Ak sa žena prezentuje ako krv a mlieko, tak aký protiklad názvu je k mužovi?
Ak sa zena prezentuje ako krv a mlieko. Aky protiklad nazvu je k muzovi?.. Co je preboha krv a mlieko ak chlapa s bruchom a jedmnou nadvahou volate pupkac?? ak 175 cm vysoka zena ma 100 kilo a je krv a mlieko.. co je 175cm vysoky chlap co ma 100 kilo?
tuční chlapici
Sranda ze ani jedna nenabrala odvahu nam ukazat, alebo nas presvedcit ze prave jej krv a mlieko je vzor toho ako to ma vyzerat. A ani nevravim ze skoro nik neodpovedal na otazku, Mna zaujimalo Ako vyzera protiklad takej zeny, idealne aby to napisali prave tie zeny ktore sa krv a mlieko citia.
Sranda ze ani jedna nenabrala odvahu nam ukazat, alebo nas presvedcit ze prave jej krv a mlieko je vzor toho ako to ma vyzerat. A ani nevravim ze skoro nik neodpovedal na otazku, Mna zaujimalo Ako vyzera protiklad takej zeny, idealne aby to napisali prave tie zeny ktore sa krv a mlieko citia.
@anonym_autor Sranda, ze ty si tu dovahu nenabral/a neposlla svoju fotku a ani nenapisal/a pod svojim nickom, ale anonymne
@telefon00 a síce keď cvičí tak hej, ma pekne prsné svaly, mne hneď napadol chlap, čo ma prsia jak plandaky
@marhulka13 to je takzvaný Špicokoz. 😂
@anonym_autor ak je žena krv a mlieko ,je to určitý typ postavy a protiklad chlap nie je pretože,chlap nemá postavu ako zena
Ty potom píšeš o obéznych ľuďoch ,keď ma niekto 100 kg pri výške 170 cm je jedno či je chlap alebo zena,je obézny
Si uvedom ,že zena pri tejto výške a váhe nie je krv a mlieko
Al to krásne vystihol/la
Fráza "krv a mlieko" postava sa používa na opis ženy, ktorá je zdravá, vitálna, má ženské krivky a nie je extrémne chudá.
Hlavné charakteristiky takejto postavy sú:
Ženské tvary: Má zmyselné, zaoblené krivky (ako napríklad hrudník, boky a zadok), ktoré sú vnímané ako príťažlivé a symbolizujúce plodnosť a zdravie.
Vitalita a zdravie: Vzhľad vyžaruje energiu, sviežosť a dobré zdravie, často spájané s ružovými lícami a plnými perami.
Prirodzenosť: Ide o prirodzenú postavu, ktorá sa nestresuje prehnaným diétovaním a nie je len "vešiakom na šaty".
Sebavedomie: Ženy s takouto postavou často vyžarujú sebavedomie a sú spokojné so svojimi tvarmi.
V modernom kontexte sa tento termín často spája s plus-size modelkami alebo herečkami, ktoré búrajú mýty o ideále krásy a presadzujú rozmanitosť ženských tiel. Je dôležité rozlišovať medzi postavou "krv a mlieko" a obezitou; táto fráza zdôrazňuje zdravý a estetický vzhľad s krivkami.
@anonym_autor ak je žena krv a mlieko ,je to určitý typ postavy a protiklad chlap nie je pretože,chlap nemá postavu ako zena
Ty potom píšeš o obéznych ľuďoch ,keď ma niekto 100 kg pri výške 170 cm je jedno či je chlap alebo zena,je obézny
Si uvedom ,že zena pri tejto výške a váhe nie je krv a mlieko
@minenkaa pozri, Ty sa povazujes za inteligentnu. ale niesi.. rovnako zeny ktore su obezne sa povazuju za krv a mlieko, ale niesu.. Moja otazka tam pre kazdeho inteligentneho cloveka je zadana, staci to navnimat. ak ma chlap vacsie brucho tak je pupkac, ktory nieje atraktivny, ale ak ma zena obezitu a povazuje sa za krv a mlieko, pritom je iba tlsta. preco by to malo byt nazyvane krajsie ako u muza.
@minenkaa pozri, Ty sa povazujes za inteligentnu. ale niesi.. rovnako zeny ktore su obezne sa povazuju za krv a mlieko, ale niesu.. Moja otazka tam pre kazdeho inteligentneho cloveka je zadana, staci to navnimat. ak ma chlap vacsie brucho tak je pupkac, ktory nieje atraktivny, ale ak ma zena obezitu a povazuje sa za krv a mlieko, pritom je iba tlsta. preco by to malo byt nazyvane krajsie ako u muza.
@anonym_autor nie ty si ideš stále svoje ,zena krv a mlieko nieje tučná ma ženské tvary a to je rozdiel
Ak ma chces urážať sprav o tom druhu temu a nepleť to do tejto
Mne sa nepáčia chudí chlapi 😋
Radšej nech ma drevorubacsku postavu a nech je zdravý
@anonym_autor pri chlapovi to závisí od jeho finančného statusu...
- ak je chudobný, je to tučné prasa
- ak je bohatý, je to môj macko ❤
@morpheuss A starý dobrý morpheuss je späť. Tak toto bolo za 100 bodov, postupuješ do ďalšieho kola bez straty kvetinky. Si fakt dobrý, aj keď v kútiku duše si myslím, že od krvi a mlieka už nie je ďaleko ku témam, v ktorých si doma... a ktoré niektoré koníčkarky nemusia. Ale tu si trafil klinčisko po hlavičisku.👍
@anonym_autor Ja sa povazujem za krv a mlieko. A co ti na tom vadi? Na muzov mam vysoke naroky, mam rada vysportovane postavy a pupkaci a tlsti chlapi sa mi nelubia.. ale su zeny, ktorym sa obezni pacia, nebude takych vela, bude to podobny niche, ako ked sa obezne zeny pacia muzom..
Daddy body

@anonym_autor ...