Adipex retard pri vysokej nadváhe
Ahojte ženy prosim neodcudzujte viem ze je tu tém o uzivani adipexu milion ale aktuálna tu nieje.. je stranka originalpripravky.eu spolahlive? Chcem na skusku vyskusat 30ks potrebujem surne schudnut po porode to neide skusala som uz hocico pokial som bola slobodna este ako tak ale teraz katastrofa lenze potrebujem aspon 40kg ak by sa podarilo a len tak hocijako to neide tak ake mate skusenosti s tym ? Tie ktore mate Bmi velmi vysoke?
Vy nemáte dobrý rozum! Takto hazardovať so zdravím...
Liek adipex vyrába spoločnosť Téva, Abbot tieto lieky neprodukuje, generics sa vyrabajú spoločnosťou Elite pharmaceutical....je to bohužiaľ fake...Inak viete, že je tento liek síce účinný, ale spôsobuje poškodenia srdca..že je zakázaný v mnohých krajinách sveta..a nikdy nie dostupný bez predpisu. Je vhodný len pre morbidne obéznych ľudí. Lepšie je ísť lekárovi, ten predpíše tie správne lieky...tieto preboha neužívajte
Adipex je nebezpečný len pre ľudí,krok majú problemi s tlakom,srdcom .... zdravým ľuďom liek neuškodí,pokial ho neberiete rok vkuse... mesiac,dva aby sa človek naštartoval a tak to vysadiť.
Liek zakázali vyrábať preto,lebo ukážte mi koľko morbídne obéznych ľudí nemajú zdravotné problémy?? Možno 1 z 20 ľudí... keďže v štatistikách prevládali nežiadúce účinky,samozrejme že ho stiahli z trhu. Človek ktorý má 80kg a chce schudnúť 15-20kg a je zdravý,nemal by mat s tým žiadny problém,samozrejme len s legálnym liekom. Bohužiaľ najväčší problém je zistiť či sa vôbec dá zohnať skutočný adipex... a nie fake... ľudia nakúpia z internetových stránok a keď zistia že kúpili vytaminy snažia sa to predať ďalej,prišli o ne malé množstvo peňazí.
@miselka007 ja užívam presné to isté ;)
@miselka007 ahoj, môžeš mi do sukromnej správy napisat tu stránku? Tu ju vymazali
@miselka007 Toto urcite neni original, na krabicke musi byt napisane adipex retard
@aknilo a ako?pomaaha?😊
@aknilo veru Adipex retard nie je. Preto je tento Adipex-75. Je to take ako retard ale asi o malinko slabsie
@januelik adiped retard uz nevyrabaju.. ale je teraz tento Adipex-75. Je to namiesto retardu lebo je o malinko slabsi
@miselka007 zatial áno . Nesťažujem si zatial .
Ja som to zvazovala ale vedlajšie účinky ma odradili mam malu dcerku a radaej bude mat matku pri tele jak nemat vobec...vyskusaj neera detox mne nastarroval organizmus a išlo 8 kilov odvtedy dole ale upravila som stravu 😊
Toto treba čítať, kým sa začnete pchať Adipexom.
@aknilo tak to je super 😊ja mam momentalne ATB cize este neberiem adipex. Az ked vyzdraviem

Mam záujem zháňam ale neviem ho už nikde zohnať je dával som ho pred rokom. Ak náhodou sa niekto nájde nech sa mi ozve na marekpolak29.mp@gmail.com