Aké cviky môžem robiť bez toho, aby som zaťažovala nohu a pritom chudla?
Ahojte.Začala som cvičiť zhruba necelé dva mesiace a to konkrétne tabatu.Samozrejme som si stravu upravila a schudla som uz 14 kg.Potrebujem ešte 7 kg zhodiť len žiaľ ten cvik už nemôžem robiť.Totiž pred pár rokmi som utrpela zlomeninu oboch DK.Lenže som si myslela že to je už v pohode ale žiaľ som sa mýlila.Noha mi napuchla,chodiť som ledva dokázala,tak som musela ísť zas k lekárovi 😒 samozrejme mi to hneď zakázal a vraj ja stýmito nohami môžem len jedno a to plávanie.Lenže nemám čas chodiť do plávarne kvôli malému a práci.
Viete mi poradiť.Nechcem znovu pribrať 😔
a tabata, no, to sa ani necudujem, to najhorsie asi pre mna a najviac zatazujuce.. mozno keby si zacala s lahsimi cvikmi, nedooadlo by to az takto zle…
V podstate vsetko kde nie si vela na nohach a primerane. Moj chlap mal zlomeninu komplik. Členka a robi vsetko, ano nohy mu roky puchli.. A potom odpuchli. Treba ale opatrne samozrejme. Iste intrnzivne cvičenie zrazu nie je ok. A to bude problém u teba, tiez keď pre kombinujem koncim s bolesťami 😂
Ja som mala vygooglene napr cviky kvôli kolenu vyslovene na "podložke", väčšinou silove, vlastna váha (len keby som lemra nebola) ale teda cvicila som len ked bolo velmi zle. Mozno by sacri oplatilo ist cvicit s fyzioterapeutom, nastavi ti cviky, poradi športy...
Ahoj. Ja mám veľmi dobre skúsenosti s cvičením na YouTube, daj si do vyhľadávača IncDanceFit alebo Tuyet aerobic. Ja som schudla 11 kg za 2 mesiace, cvičím kazdy deň 60-90 min, ako mám čas (teda koľko maly prespí cez obed). Je tam množstvo videí, rôzne dĺžky, rôzny tréneri, no mne sa najviac páči práve Tuyet. Vyskúšaj pozrieť, nie je to náročné na nohy.
@simca06022011 no fizioterapeutov už bolo dosť.Rok ma učili znovu chodiť bolo to hrozné ale z druhej strany mi pomohli ako vedeli
@annmary86 ale to su odborníci presne na to co potrebujes... To ze mas pocit ze bolo dost je jedna vec, druha vec ze ak chceš cvicit, vedia ta usmernit. Lepsie ako mk, ako google.. A podla mna aj lepsie ako vacsina rôznych trénerov.. Mne staci ist 1-2x a vybavene, viem potom doma cvičiť.
@kikavadi pozrela som tie cviky😅 vyzerá to zaujímavo a zajtra so do toho pustím,vyskúšam
Akože fakt závidím niektorým babám ako super vyzerajú.Dobre už sa blížim k 40 tke nie je to už ako dakedy ale predsa chcem nejak vyzerať.Napr segra tá nikdy nemala s váhou problémy,môže jesť aj v noci a nič.Cvičiť by ani zasvet nechcela 😂
A nie je to na dva mesiace príliš veľa zhodených kilogramov? Páni moji...ja som začala cvičiť od 1.2. plus úprava stravy a za tie dva mesiace som schudla ,5 kilogramov. 14 kilov to je už výkon. To ja chcem schudnúť ešte 10 kilov...ale vidím to tak do jesene...do septembra...možno. ..
@elenajezova no neviem ako to má byť,viem len to že každý boží deň som cvičila a k tomu v práci celých 8 hodím behám hore dole 😄 možno že som už bola dosť obézna a preto mi skôr zišli tie kilá,ja fakt sa nevyznám.Ja som ináč po pôrode som zhodila rovných 25 kg.A to pritom kvôli inej operácii som zas skoro rok nevedela nič iné len ležať.Vždy som mala za mlada do tých 60 kg.Keď som mala nehodu som pribrala,potom schudla,potom otehotnela pribrala až na 96 kg 🙈🙉 a potom znovu schudla a začala som cvičiť.Ale nejak sa mi to ako keby zastavilo.Pritom ešte aspoň 7 kg potrebujem
@elenajezova ale teraz pozerám na svoj vek vyzeráš skvele.Si myslím,že ani chudnúť nepotrebuješ,ozaj 🙂
@annmary86 aha, jasné. Pri trošku väčšom množstve kíl to ide rýchlejšie dole. Ja som mala pri výške 168 CM váhu 70 kilov. Tak som si dala za cieľ dať 15 kilov dole na 55. Teraz po dvoch mesiacoch mám 65. Takže už "len" 10 a budem spokojná.😀
@elenajezova ale na Vašu výšku si myslím,že je to v pohode 😉

@annmary86 tak skus spalovat vo fitku, na strojoch, ktore nezatazuju nohy 🙂 vies, beh je asi to najviac cim clovek spaluje, no mozes vyskusat aj rychlu chodzu, aj obycajnu… vela km. mozes robit brusaky, zenske kliky…