icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

marianca
14. júl 2010

Yani jasan 😉 ja tiež móžem aj také plechovkové a s rajčinovou šťavou, ale varila som polievku fazuľovú, tak pre seba som odložila čistú fazuľu 😉

magimary
14. júl 2010

aj ja ľúbim tú bielu v rajčinovej 🙂
ozaj a kedy to vy jedávate? ja som si o dávali, keď som mala cestoviny-tuším 😕 😅

yanni
14. júl 2010

@marianca aha no tak to hej. ale len tak by som nevarila. a v tejto horucave. no to daleko ja od kuchyni sa drzim 😀

yanni
14. júl 2010

@magimary ved strukoviny sa mozu na skoby

bea44
14. júl 2010

Yanni - prešlo dik. a pozriem si . a ja som zas 4 - a cca aj na mna sedi.
a uz kurnik chodte do spiša 😠 kto rano vstane 😲

magimary
14. júl 2010

ale uším aj k cestovinám, či nie?!? 😅 😕
a zajtra mám UHD a s chuťou si dám palacinky!!! 😵
mamina priniesla, zajtra si pochutím... 😵 😵 😵

magimary
14. júl 2010

tuším 😠
niekedy mi nefunguje dobre "T" 😝

yanni
14. júl 2010

@bea44 no taj fajn ze to prislo. idem si tu 4ku precitat 😝

magi no ja som to citala pri krumploch

idem do spisa. bei zavolaj mi telefonom budicel. kedy musis vstavat?

yanni
14. júl 2010

ze vraj: Nedostatky: Útočnosť, hrubosť, sebeckosť,
> sklon všetko
> kritizovať.

nioó bei, ty s nezdas 😀 😀 😀 😀 😀

sivocka
14. júl 2010

Ahojte koceny, no az som smutna, ze som sem prisla po tejto debate.....ste ma celkom slusne pobavili.... 😀
Yanni, uz som ti naplanovala cestu: kedze pojdes z nemecka, predpokladam cez rakusko....cize dorazis do Bratislavy, svihnes to cez pezinok, nalozis MAGI a ZMRZLINU...dorazite ku mne...cize do TT a Bea, ty budes musiet docestovat tym "šrotom" - na stanicu ta uz pridem pockat....u nas bude aj vinko, (s navstevou vacsinou pocuckavame)...No a dievcata, my sme sa pred rokom a pol prestahovali z cinziaku na dedinu asi 6 km od Trnavy..aby som Vas nezavadzala, ze som priamo z Trnavy. Ale aj tak som tam denne, toto je akoby predmestie...ale nieje to Pereš... 😵 😉

marianca
14. júl 2010

A odkiaľ si sivocka????ja bývam cca 8 km od TT 😕

yanni
14. júl 2010

@sivocka no to nevrav ani zo srandy, lebo ja ta beriem za slovo. ja sa rada ludom nasackujem, hlavne ked je dost jedla a pitiva. a este aj helenka musi dobehnut, ta je pri Nitre, to tiez nei je daleko 🙂

yanni
14. júl 2010

baby ved dedina je super. co s mestom, tam nic nie je len hyc a smrad a prach. jani a ked este bazenik napustis aspon na nohy tak uz sa k tebe aj nastahujem 😀 😀 😀 😀

marianca
14. júl 2010

Inak helka je na FB, akurát som pozerala kreslila portrét takého malého chlapčeka.... 😉

yanni
14. júl 2010

baby normalne vam zavidim. vy ste vsetky tak pokope. sa mozte hockedy stretnut. ja musim vsetko planovat 😀 😀 😀 😀 😀

yanni
14. júl 2010

@marianca ja som tiez na FB

yanni
14. júl 2010

no baby ja uz idem drichmat. dobru nocku.

marianca
14. júl 2010

Yani, tak prečo ťa tam nemám??????hoď mi meno a pošlem ti žiadosť 😉

sivocka
14. júl 2010

sakra nejako mi to tu blbne, uz som napisla dve odpovede a neposlalo mi ich pre Vas.... 😢
asi ma tu nechcu.... ☹

sivocka
14. júl 2010

ale a sa nedam len tak lahko vyhodit.... 😀

marianca
14. júl 2010

brú yani 😵
sivocka nedááááj sa 😉

sivocka
14. júl 2010

@magimary -to je super, ved my sa mozeme stretnut...a mozno sme sa aj stretli, len sme sa nespoznali....to sme asi boli este pred dietou... 😀 😀 😀

@marianca , my sme odisli do: Križovany nad Dudvahom......a ty?

aj Ja som na facebooku...Yanni, ty vies aj meno, najdes ma, mojich chalanov mam v profile, potom sa mozeme pospajat...moc tam sice nechodim, ale nakukam, nikdy nevies kde ta co stretne... 😅

Bea, dobru noc....sak rano docitas....ale som sa fakt schuti poskerila na Vasim rozhovoroch

marianca
14. júl 2010

sivocka ja som z malženíc, ale poznám aj križovany, mám tam kolegyňu bývalú... 😉
a hoď mi aj ty meno na FB🙂

magimary
14. júl 2010

ja zase poznám Malženice 😅 , poznám odtiaľ jednu babuľu (neviem si teraz zmyslieť na jej meno 😅) -sprostredkovane,
ale Križovany ani omylom 😅 , takže -sivi-my sme sa asi nikdy nestretli 😉 😉

marianca
14. júl 2010

no vidíte baby 😉 ako sme v podstate blízko od seba 😉 ani sa to nezdá 🙂

marianca
14. júl 2010

Magi ty si z PK, že? Aj to poznám, dosť času sme tam strávili a chodíme tade do BA často.. 😉

yanni
14. júl 2010

@marianca Katarina Daxi

yanni
14. júl 2010

juj no chcela som to do ip a kukni kde som skoncila 😀 😀 😀

marianca
14. júl 2010

yani poslala som žiadosť 😉

yanni
14. júl 2010

@marianca uz ta mam 😉