icon

Ak sa žena prezentuje ako krv a mlieko, tak aký protiklad názvu je k mužovi?

19. nov 2025

Ak sa zena prezentuje ako krv a mlieko. Aky protiklad nazvu je k muzovi?.. Co je preboha krv a mlieko ak chlapa s bruchom a jedmnou nadvahou volate pupkac?? ak 175 cm vysoka zena ma 100 kilo a je krv a mlieko.. co je 175cm vysoky chlap co ma 100 kilo?

Strana
z3
anonym_fea7ea
19. nov 2025

@anonym_autor ...

anonym_fea7ea
19. nov 2025

@anonym_autor ...

anonym_fea7ea
19. nov 2025

@anonym_autor ...

anonym_1f9555
19. nov 2025

tuční chlapici

anonym_fea7ea
19. nov 2025

@anonym_autor ...

anonym_fea7ea
19. nov 2025

@anonym_autor ...

autor
20. nov 2025

Sranda ze ani jedna nenabrala odvahu nam ukazat, alebo nas presvedcit ze prave jej krv a mlieko je vzor toho ako to ma vyzerat. A ani nevravim ze skoro nik neodpovedal na otazku, Mna zaujimalo Ako vyzera protiklad takej zeny, idealne aby to napisali prave tie zeny ktore sa krv a mlieko citia.

dadis
20. nov 2025
@anonym_autor

Sranda ze ani jedna nenabrala odvahu nam ukazat, alebo nas presvedcit ze prave jej krv a mlieko je vzor toho ako to ma vyzerat. A ani nevravim ze skoro nik neodpovedal na otazku, Mna zaujimalo Ako vyzera protiklad takej zeny, idealne aby to napisali prave tie zeny ktore sa krv a mlieko citia.

@anonym_autor Sranda, ze ty si tu dovahu nenabral/a neposlla svoju fotku a ani nenapisal/a pod svojim nickom, ale anonymne

brona235
20. nov 2025
@marhulka13

@telefon00 a síce keď cvičí tak hej, ma pekne prsné svaly, mne hneď napadol chlap, čo ma prsia jak plandaky

@marhulka13 to je takzvaný Špicokoz. 😂

minenkaa
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ak je žena krv a mlieko ,je to určitý typ postavy a protiklad chlap nie je pretože,chlap nemá postavu ako zena
Ty potom píšeš o obéznych ľuďoch ,keď ma niekto 100 kg pri výške 170 cm je jedno či je chlap alebo zena,je obézny
Si uvedom ,že zena pri tejto výške a váhe nie je krv a mlieko

minenkaa
20. nov 2025

Al to krásne vystihol/la

Fráza "krv a mlieko" postava sa používa na opis ženy, ktorá je zdravá, vitálna, má ženské krivky a nie je extrémne chudá.
Hlavné charakteristiky takejto postavy sú:
Ženské tvary: Má zmyselné, zaoblené krivky (ako napríklad hrudník, boky a zadok), ktoré sú vnímané ako príťažlivé a symbolizujúce plodnosť a zdravie.
Vitalita a zdravie: Vzhľad vyžaruje energiu, sviežosť a dobré zdravie, často spájané s ružovými lícami a plnými perami.
Prirodzenosť: Ide o prirodzenú postavu, ktorá sa nestresuje prehnaným diétovaním a nie je len "vešiakom na šaty".
Sebavedomie: Ženy s takouto postavou často vyžarujú sebavedomie a sú spokojné so svojimi tvarmi.
V modernom kontexte sa tento termín často spája s plus-size modelkami alebo herečkami, ktoré búrajú mýty o ideále krásy a presadzujú rozmanitosť ženských tiel. Je dôležité rozlišovať medzi postavou "krv a mlieko" a obezitou; táto fráza zdôrazňuje zdravý a estetický vzhľad s krivkami.

autor
20. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor ak je žena krv a mlieko ,je to určitý typ postavy a protiklad chlap nie je pretože,chlap nemá postavu ako zena
Ty potom píšeš o obéznych ľuďoch ,keď ma niekto 100 kg pri výške 170 cm je jedno či je chlap alebo zena,je obézny
Si uvedom ,že zena pri tejto výške a váhe nie je krv a mlieko

@minenkaa pozri, Ty sa povazujes za inteligentnu. ale niesi.. rovnako zeny ktore su obezne sa povazuju za krv a mlieko, ale niesu.. Moja otazka tam pre kazdeho inteligentneho cloveka je zadana, staci to navnimat. ak ma chlap vacsie brucho tak je pupkac, ktory nieje atraktivny, ale ak ma zena obezitu a povazuje sa za krv a mlieko, pritom je iba tlsta. preco by to malo byt nazyvane krajsie ako u muza.

minenkaa
20. nov 2025
@anonym_autor

@minenkaa pozri, Ty sa povazujes za inteligentnu. ale niesi.. rovnako zeny ktore su obezne sa povazuju za krv a mlieko, ale niesu.. Moja otazka tam pre kazdeho inteligentneho cloveka je zadana, staci to navnimat. ak ma chlap vacsie brucho tak je pupkac, ktory nieje atraktivny, ale ak ma zena obezitu a povazuje sa za krv a mlieko, pritom je iba tlsta. preco by to malo byt nazyvane krajsie ako u muza.

@anonym_autor nie ty si ideš stále svoje ,zena krv a mlieko nieje tučná ma ženské tvary a to je rozdiel
Ak ma chces urážať sprav o tom druhu temu a nepleť to do tejto

apostolko
20. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor tak 100kg uuurcite nie je krv a mlieko
Je jednoducho tučná

@minenkaa :D :D :D :D :D

anonym_475bd6
20. nov 2025

Mne sa nepáčia chudí chlapi 😋
Radšej nech ma drevorubacsku postavu a nech je zdravý

dora281
20. nov 2025
@morpheuss

@anonym_autor pri chlapovi to závisí od jeho finančného statusu...
- ak je chudobný, je to tučné prasa
- ak je bohatý, je to môj macko ❤

@morpheuss A starý dobrý morpheuss je späť. Tak toto bolo za 100 bodov, postupuješ do ďalšieho kola bez straty kvetinky. Si fakt dobrý, aj keď v kútiku duše si myslím, že od krvi a mlieka už nie je ďaleko ku témam, v ktorých si doma... a ktoré niektoré koníčkarky nemusia. Ale tu si trafil klinčisko po hlavičisku.👍

anonym_6ac7a5
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ja sa povazujem za krv a mlieko. A co ti na tom vadi? Na muzov mam vysoke naroky, mam rada vysportovane postavy a pupkaci a tlsti chlapi sa mi nelubia.. ale su zeny, ktorym sa obezni pacia, nebude takych vela, bude to podobny niche, ako ked sa obezne zeny pacia muzom..

pikachu999
25. nov 2025

Daddy body

Strana
z3