icon

Adipex retard pri vysokej nadváhe

adela147
20. apr 2017

Ahojte ženy prosim neodcudzujte viem ze je tu tém o uzivani adipexu milion ale aktuálna tu nieje.. je stranka originalpripravky.eu spolahlive? Chcem na skusku vyskusat 30ks potrebujem surne schudnut po porode to neide skusala som uz hocico pokial som bola slobodna este ako tak ale teraz katastrofa lenze potrebujem aspon 40kg ak by sa podarilo a len tak hocijako to neide tak ake mate skusenosti s tym ? Tie ktore mate Bmi velmi vysoke?

marek32
30. apr 2018

Mam záujem zháňam ale neviem ho už nikde zohnať je dával som ho pred rokom. Ak náhodou sa niekto nájde nech sa mi ozve na marekpolak29.mp@gmail.com

enigma22522
Odpoveď bola odstránená
aknilo
Odpoveď bola odstránená
bacha
15. máj 2018

@aknilo ja mam zaujem

lorela
15. máj 2018

Vy nemáte dobrý rozum! Takto hazardovať so zdravím...

majkaul
15. máj 2018

@aknilo odkiaľ
Ho
Máte ?

aknilo
15. máj 2018

@majkaul od známej ;)

majkaul
15. máj 2018

@aknilo alebo z nejakej internetovej stránky 🙂 a poslali Vám fake nejaký a teraz ho chcete predať 😉 nie tak ?

aknilo
Odpoveď bola odstránená
majkaul
16. máj 2018

@aknilo tak musíte mat aj príbalový leták môžete mi ho poslať na foto ?? Dá sa zistiť podľa čísla či je to naozaj adipex

aknilo
16. máj 2018

@majkaul a ako a kde nájdem to číslo?

majkaul
16. máj 2018

@aknilo skúste tu vložiť foto lieku aj s letákom a krabickou.

miselka007
16. máj 2018

Dnes mi prisli,objednane z netu a maju aj letak no po anglicky. Tak dufam nie su fake 😊

bundle
16. máj 2018

Liek adipex vyrába spoločnosť Téva, Abbot tieto lieky neprodukuje, generics sa vyrabajú spoločnosťou Elite pharmaceutical....je to bohužiaľ fake...Inak viete, že je tento liek síce účinný, ale spôsobuje poškodenia srdca..že je zakázaný v mnohých krajinách sveta..a nikdy nie dostupný bez predpisu. Je vhodný len pre morbidne obéznych ľudí. Lepšie je ísť lekárovi, ten predpíše tie správne lieky...tieto preboha neužívajte

majkaul
17. máj 2018

Adipex je nebezpečný len pre ľudí,krok majú problemi s tlakom,srdcom .... zdravým ľuďom liek neuškodí,pokial ho neberiete rok vkuse... mesiac,dva aby sa človek naštartoval a tak to vysadiť.
Liek zakázali vyrábať preto,lebo ukážte mi koľko morbídne obéznych ľudí nemajú zdravotné problémy?? Možno 1 z 20 ľudí... keďže v štatistikách prevládali nežiadúce účinky,samozrejme že ho stiahli z trhu. Človek ktorý má 80kg a chce schudnúť 15-20kg a je zdravý,nemal by mat s tým žiadny problém,samozrejme len s legálnym liekom. Bohužiaľ najväčší problém je zistiť či sa vôbec dá zohnať skutočný adipex... a nie fake... ľudia nakúpia z internetových stránok a keď zistia že kúpili vytaminy snažia sa to predať ďalej,prišli o ne malé množstvo peňazí.

aknilo
17. máj 2018

@miselka007 ja užívam presné to isté ;)

zuzanadringus
17. máj 2018

@miselka007 ahoj, môžeš mi do sukromnej správy napisat tu stránku? Tu ju vymazali

januelik
17. máj 2018

@miselka007 Toto urcite neni original, na krabicke musi byt napisane adipex retard

aknilo
17. máj 2018

@januelik retard už nieje nikde na predaj ....

aknilo
17. máj 2018

@januelik užívam ho a ako pri ,,retarde" pri mne funguje ....

miselka007
17. máj 2018

@aknilo a ako?pomaaha?😊

miselka007
17. máj 2018

@aknilo veru Adipex retard nie je. Preto je tento Adipex-75. Je to take ako retard ale asi o malinko slabsie

miselka007
17. máj 2018

@januelik adiped retard uz nevyrabaju.. ale je teraz tento Adipex-75. Je to namiesto retardu lebo je o malinko slabsi

aknilo
17. máj 2018

@miselka007 zatial áno . Nesťažujem si zatial .

vifinka14
17. máj 2018

Ja som to zvazovala ale vedlajšie účinky ma odradili mam malu dcerku a radaej bude mat matku pri tele jak nemat vobec...vyskusaj neera detox mne nastarroval organizmus a išlo 8 kilov odvtedy dole ale upravila som stravu 😊

marusia12
17. máj 2018

Toto treba čítať, kým sa začnete pchať Adipexom.

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/542630/...

aknilo
17. máj 2018

@marusia12 tá slečna čo o nej píšu sa ale predávkovala .... A nieje napísané ake prášky si vzala ...

miselka007
17. máj 2018

@aknilo tak to je super 😊ja mam momentalne ATB cize este neberiem adipex. Az ked vyzdraviem

marusia12
17. máj 2018

@aknilo kto chce schudnúť, musí sa začať v prvom rade hýbať a zdravo stravovať.... a NEŽRAŤ blbosti. Nie sa napchávať liekmi na chudnutie.

aknilo
17. máj 2018

@marusia12 veď ja sa zdravo stravujem jasné že nedržím hladovku .... Potřebovala som sa zbaviť chute na sladke a.peciva čo mi pri adipexe funguje. Jasne že každá mame na adipex svoj názor a kazda môže mat ine alebo žiadne nežiaduce účinky...