Adipex retard - účinky

briexy
8. mar 2014

Ahojte, chcela som sa opýtať na vaše reakcie, a ako na Vás pôsobil, nakoľko chcem schudnúť ešte cca, 9 kil, a ak ho teraz niektorá beriete, odkiaľ ho máte? kde ho zoženiem? ďakujem, poprípade kúpim 🙂

havana_frost
8. mar 2014

myslim, ze u nas nie je povoleny.

pemizb
8. mar 2014

Kamoska nejaky taky liek uzivala...presny nazov neviem...ale to retard tam bolo iste.....no a schudla....dost to pomohlo...ale tusim vravela ze na predpis to je. Tak neviem

satanka1
8. mar 2014

@briexy u nas nie je povoleny.v cechach je na recept,baby ho nosia odtial.urcite to nie je zdrave chudnutie.uplne pri nom stratis chut na jedlo,ale aj pitie.musis jest doslova nasilu...co urcite nie je dobre pre telo.Kolegyna ho mala,mne dala 2tabletky,jednu mam doteraz..pretoze z tej prvej mi bolo tak strasne zle,ze na druhu som nenasla odvahu.hrozne sa mi rozbuchalo srdce.to iste mi urobil lipoxal.nikdy viac.schudla som nakoniec zmenou stravovania.

melleanor
9. mar 2014

@briexy Nikdy, NIKDY si nekupujte lieky, ktoré sú na predpis online. Môže ísť o falzifikáty. Okrem toho porušujete zákon. Fenterpin je návykový, môžu sa prejaviť abstinenčné príznaky. Podáva sa len pacientom s BMI nad 30. Je dostupný len v ČR na predpis. Ja ako farmaceutka by som neriskovala svoje zdravie. Prajem pekný deň.

buddalka
9. mar 2014

Toto naozaj nie !!!! Raz som ho mala a aj som ho vyhodila je to strašné svinstvo. Schudnúť sa dá zmenou stravy naozaj sa na to vykašli

marfyy
9. mar 2014

setrernica to uzivala a samozrejme schudla z neho .... no ale asi po roku mi povedala ,ze v zivote nikdy to uz nechce vidiet ani o tom lieku pocut. prestala fungovat, nechodil jej menzes , bolela ju hlava zaludok .... voebec to neni zdrave. ja sa tiez snazim schudnut , ale tabletky neschvalujem. ziadne, len za ne kopec zaplatis a efekt ziadny. pohyb, pohyb , pohyb...... vidim , ze to zabera najviac. cvicenim som sratila od 17.1. - 12 cm z bokov :D no a nedrzim ziadnu dietu , zacala som JEST a nie napchavat sa . 🙂 drzim palce.

mylove321
9. mar 2014

ja som to nebrala, lebo som este nebola presvedcena, ale nedavno som spoznala stihlu babu, co nikdy nebola tucna, ale aj tak chcela chudnut a podarilo sa jej to...tak ked to mohla brat ona, mozem aj ja som na hranici normalnej vahy a nadvahy...objavila som to na nete na stranke adipex.sk ale este som nic neobjednavala. teraz neviem, ci by to nebol podvod, lebo ako to vlastne clovek zisti?? ked zozeniem financie, objednam si to.

wendy62
10. mar 2014

Skus radsej meizitang, je tu o tom tema, daj si vyhladat. Je to lacnejsie, 13E za balicek, ten je na 36 dni. Ja som vybrala zatial necelu polku balicka a uz mam 4kg dolu 🙂 Takmer vobec necitim hlad, stacia mi omnoho mensie porcie, ale som casto smadna. Ziadne ine ucinky som nepostrehla.

mojsa
23. mar 2014

Mám 49 rokov a som po operácii ked mi vzali maternicu aj vaječníky a nechcem pribrať.Objednala som si adipex retard nakolko už s ním mám skúsenosti ešte z obdobia keď bol oficiálne u nás v lekárňach v tej dobe dokonca bez predpisu.Čítala som na neho veľmi veľa zlých recenzií ale ja osobne ho znášam veľmi dobre nemám žiadne vedľajšie účinky a to beriem aj lieky na vysoký krvný tlak,osobne si myslím že je to individuálne nakoľko každý je iný.Ja som teraz za mesiac a pol zhodila 5 kg,naozaj funguje a potláča pocit hladu,čo bol môj najväčší problém hlavne večer. Napapám sa ráno a po dvoch troch hodinách dám adipex a do večera v pohode vydržím ale pijem veľa vody.Večer pritom nemám vlčí hlad len sa trochu najem niečoho ľahkého.Som spokojná.

jazminn
23. mar 2014

@mojsa ale uvidíš ten jojo efekt...ver, že viem o čom hovorím...a nedajbože depresie...

erektslim
Odpoveď bola odstránená
Zobraz