Aké cviky a aké jedlo odporúčate?
Baby , čo by ste robili s týmto telom , schudnúť, cviky aké? Viem že veľa z vás sa vyzná , a veľa z vás vie pomoct..vyzerá to hrozne, nie nie som spokojná

@cicikmicik podla mna pomoze obliect aj spravnu velkost kratasov 🤔.
@simsalabim áno sú malé 😅
ak si na FB tak skús skupinu Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami, je tam veľa informácií, aj jedálne lístky, aj ľudia, ktorí ťa budú motivovať vlastným úspechom
za mňa to nie je až také zlé, ale fakt tie mini pidi kraťasy to zhoršujú. to sa v nich ani pohodlne nemôžeš cítiť.
@lucka_ke ďakujem požiadala som o pridanie do skupiny
@cicikmicik
ak by si si mohla vypožičať knihu Glukózová revolúcia, resp. si ju kúpiť, pomohlo by...držím palce ! Dokážeš to !
@anickaaa6aaa je to hrozne a tie kraťasy to síce zhoršujú , ale chcem sa opäť dostať do formy ,kde by boli tá veľkosť kratasov ok ( tieto už patria do smetí )
@76california pozriem ďakujem že typ
@cicikmicik ak chceš schudnúť a jesť zároveň zdravo, tak rozhodne stredomorská kuchyňa - tá je odporúčaná aj pri rôznych ochoreniach imun.systému a zaručene sa chutne, zdravo naješ 🙏. Ale ak chceš skutočne vydržať a žiť zdravým štýlom života, tak začni pomaly, postupné kroky, napríklad zmeň len raňajky a pridaj hodinu prechádzok, po mesiaci pridaj k bežnému obedu ešte misku zeleniny. Je to zdĺhavejšie ale už ti to ostane do konca života. A nie len tebe, lebo urobíš tým návyk celej svojej rodine 😊.
@denkabemommy aká stredomorska kuchyňa? Ryby?
@cicikmicik nie len ryby, aj chudé mäso, veľa zeleniny a strukovín. Ťažko to opísať v jednom komentári, výber je pestrý

Dúfam že ťa podprsenka nikoho nepoburi, a som v domácich kratasiach, v Tom nechodím medzi ľudí