icon

Ako bojovať proti chuti na sladké?

Včera o 14:13

Dobry deň.uz je to nejaky cas čo sa snazim stravovať zdravo a cvicit.vysadila som sladkosti a v pohode nemala som na ne chuť,no a teraz mám na sladke chut.ako s tým bojovat?

anonym_4ec583
Včera o 14:14

@anonym_autor treba jest viac proteinov a zdravych tukov. Potom nebude taka chut na sladke.

anonym_4c8a6a
Včera o 14:15

Normálne si daj nejakú malú sladkosť

autor
Včera o 14:18
@anonym_4ec583

@anonym_autor treba jest viac proteinov a zdravych tukov. Potom nebude taka chut na sladke.

@anonym_4ec583 toho mam praveze dost,preto som z toho prekvapena,ani PMS nemam

ivik4
Včera o 14:19

Uz som to tu par x pisala, ja som bola velmi zavisla na sladkostiach. Denne som zjedla 3ks, po kazdom jedle jednu. Potom si vravim ze to je fakt vela tak uz dlhodobo ( hadam aj 2 roky) to robim tak, ze 1sladkost si rozdelim na 3casti ( a aj viac ) a tie jem po jedle . Niekedy nezjem ani jednu celu sladkost za den. Mne to velmi pomohlo lebo sladke stale mam, len uz ooooovela menej

autor
Včera o 14:21
@ivik4

Uz som to tu par x pisala, ja som bola velmi zavisla na sladkostiach. Denne som zjedla 3ks, po kazdom jedle jednu. Potom si vravim ze to je fakt vela tak uz dlhodobo ( hadam aj 2 roky) to robim tak, ze 1sladkost si rozdelim na 3casti ( a aj viac ) a tie jem po jedle . Niekedy nezjem ani jednu celu sladkost za den. Mne to velmi pomohlo lebo sladke stale mam, len uz ooooovela menej

@ivik4 no ja som zjedla za den aj jednu velkú milku

ivik4
Včera o 14:22
@anonym_autor

@ivik4 no ja som zjedla za den aj jednu velkú milku

@anonym_autor no tak si ju rozdel na casti a kazdy den zjedz len jednu z nich. Vsak dat si mozes ale naco tolko

autor
Včera o 14:26
@ivik4

@anonym_autor no tak si ju rozdel na casti a kazdy den zjedz len jednu z nich. Vsak dat si mozes ale naco tolko

@ivik4 no len teda keď som doteraz nepotrebovala a zrazu ma to chytilo ze preco to?ci telo si jednoducho pýta alebo je to zvysenou aktivitou?

anonym_0a8915
Včera o 14:28

daj si kocku horkej vysoko percentnej čoko , sadni si k tomu a pekne vychutnaj
ptm to prejde

glorikarebeka
Včera o 14:30

Lyžičku medu si dám

oceanahory
Včera o 14:41

Sprav si zdrave sladke snacky napr. kombinacia banan, susene datle, 80% horka cokolada, arasidove maslo je pre mna moj snickers 😁👍. Na nete najdes kopu podobnych alternativ.

autor
Včera o 15:01

Ďakujem vám

anonym_868a42
Dnes o 00:11
@oceanahory

Sprav si zdrave sladke snacky napr. kombinacia banan, susene datle, 80% horka cokolada, arasidove maslo je pre mna moj snickers 😁👍. Na nete najdes kopu podobnych alternativ.

@oceanahory
Super rada arasidove maslo ma viac kalorii ako Snikers

oceanahory
Dnes o 06:43
@anonym_868a42

@oceanahory
Super rada arasidove maslo ma viac kalorii ako Snikers

@anonym_868a42 🤦 a kto jej kaze zjest celu flasu arasidoveho masla? Ide o kombinaciu danych potravin. Jeden maly 50g snickers ma okolo 250 kcal s nutricnou hodnotou 0...Ak si rozkrojis jeden mensi banan, jemne natries arasidovym maslom, poukladas sladke datle a nasledne polejes troskou kvalitnej horkej cokolady, tak nie len ze mas nutricne zdrave jedlo, ale aj este raz tak velku porciu, ktora garantujem, ze plne zasyti tvoju potrebu na sladke. Vzdy je to o mnozstve a kvalitnych surovinach, fungujem takto uz dlhodobo a moje telo sa mi za to uz odvdacilo 👍.