa
15. nov 2014

@lydka84 no takze - 3, 3 kg spolu uz 10,3.... pas - 4cm spolu uz 6 cm a to som teraz dala na pase viac cm ako pred prvou vodou ..... boky -5cm spolu uz 10 .... stehno -2 cm spolu uz 5 a prsia - 2cm prvy krat som si nemerala tak neviem kolko celkovo 🙂 nohy mi idu sptrasne zle pomaly ale asi zalezi aky som typ postavy niekomu idu zase tazko boky .....

lydka84
15. nov 2014

@barbadossa no super blahozelam

vlksamotar
15. nov 2014

Jooooj neznasam dni volna, strasne hladna som od vcera.......vcera som zhresila s troma kolieskami sunky a dnes s tromi tycinkami :( chceeeeem uz do prace

1marika1
15. nov 2014

CHUDNUTIE je radosť :o))

CLEAN 9

Prvým krokom k zdravému organizmu je prečistenie tráviaceho systému. Tento deväťdňový program, ktorý predchádza programu Forever Nutri-Lean, poskytuje všetky potrebné prostriedky, aby ste si prečistili organizmus, boli štíhlejší a prevzali kontrolu nad svojím zdravím a šťastím. Clean 9 obsahuje Aloe Vera Gel, Forever Lite Ultra, Garcinia Plus, Bee Pollen, šejker, krajčírsky meter a literatúru.