Ako dostať kortikoidy z tela?
Ahojte prednedavnom som bola hospitalizovana a v nemocnici na nalievali s kortikoidmi. Neziaducim ucinkom bola extremna chut do jedla ze priberam aj teraz ked sa napijem vody a na bokoch sa mi narobili uz strie ako praska pokozka. nema stym niekto skusenost ako sa detoxikovat od toho? dakujem
dievcata, tak na tento detox ziadne aloe, ako sa zvycajne dava, ale affiline napoj a dodrziavanie pitneho rezimu!!!
@zuzkamargit co to prosim je?????
@zibi beriem 5mg stále ...berem ich od min jula od 80mg s postup znižovaním
@zibi ano prednison
@maminka1986 prirodny vyzivovy doplnok, ja ho uzivam kvoli opuchom klbov, ktore som mavala a ako bonus mi zmizli naliate vacky pod ocami. Ja toho kombinujem sice viac, ale toto je u mna vzdy zaklad. Treba sa o seba pravidelne starat a nikto iny to za mna neurobi, len ja sama.
@maminka1986 to zvladnes uz je to malinko.😝skus tu aswagandu actu visnu consom dala link..nie jd to ani drahe a uvidis
A skus jillian cvicit
@maminka1986 ako myslis
@sintra co ako myslim tak viem nie myslim ked je tu x zien a maju problem co tu ty taras
Ty si brala kortikoidy ked tak hovoris? A budes tu davat rozumy ze sa niekto prejeda ked nuc nejem kalorucke? Chod radaej tarst inde do skupin nie tu co beru zeny hormony
@zibi jasne uz som to kukala a mozrm to brat ked berem este prednidon? Jilian som cvicila teraz cvivim jenkinson jeanete lebo jilisn yz nema videa na youtube
@maminka1986 jasne zemozes..5 mg uz nie je nic,to uz bude dobre neboj..skus tu aswagandu,a aj tu visnu ..potrebujes hlavne na odvodnenie..ono je clovek skor naliaty ako k?asivky pribraty..mas tuk kde ulizeny??tvar,krk,zaludok,chrbat??
@zibi oki ved to ze jecto malo a brala slm aj Equoral 200mg aj ten je hnus
No chrbat som mala aj krk uff to mam aj bez toho chrbat tsku stavbu tela mam a teraz je to zaludok a brucho spodne kokos a vo sa nacvivim dnes som dala 4km rychlu chôdzu ....:( ved to he cudne ze ja vsetky veci obleciem a mam 6kg navrch
@maminka1986 vyskusaj tie tri veci..nic za to nedas..a napis potom aj ip ako si na tom
@zibi uz som objednala asvagandu som zvedava este tie osta5ne
Dievčatá ja som pred 3 dňami vysadila dexametazon a cítim sa stále na Figu. Ja som ho brala od februára pribrala som 13 kg, mám vredy na Chrbáte, slabé nohy, nafúknuté brucho, vypadávajú mi vlasy, trnu Mi ruky no proste všetko zle. Kedy to skončí a Dostanem sa do pôvodného stavu? Najhoršie že nemôžem cvičiť lebo som v 12 TT. Poradte
A ešte som zabudla napísať, že mám opuchnutú tvár akoby som zjedla sklennu vatu a som zachlpatena na tvári ako opica
Měl tu někdo pocit zmatenosti po kortikoidech ?
@katkaluky89
@sintra to nie je priberanie, keď členky, kolená, tvár a krk máš ako ďalšie telo zamotané na tebe. Môžeš si povedať čo chceš, budeš guľa, lebo tá voda si urobí svoje. Treba to prežiť na vlastnej koži skôr ako začať mudrovať.
@katkaluky89 divne, ak si po pohari vody plna, staci pit len vodu a nepriberies. 🙃
Měl tu někdo pocit zmatenosti po kortikoidech ?
@lucink ano ,boli silne davky behom 5 dni a teraz pocit zmetenisti.akoby clovek zil v sne, vsetko sa javi take nerealne. Ty si mala ake priznaky?

@maminka1986 to suvisi s tymi kortikoidmi.uvidis, ci ti to pomoze ..este beries?a co prednison??