ahojte baby, ma niekto s tymto strojom skusenosti?lebo nad nim uvazujem a nechcem kupit "macku vo vreci".......dakujem za odpovede
dakujem za odpoved, ale som ten typ, ze ked s niecim zacnem tak to robim az dovtedy kym niesom spokojna.......no nevidela som ho tak preto sa radim resp. pytam na skusenosti......
Nedávno tu na fotobloku jedna hodila do placu, že predá AB generátor. Ja som sa jej spýtala, či nie je taký dobrý ako ho prezentujú v reklame. Pani ani nezareagovala, pre mňa to bola jednoznačná odpoveď. Žiadna odpoveď - rýchlo predať!
ako vcera sme sa s manzelom rozpravali ze ochvilu su vianoce a ze treba nieco kupit detom a tak......a on sa spytal ze co by som chcela.....a ja ze mi nic netreba.....a ked som dnes upratovala tak ma napadol ten AB - generator......a preto sa pytam ze ci ma niekto skusenost, a ci sa to oplati za to vyhodit tolko penazi.....no ale ako vidim tak asi nie.......
Ahojte vcera som zakupila ab generator, dnes som zamakala uz
️ myslim ze pojde to, vsetky svaly mna bola...celi clovek...
Ak sa ti nevojde pod postel ani do satnika, tak sa na to vykasli. Lebo tam ta masina stravi najblizsie roky
Pozri sa, ake cviky robia profici. Videla si niekde v posilke, vo fitku alebo v nejakom cvicebnom videu nejaky takyto stroj? Az by to fungovalo, mali by ho vsade...