tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
Baby,je tu niekto,kto zacina od zajtrajsku?pripadne od pondelka?
12
Kočky a co avokádo, kedy je vhodné. Kedykoľvek?
Ahojte som tu nová poraďte mi, ako dodržiavať túto diétu pri 12hod zmenách. Na dennej sa to dá, ale ako na nočnej? Začínam o 17:45, obed si dám doma, ale večeru mám v práci alebo o 21:00 alebo o 24:00. Ako to riešite vy?
Čo to máte za diétu?
@9630lenka9630 90DD
Ahojte, dievčatá (snáď nás všetkých môžem tak osloviť 🙂 ), v utorok to budú 2 týždne, čo držím 90 dňovku a s malými prehreškami je to -3,5 kg. Týždeň cvičím - na orbitreku ráno a večer 5 minút a ide to dole. Síce pomaly, ale ide. Tiež sme pomaly priberali, nebolo to zo dňa na deň, tak aj tie nešťastné kilá idú pomaly dolu. Držím nám všetkým palce, aby sme čím skôr vošli do svojich obľúbených šiat 🙂
Čaute ja som na piatom dni a chcem sa opýtať,či môžem jesť tortilu tú celozrnú z Lidla a s čím a ktorý deň?Ďakujem.
@mariajozef mozete. Treti den. Ugrilujte si zeleninu ci sampiony. Alebo listy spenatu paradajok cibule atd. Taky studeny ci teply mix zeleniny.
kedy môžem kapustu dnes mám bielkoviny a dala som si kapustu a mleté mäso ako koložvárska je to správne?
@mariajozef samozrejme. Ja kapustu dam do janskej misy a na to kuracinku. Mnamka! Na skroby kapustova polievka si zemiakmi. Na sacharidy s cestovinou ci haluskami.
Ahojte, dievčatá, tak ja mám za sebou úspešne 1. vodný deň 🙂. Je tu ešte niekto, kto aktuálne drží túto diétu???
@zukana ak sojove mlieko..tak na bielkoviny.no nemiesat s masom ci vajcami. Len s mliecnymi vyrobkami. Soja je skrob no vyrobky z nej bielkoviny