icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

suezana
5. feb 2011

@dadurka 😀 😀 😀 😀 a si zober, že je večer 😕 ráno to bude ešte menej a GRATULUJEEEEEEM 😵 😵 😵 😵

ivella
5. feb 2011

tu chorobu nezavidim,mali sme raz a bola som zufala,dr.kazala aj volat sanitku keby cosi,,,no sama s dvomi detmi,,kde by som dala druheho...tak sme to predychali spolu v sede vsetci ☹
sue,som sa zasmiala,lebo som vcera akurat cosi hladala v skrini a nasla som obal od bonboniery...a viem ze jeden je este schovany,,ale tak dobre,ze sama neviem kde 😝 😀
jaaj babulky,predstavte si 154cm(vyska) gulu(to som ja)sirka mozno este viac 😢
fakt sa uz tesim na vodovy,snad bude poznat konecne nieco na mne,teraz nevidim nic...len jeden den prsten lieta,na druhy den uz mam otlaceny prst a brucho nafuknute,aj teraz ☹

ingridka22
5. feb 2011

@suezana, ďakujem, snáď sa tej pliagy rýchlo zbavíme... už sme ju pár krát mali a v detskom veku sa vraj opakuje dosť často 😢 a dievčatá, to píšete o mne? 😀 to večerné/nočné jedenie veľmi dobre poznám, cez deň nič a potom večer by som zjedla za vedro 😝 a piate cez deviate 😝 ako prasa 😝 ach, musím utekať, tak nech sa vám darí a ja sa ozvem, len čo bude malej lepšie. dovtedy vás budem sledovať v mobile 😉 dobrú noc

ivella
5. feb 2011

dadurka,kolko dni drzis?sak som mimo...
inak obdivujem ze si stupla na vahu takto vecer,preboha 😨 si riskovala ze budes mat viac,,,vies co by to s tebou urobilo???? 😀 😀 😀

dadurka
5. feb 2011

@suezana no ja neverim lebo vobec mi to nepripadalo ze nieco som zhodila

dadurka
5. feb 2011

@ivella no dnes 17ty den...ale aj som zhresila dost ☹ keby nie tak mozno to je este viac...od teraz nehresiiim...ste mi svedkom

suezana
5. feb 2011

@ivella 😀 😀 😀 😀 😀 pre boha - večer na váhu??? 😕 😕 😕 😕 teda ty máš ale odvahu 🤐
@dadurka

ivella
5. feb 2011

noo,kazdy den si to opakujem ze uz nezhresim,,,,co z toho ked nie som veriaca?? 😀 😀 😀 😀

suezana
5. feb 2011

@ivella
@dadurka
odborníčka na výživu mi vravela, že najprv ide tuk zvnútra preč, lebo ten je nebezpečnejší...
Ja som bola prvé dni nadšená - brucho išlo očividne dnu, ale neskôr nič. Ja si tiež stále pripadám ako v 6. mesiaci. Ale mm hovorí: pozri, veď tebe zmizli pneumatiky z bokov, čo ti prevísali, zadok menší, stehná... ja len brucho stále obzerám, len na to som zameraná a klapky na očiach 😎 možno to bude aj váš prípad.... 😉

ivella
5. feb 2011

toto je mimo temu,akurat mi prisla sms od manzela(ma nocnu)ze ma lubi 😵 ...a ja som dostala chut na cokoladu
nemam,nedam

suezana
5. feb 2011

@ivella ja som bola dve noci od 3do 6 hore, som si musela čítať - taká som bola hladná, že sa mi nedalo spať, ale jesť som nešla 🤐 bojím sa. 😀 😀 😀

dadurka
5. feb 2011

@suezana no nevydrzala som to bola som zvedava strasne...

suezana
5. feb 2011

@ivella vidíš ľ´úbia nás tí muži, aj keď nie sme modelky 😵 som zvedavá, čo budú robiť, keď budeme krásne a dokonalé 😎 😀 😀 😀

dadurka
5. feb 2011

@ivella to mas super ze ti taketo sms chodia...

suezana
5. feb 2011

@dadurka teraz si pozitívne naladená, tak si to dlllho udrž 😎 a vždy si predstavujte ten krásny pocit, ako sa postavíte na váhu a wau, ďalšie kilo dole 😵 mne to pomáha 😉

suezana
5. feb 2011

@dadurka pošlem ti sms? 😀

ivella
5. feb 2011

tak mna trochu stve,neviem co je na tom pravdy,,,ale ze ked sa najprv chudne z bokov,je to nesprave chudnutie...a ja vzdy najprv z riti,tu nemam ziadnu--teda oproti mojmu telisku...ja obzeram furt chrbat(lebo velke kozy a aj chrbat,to nejde k sebe)a brucho-tiez jak pred porodom,,teda skor tesne po porode(velke a ovisnute)
jemine,to pisem o sebe?urcite nie,tuto osobu nemam rada 😠

dadurka
5. feb 2011

@suezana no dufam ze si to udrzim co najdlhsie...
hehe mozes...od toho mojho som len ta sms dostala pekne davno...a to sme este ani manzelia neni

dadurka
5. feb 2011

@ivella ja mam zas velky zadok a nohy ale uz aj brucho...to ma najviac hneva lebo dole som vzdy bola taka sirsia ale brucho som nemala... a teraz veru maam 😖

suezana
5. feb 2011

@ivella mňa to vôbec netrápi, ja si verím 😵 ja to dokážem a udržím. Stojí mi to za ten pocit, ktorý zo seba mám 😵 Veď keď porovnám, ako idem do postele napchatá na prasknutie a hnusím sa sama sebe 🙄 a pocity, ktoré mám teraz, keď som sa zdravo stavovala a vydržala bez prehrešku - to sa nedá porovnať. Myslím, že by si to nemala riešiť, ako chudneš, ale vychutnávať si pocit, ktorý ti nové zdravšie žranie prináša 😉

suezana
5. feb 2011

@ivella a vieš čo? budeš sa mať rada, počkaj keď sa ti zmenší bruško 😉 tak ho budeš vyhladkávať 😀 😀 😀

suezana
5. feb 2011

No, už je dosť hodín, tak dúfam, že dnešnú noc pekne prespím a zobudím sa až ráno 😒

dadurka
5. feb 2011

@suezana ja musim este so psikom bezat von... a taak sa mi nechce...ale aspon sa prevetram...tak dobru ...

suezana
5. feb 2011

Dobrú noc, idem aj ja....

dadurka
5. feb 2011

sladke sny baby

ivella
5. feb 2011

brusko 😀 😀
nie ze ta niekto ukradne voku...
baby dobruuuu 😉

kubkovka
6. feb 2011

@suezana no baby, vy ste boli tajne cokoholicky
@ivella

inak, ja si ani nepamatam, ze by som niekedy zjedla cokoladu na posedenie, u mna bol problem jedlo, ale ani som sa nejako neprezierala, jednoducho mam pomale travenie........a tato delena strava mi vyhovuje

@dadurka vdacne som ta sem zavolala, ved budeme este vacsie kocky v lete nez sme

kubkovka
6. feb 2011

@suezana no tak keby som sa neprezierala, nepriberem.......no ja ani nie ze by som sa najedla do prasknutia, ale jedla som pomerne casto a nezdrave jedla, smotanove, tazke, smazene........som si myslela, ze ked nejdem prasknut po jedle od plnosti, ale za 2-3 hodky si dam zas, tak nepriberiem 😀 😀 😀 😀 😀

kubkovka
6. feb 2011

@dadurka gratulujem ku kileckam

perla200
6. feb 2011

@suezana to sú aké lokse bez zemiakov?

@kubkovka pomylila som sa....na UHT den môžem pagače a lokse a tak? to sa chcem opýtat? asi mi už šiši🙂