icon

Ako dosiahnuť ploché brucho?

barboragallo
29. apr 2025

Ahojte viete mi poradiť čo mám robiť s týmto bruchom ako dosiahnem ploche brucho efekt

Ako dosiahnuť ploché brucho?
lindous
29. apr 2025

Dať si dokopy trávenie, vyzerá to nafúknuto, nie "tučno"... kamoška, keď s takýmto bruchom pobehala lekárov, zistili jej intolerancie...

barboragallo
autor
29. apr 2025
@lindous

Dať si dokopy trávenie, vyzerá to nafúknuto, nie "tučno"... kamoška, keď s takýmto bruchom pobehala lekárov, zistili jej intolerancie...

@lindous dobrý deň na koznom mi zistili histamin zvyšok mi vraveli že mám v poriadku

lindous
29. apr 2025

Histamín za tým určite môže byť, len to je veľmi individuálne, treba si odsledovať čo robí zle... išla by som ale aj tak aj na gastro

barboragallo
autor
29. apr 2025
@lindous

Histamín za tým určite môže byť, len to je veľmi individuálne, treba si odsledovať čo robí zle... išla by som ale aj tak aj na gastro

@lindous jasne skúsim ďakujem za radu

lucia13022023
29. apr 2025

Za mňa tiež, toto nie je tukové brucho ale skôr nafúknuté.

ivangeline
29. apr 2025

Aj správne držanie tela veľa robí.

jaja20
29. apr 2025
@barboragallo

@lindous jasne skúsim ďakujem za radu

@barboragallo Takéto brucho som mala v 5. mesiaci 🙂
Ale inak súhlasím s komentom vyššie.

barboragallo
autor
29. apr 2025
@lucia13022023

Za mňa tiež, toto nie je tukové brucho ale skôr nafúknuté.

@lucia13022023 myslite že až tak nafúknuté môže byt ?

januska12323
29. apr 2025

Toto nie je tučné brucho, keby nenapíšeš vyzerá ako tehotenské. Nemáš žiadne alergie?

denkabemommy
29. apr 2025

Vystrieť sa, ak nie sú tráviace problémy, tak fyzioterapeut - diastáza.

andrejka2424
29. apr 2025
@barboragallo

@barboragallo Občas vyzerám podobne.Mám intolerancie na pšenicu,raž a arašidy.Predpokladám že ráno po wc, alebo po črevnej viróze máš brucho takmer ploché.Nemáš pneumatiku,si zdutá.

barboragallo
autor
29. apr 2025
@januska12323

Toto nie je tučné brucho, keby nenapíšeš vyzerá ako tehotenské. Nemáš žiadne alergie?

@januska12323 Tehotenské to určite nieje

barboragallo
autor
29. apr 2025
@andrejka2424

@barboragallo Občas vyzerám podobne.Mám intolerancie na pšenicu,raž a arašidy.Predpokladám že ráno po wc, alebo po črevnej viróze máš brucho takmer ploché.Nemáš pneumatiku,si zdutá.

anjelicek26
29. apr 2025

Skus upravit stravu, porad sa na gastre ako a teda spevnit chrbat, mozno plavanie by mohlo pomoct... potom budes aj stat inak a brusko bude hned inak vyzerat... ty schudnut nepotrebujes...vela robi aj faza cyklu, pred kazdou MS je to dost horsie, ako inokedy..

lucia13022023
29. apr 2025
@barboragallo

@barboragallo áno. Sestra ma intoleranciu na laktózu a keď bolo najhoršie mala brucho ako ja vo ôsmom mesiaci tehotenstva. Zašla by som na gastro a imunoalerhologiu

nevenka
29. apr 2025

Ja by som povedala, ze moze ist aj o oslabenu brusnu stenu (nemusi byt hned diastaza), mozno zvazit fyzioterapeuta a spevnit core a chrbtove svaly.

purple_wolf
29. apr 2025

skus vyradit muku a kravske mlieko ... zvacsa je to jedno z toho alebo kombinacia oboch ... ludia uz stracaju toleranciu na zakladne potraviny (hlavne na slovensku) kedze obchodne retazce produkuju odpady

barboragallo
autor
29. apr 2025
@purple_wolf

skus vyradit muku a kravske mlieko ... zvacsa je to jedno z toho alebo kombinacia oboch ... ludia uz stracaju toleranciu na zakladne potraviny (hlavne na slovensku) kedze obchodne retazce produkuju odpady

@purple_wolf múku už nejem vyše mesiaca tympadom vyskúšam ešte to mlieko