tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
baby, začínam mať na niečo chuť, idem si uvariť ďalší čaj, pomoooooc
@ingridka22 no uz som tam dnes bola a zozrala par koliecok salamy.....ale od zajtra sa musim polepsit
@ingridka22 a vies, ze aj caj sa rata za jedlo?
Tak ja som to podrobne preštudovala, spomína sa tam na ovocný deň iba ovocná polievka... 😒 Žiadny bujón... 😕
ja si myslím, že na ovocný ide o to, aby tam nebol žiadny tuk - a bujón je taký mastný, či nie?
aj v receptoch sa vývar spomína len na bielkoviny a škroby, už ani na UHT sa nespomína...ani na ovocie 😕
@kubkovka, ja by som si na kilách ani tak nezakladala, ako na obvode... pokiaľ ti budú padať veci a budeš cítiť, že sa zmenšuješ, bude to fajn. ja som vždy vážila viac a opticky som nevyzerala zle, nikto mi moje kilá neveril. tak sa spolieham na to, že keď nastane ten moment, že veci na mne budú lietať a padať, bude to super 😉 a keď sa napchám do tých, ktoré mám odložené v skrini, budem spokojná. tak neboj, bude to ok 😉
fíha, to sa tu rozprávam sama so sebou, či čo???? zavrite tie chladničky 😠
@suezana no nemala by sa ani nijako upravena zelenina Pri vitaminovom dni jedzte viackrat denne, prestavky medzi jedlami nech su aspon 2 hodinove. Na zacitku diety zjete celkom iste viacej ovocia, lebo budete hladni, to vsak len dovtedy, pokym si organizmus nezvykne na novy sposob stravovania. Neskor uz hlad nebudete pocitovat. Ovocie je zakonom. Vyberajte si podla vlastnej chuti
Dovolene je aj susene ovocie, naratajte si 8 kusov. To by Vam malo stacit. Ak ho nechate cez noc namocene, ma velmi dobru chut. Napuci a mozete ho pomaly prezuvat. Susene ovocie vzdy dobre umyte, aby ste mohli vodu, v ktorej bolo namocene, vypit. Pocas vitaminovych dni konzumujte aj rozne oriesky a semena. Kupte si 10dg vrecko a rozdelte ho na 4casti. Oriesky a semena sice obsahuju tuky, aj ked rastlinne, ale vo velkom mnozste mozu skodit. Solene aj prazene su zakazane. Ak nemate radi oriesky, ci semena, zamente ich za cerstve alebo susene ovocie
Môžete používať aj umelé sladidlo. Ak vám ovocie nechutí, kombinujte ho s ČERSTVOU zeleninou
@suezana máš pravdu, dobrú sprostosť som napísala, už mi prepína, iba džús je za jedlo, ťapa som
@ingridka22 ospravedlnujem sa za ten caj ☹
@ingridka22 no ved to je to, ze ja som nejaka stale nafuknuta.......
@kubkovka, čiže podľa knihy by sme mali len surové ovocie a zeleninu... žiadne polievky a dusené zeleninky... no pekne, to ma nepotešilo 😢
@ingridka22 ani mna........ale napr. ja som si urobila v ovocny den kapustnicu z kyslej kapusty a pekne ma precistilo....
ja som si polievky nerobila, ani dusenú zeleninu, len raz ten karfiol, neboj, dá sa to vydržať 😉
už mám jasno 😉 budú z nás zajace 😀 😀 😀 akurát že mňa z kapusty nafukuje a surová zelenina je mi náročnejšia na trávenie, ale keď chcem schudnúť, musím aj toto prekonať. bude to fuška 😲
@suezana no ja viem, ze da, ale je to vsetko sladke a mne sa strasne ziada slane, ja sladke velmi nemusim, budem asi len caje pit a paradajkovy dzus som nikdy nepila, je mi nesympaticky, ale teraz ma napadlo ze v PD v nakupnom centre odstavuju stavy, si vyberies z akej zeleniny chces a oni ti to odstavia, by som mozno skusila
@ingridka22 a co zeleninove stavy? to by som skôr, len nemam odstavovac 😖
No skusim tieto dva tyzdne do vazenia dodrziavat co najviac ku 100% a uvidim ubytok, ci bude........
@ingridka22 no a ja za chvilku polovica diety a dole nieco cez 6 kg........smutne, ale od zajtra si prestudujem gramaze v knihe a budem sa ich snazit dodrziavat