Ako dlho ste vydržali nejesť?
Nemyslim nejake premahanie sa tryzne ie chudnutie alebo co. Ale proste nejake dovody ktore vas viedli k tomu ze ste vlastne ani nemali chut nieco jest. Mne sa stalo najviac asi 8 dni po nejakych problemoch ktore som mala nie zdravotnych ale osobnych
tri tyzdne
Cca 10 dní, zdravotné dôvody. Je to zaujímavé, že keď je nejaký problém v tele, tak žalúdok stráca svoju silu a človek necíti hlad. Teda aspoň u mňa to tak bolo.
Asi tyzden ale nie ze uplne nie ale minimum, ja horucky a stres z ochorenia blizkeho, ohrozenie zivota, 5 kil islo dole za tyzden.
Asi dva tyzdne a to neprajem nikomu, od stresu sa mi lamali nechty. To bolo hrozne nieco. Ako dobre to dopadlo vtedy, ale proste radsej mat 5 kg navyse ako zazit toto.
3 týždne, po zistení nevery. 9 kg dole.
Den. :D Ja jem rada. ;P
Asi 2hodiny , išli na mňa už mdloby 😂
Mesiac vôbec nič okrem čistej vody a po tom mesiaci to bolo minimálne jedenie ďalšie dva mesiace (rozumej jedna šalátová uhorka za deň)😀 (psychické problémy)
Po operácii 5 dní. Ale to už mi bolo na odpadnutie.
Nemam osobnu skusenost ale moj otec si pôstom vyliecil srdce. 21dni na vode. Schudol 18 kil .Vsetko sa mu dalo doporoadku a lekar nechcel verit ze je to mozne. Predtym bral tazke lieky a poskodenie srdca 3 stupna. Som na neho pysna. Isiel alternativnou cestou.
@autorka ani to neskúšaj. Takýmto spôsobom som sa dostala do poruchy príjmu potravy. (Nie že som nejedla ale jedla som tak.raz denne po dobu mesiaca) Schudla s vyše 25 kíl.za pol roka. Doteraz mám problém sa najesť a Znova pribrať. O vedľajších účinkoch ktoré mi zničili zdravie ani nevravím.
Ty kokos zeny , ako dlho 😱
@janka_01 nie nie ja nejdem nic skusit nejak cielene ze sa tu morit hladom alebo nieco ale proste tiez teraz nejake problemy a akosi neviem dat do seba ani susto 😔
@sante81 hm tak to sa ti ani necudujem 😔
Približne týždeň, mala som problémy so žalúdkom, zo všetkého mi bolo zle, ťažko, viac by som asi nedala. Ale tak človeka okolnosti prinútia. A čo sa týka napríklad takého, že smútku a stresu, tak to mi skomplikovali jedenie tak cca na tri dni.
2 mesiace, zila som len na banane, a sirupovej vode. cele dni som lezala v posteli a tak som aj vyzerala 😅 teraz sa na tom smejem aka som bola sprosta.
V rámci pôstu 36 hodín pravidelne raz za týždeň, bolo by fajn sa k tomu vrátiť 🙃 možno si dám predsavzatie