90-dňová dieta II. Pokračujeme...
Tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

•
16. júl 2008ahojky som nova možem sa pridat 🙂
0
No tak až tak veľa toho nebolo, tu sviečkovú by som si dala aj ja. Jóóój a :-o tak naozaj aj z knedľou, ale na to si ešte počkáme - možno niekedy. Ja som dnes nezjedla skoro nič, :-p ráno som mala jedno jablko a potom len kávu a šla som s malou na poradňu, potom do mesta a vrátila som sa až o pol siedmej, a teraz som vypila pol litra vody a je mi dobre, ale asi nevydržím, tak si dám ešte aj keď je už po osmej, asi paradajku. 😃
Moja malinká Eťuška má 8,2 kg, je už riadne veľká 🙂 ale pochválili nás, že sme pribrali keďže sme s tým mali od narodenia problém. Zaočkovali ju a je niejaká nespokojná, teplota sa jej zatiaľ nezvýšila, tak uvidíme, už šla spinkať, dúfam, že sa mi v noci nezobudí.
Zajtra napíšem niejaké receptíky na škrobové dni. Dúfam, že mi do toho nič nevojde. 😉
Moja malinká Eťuška má 8,2 kg, je už riadne veľká 🙂 ale pochválili nás, že sme pribrali keďže sme s tým mali od narodenia problém. Zaočkovali ju a je niejaká nespokojná, teplota sa jej zatiaľ nezvýšila, tak uvidíme, už šla spinkať, dúfam, že sa mi v noci nezobudí.
Zajtra napíšem niejaké receptíky na škrobové dni. Dúfam, že mi do toho nič nevojde. 😉
alka-reduktil dostať v lekárni ,na 1 mesiac stojí okolo1600 korún.Ja som ho tiež brala,ale musela som prestať lebo ja mám problémy s tlakom a navyše som asi hypochonder,lebo ,keď som si prečítala nežiaduce príznaky ,tak všetky mám :-|
miresta- ja kukuricu nekupujem ,lebo deti odbehnú niekam na rolu,kde je nasadená a a3-4 klásky prinesú,aj keď som im to zakázala.Ale minulý rok sme mali posadenú v záhrade :-N
miresta- ja kukuricu nekupujem ,lebo deti odbehnú niekam na rolu,kde je nasadená a a3-4 klásky prinesú,aj keď som im to zakázala.Ale minulý rok sme mali posadenú v záhrade :-N
miresta malá Eťuška je riadny macko, moja má rok a má asi 8,8 kg, možno 9 🙂 . Už sa na tie tvoje receptíky teším. Ja som už po tom kebabe nejedla nič, ten som zjedla o tretej, akurát o siedmej som vypila deci džúsu s deci vody zarobený. Ale hladná som neni.
alka875 prečo chceš tabletky? Ja som ešte ako mladá žaba skúšala také s vlákninou, i tie nápoje diet, síce schudneš,m ale potom 2x naberieš späť. Aspoň ja mám takú skúsenosť. A tabletky sú dosť zaťažujúce na srdce a pečeň :-|
alka875 prečo chceš tabletky? Ja som ešte ako mladá žaba skúšala také s vlákninou, i tie nápoje diet, síce schudneš,m ale potom 2x naberieš späť. Aspoň ja mám takú skúsenosť. A tabletky sú dosť zaťažujúce na srdce a pečeň :-|
Dobry vecer uz tu asi nikto neni 😞 tak pošlem aspon moju adresu aby si mi mohla poslat tu 90dnovu dietu,dakujem pekne 😃 Takže-petra.valentova@centrum.sk Ešte raz dakujem za ochotu 🙂
ahojte kocky moje, viem, dlho som tu nebola, nejako nestiham, kazdy den na vas myslim.
U nasich bolo super, od pondelka opät dodrziavam dietku a cvicim.
No ale musim vam povedat, ze som za ten tyzden jedla normalne, co mamka alebo svokra navarili, a bolo mi velmi tazko, neprejedala som sa, ale metabolizmus je uz natolko upraveny, ze mi taketo stravovanie nevyhovuje. Ked som si dala mäso a zemiaky, tak to bol zabijak.
Dôlezita informacia, ze som vôbec nepribrala.
U nasich bolo super, od pondelka opät dodrziavam dietku a cvicim.
No ale musim vam povedat, ze som za ten tyzden jedla normalne, co mamka alebo svokra navarili, a bolo mi velmi tazko, neprejedala som sa, ale metabolizmus je uz natolko upraveny, ze mi taketo stravovanie nevyhovuje. Ked som si dala mäso a zemiaky, tak to bol zabijak.
Dôlezita informacia, ze som vôbec nepribrala.
Začni písať odpoveď...

Odošli