icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

adamko05
17. mar 2011

no ved uvidíme, ako to dopadne dnes, možno popri nakupoch na kavu nebude čas.. alebo dam len kavu a mineralku, ideálna kombinácia 🙂

suezana
17. mar 2011

@adamko05 😀 😀 😀 😀 no to som ešte nemala, že káva a hranolky 😖 a to som už jedla všelijaké kombinácie 😲

adamko05
17. mar 2011

@suezana no, cez dietu vyskušame asi kade ake kombinácie, nie?? 😀 😀 😀 😀 hlavne, aby sme krásne boli

kubkovka
17. mar 2011

@adamko05 no najlepsie je kava a caj

mimika4408
17. mar 2011

@kubkovka sestrin maly rano pytal kavu, caj a parky 😀 😀 😀 😀

shakes
17. mar 2011

ahojte dievčatá už dlhšie som tu nebola ale prečítané mám všetko. Naposledy čo som mala vitamíny to nedopadlo dobre. Malý bol deň predtým celú noc hore a vracal a hnačka brutálna tak som nespala ani minútu a aj na druhý deň cez deň spal asi hodinu a to bol 5 x hore tak sa som potrebovala ukľudniť a namiesto ovocia som si dala v reštike plnenú placku s bravčovým mäsom a aby to nestačilo tak poriadne posypanú syrom, takže v jeden obed som mala všetky zložky okrem tých vitamínov ale padla mi ozaj dobre. Malému idú teraz posledné 5 stoličky a som zúfalá v noci je každú pol hodinu hore a len mrnčí. Toto on robí od 5 mesiacov ked mu idú zuby. Zachvíľu má rok a pol a nikdy nespal celú noc. Bože kedy to skončí začínam byť v koncoch.

shakes
17. mar 2011

a aby toho nebolo málo tak manžel dnes musel odísť na služobku a vráti sa až v pondelok tak som ostala na všetko sama. ☹ ☹ ☹ ☹

perla200
17. mar 2011

@shakes ani moja mala nesprespala celú noc este....teda prespávala ked mala 3 mesiace potom so zubami sa to skončilo a teraz je minimalne dvakrát v noi hore a pýta mlieko....a neviem čo už mam robit aby som ju to odnaučila....už sme skúsali vsetko....zaspáva sama, vo svojej izbe je....a nepomaha nič.....

suezana
17. mar 2011

@perla200 možno ťa len v noci podvedome hľadá...moja má 5 a pol a hľadá ma v noci 😵 a ja najradšej spím s ňou 😵

perla200
17. mar 2011

@suezana ale ona odmalička spávala sama v postielke....ona nevie s nami spat...aj to som skúsala....ona je samostatná jednotka potrebuje mat priestor svoj....ale prečo sa budí neviem???

suezana
17. mar 2011

@perla200 aha...tak neviem - potom je to fajn, asi to chce len čas...

suezana
17. mar 2011

... to ja som mala susedu, čo 5 ročnej v noci varili puding - každú noc 😕 a do fľaše 😕 pravidelne o 4.hod. ako hodinky a decko si ráno nič nepamätalo 🙄 len maminka vzdychala 😝 a podotýkam, že slečna bola riadne obézna - už len zato by som to nerobila 🙄 (krámy dostala v 9.rokoch 🤐 )

mimika4408
17. mar 2011

@shakes moja to poznam....moje decka mali 2,5 roka ked mi zacali prespavat celu noc 😖

ingridka22
17. mar 2011

ahojte 😵 @perla200, my sme začali spolu, dnes máme ovocko, nie UH 😉 po tom tvojom detoxikačnom pôste si daj nejaké vitamínky 😉 pozerala som aj do rozpisu, vitamíny sú dnes isté, ja zatiaľ ok, ale vždy to večer pokazím 😖 @mimika4408, už si zlomila 80-kovú hranicu? ja nie, lietam hore dole kilo, na porazenie 😠 týmto tempom ma to vôbec nebaví 😠

mimika4408
17. mar 2011

@ingridka22 moja nic som nezlomila ☹ , tiez lietam 80-81 😢 😢 a to presiel tyzden od vody

tinkaa23
17. mar 2011

ahojte babule 😀 mam dnes vutaminyy a na obed boli rajciny ale mam taku zahu ze az az 😢 zajtra bielkoviny,mozem aj vajce aj syr alebo len jedno z toho?

suezana
17. mar 2011

@tinkaa23 ty máš tých 60 kg? tak potom môžeš aj aj 😉 😀 😀 😀 😀 😀

kubkovka
17. mar 2011

@tinkaa23 no mala by si jedno z toho.......@suezana nebud zla

mimika4408
17. mar 2011

@kubkovka
@suezana tak si vas tu citam opice a smejem sa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉

kubkovka
17. mar 2011

@mimika4408 preco? inak dnes sa pochvalim, na 100%.........som spokojna

mimika4408
17. mar 2011

@kubkovka smiala som sa ako sa dotahujete so suezanou 😉 , ty si dnes sikulka...aj ja som sa docela drzala, len na veceru som si dala vacsiu porciu cestovin ako na obed ☹ , no ale co uz.....nejak ma prechadza motivacia, ta hnusna vaha sa nehybe a nehybe a ked tak len do plusu 😠 ...esteze nam pride ten tatino z Talianska a bude gymnastika 😀 😀 😀 😝 , potom snad uvidim aj nejaky vysledok

zuzana1710
17. mar 2011

ajojte..ja mam UH..tiez 100%..rano voda a odstavene cervene pomarance,obed som sa skoro zadrhla..strapacky...mnaaam a na veceru vianocku s lekvarom.zajtra som pevne rozhodnuta,ze miesto vitaminov si dam len vodu.. 😅

perla200
17. mar 2011

@ingridka22 jeho oči dakujem ti velmi pekne....bože uplne som zabudla.... fakt....takže zajtra bielkoviny, no ja si dam len zeleninu a v sobotu si urobím teda rizoto a normalne pokračujem.....o ale dnes som porušila aj tak...lebo som si dala varené koleno na oslave....takže koniec detoxu....ale kg 64,2kg zatial..... ale cítim na rifliach a bruchu že sa splaslo....ved od pondelka???? dakujem pekne...

mimika4408
17. mar 2011

@zuzana1710 aj ja mam vitaminy zajtra 😉 ...tie neznaaasam

kubkovka
17. mar 2011

@mimika4408 ja mam dva tyzdne na to, aby som prelomila 80kg hranicu........teraz mam 84.......

zuzana1710
17. mar 2011

@perla200 parada...a to koleno???sem snim 😀 😀 inak dobre si vydrzala...predstav si,ze ja pocas tehu som takto bola 3 mesiace...ale ja som do ust nemohla dat ani len cistu vodu...hned to letelo zo mna..aj som odpadla vo vani..a krv som mala uplne hustu a ciernu..to by som uz nechcela zazit..uplne som sa citila slaba..brrr 😒

mimika4408
17. mar 2011

@kubkovka ja uz tyzden stojim ☹

zuzana1710
17. mar 2011

@mimika4408 ako ja lubim ovocie,ale zase jest to cely den,tak to ma tiez nelaka..tak si dam radsej len vodu.popripade mrkvovu stavu..ta ma dost zasyti..

mimika4408
17. mar 2011

@zuzana1710 veru aj ja som tak bola s dcerou...dokonca aj v nemocnici a na infuzkach ☹ ...s malym som si tiez odvracala svoje ale pri nom aspon vecer som nieco vedela dat do ust

ingridka22
17. mar 2011

@perla200, že koleno 😀 aj tak si dobrá, že si 3 dni prakticky nejedla 😎 ja som dnes zožrala kvantum zeleniny a ovocia, ledva dýcham... ale k šalátu som si dala polku celozrnného rožka 🙄 zajtra bielkoviny, mám chuť na mliečne výrobky, tie mi chýbajú 😲