90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
sa smejem preto, že ja budem na tom rovnako......a počula som, že si davaju aj ponožky.... 😀 😀 😀
jesika ja sa odvážimaž zajtra,neviem či išlo niečo dolu, ale zatial to na oblečení moc necítim,lebo som mala dosť takých elastických vecí, tak zajtra sa aj zmerám a napíšem 😉
ja by som chcela byť štíhla, ale dúfam,že niečo tam zostane .To by sa manželovi nepáčilo 😝
Ahojte baby, tak ja som dnes začala 😉 na raňajky jablko a obed si uvarím spolu s malým...papá biele mäsko so zeleninou..tak nebudem sa odteraz s manželo stravovať, ale so synom 😀
jesika ahoj, včera mi nejako blblo icq, prepáč ☹
erikas..sme na tom s váhou rovnako,ja tiež mám 59 (kilečko som už zhodila,dnes 5 den) chcem zhodiť aspon 5 kíl ešte,ale s tými prsami som na tom lepšie 😨
juj baby ja mám opačný problém, ja by som z pŕs naozaj chcela zhodiť, ja mám dosť bujné poprsie, povedala by som až moc, a to tiež nieje dobré, neverili by ste ako z toho bolí chrbát. Ja túžim po lentilkách pod kobercom, ale toho sa asi nedožijem, na mňa už čakajú asi len psie uši 😀 😀 😀
ahojte babenky, tak som tu, kým som prečítala, čo ste popísali od včera večera, tak ubehla štvrť hodinka 😀
gucz 😀 chápem,že chrbát trpí tou ťarchou ,ale zase drať ich po koberci tiež nie je bohvie čo🙂)) moja kolegynka obdarená vnadami ako venuša vraví, že keď si odopne podprsenku tak sa jej vrásky vyhladia 😀 😀
ahoj jahodkajaja - však v podohe, ked sa ti bude dat tak napíš na icq.Tak zatial to zvládaš v pohode??????Som rada, že si sa na toto dala a samozrejme držím palce.
Keby ste vedeli aká som už hladná, ani voda nepomáha 😢
aniel - tie pečené jablká si robím ja takto : Jablká si narwežeš asi na 1,5 cm kolečka, tie namažeš trochou medu a posypeš škoricou, ak máš grilovaciu rošt, tak to na to poukladaj a zapeč asi tak 10 -15 minút, ak nemáš, tak to daj na normálny pekáč, a pri pečení môžeš pokvapkať šťavou z pomaranča a výborne chutia, ak dáš medzi alebo na ne aj listky medovky, či mäty, len mäta má rýchlo spaľujúce účinky, takže budeš rýchlo hladná.
jesika26 vydrrrž,prípadne si daj kúsok ovocia,skús vodu s citrónom aspoň 1/2 litra vypiť 🤐
erikas ahaaaaa 😀 😀 😀
Jesika už som ti aj napísala ráno na icq 😉
No pre mňa je najväčšie utrpenie káva...ja ju milujem s cukrom a mliekom a teraz bez ☹ od rána ešte tú idtú popíjam , normálne by som mala vypitú už druhú 😀
jahodkajaja - tak ti držím palce!!!! 🙂
jesika26 - no to ťa obdivujem, dúfam, že aj ja vydržím tak dlho, moja segra mala tiež pred včerom prvú vodu, vravela že sa to dá celkom zvládnuť
Napíšem dnes niejaké recepty, tak dúfam, že vás niejaký zaujme
gucz - tie prsia ti nezávidím, ale ja s mojimi tiež nie som spokojná, chodia si hore dole ako sa im zachce, keď mám vyššiu váhu sú ako melóny a stačí že dám dole 5 kíl, už sú o 2 čísla menšie, ako potom budú vyzerať keď stratia svalstvo, naozaj ako psie uši 😀 😀 😀 😀
erikas - napíšem, len teraz ma malá zlostí, lepšie povedané ona sa zlostí, tak idem k nej , neskôr papa
jesika26 - držím palce!!!!!!!!!!!!!!

riana246 sa ti smeje ,ale ja si asi vážne do push upiek budem musieť ešte dávať pánske vreckovky 😨