icon

Ako efektívne cvičiť po fyzickej práci?

15. jún 2025

Pracujem fyzicky, no monotónne. Cely den na nohach. Som po práci unavená. Rada by som cvičila, aj kvôli chudnutiu, no nevládzem, max 1x cez víkend, to je malo. Ako to robíte tie, co pracujete fyzicky?

balerina2025
15. jún 2025

ja som menej jedla.
domov som padla a nevladala ani krok a nie to este sa hybat.
takze menej jest, mozno vecere si daj proste lahsie, ale oddychuj uz doma. snad nechces ist behat. to sa dobre tvrdi tym, co sedia na zadku cely den ale nie ked mas fyzicky narocnu pracu, asi tazko budes postovat fotky z fitka. lebo niektore mam pocit ze nic ine nerobia len sa fotka vo fitku 🙂 rano obed vecer.

kikusenka1
15. jún 2025

Cvic ráno keď chceš cvičiť. Nabije ta to energiou

minenkaa
15. jún 2025
@kikusenka1

@kikusenka1 toto musím nesúhlasiť,nie každý to dokáže
Autorka skus prechádzky so závažiami a strecing alebo keď pozeráš film počas každej reklamu drepy,výpady plank,švihadlo

klarissa25
15. jún 2025

Ak chces chudnut a chces mat aj viac energie, odporucam upravit si v prvom rade stravu…

balerina2025
15. jún 2025
@klarissa25

Ak chces chudnut a chces mat aj viac energie, odporucam upravit si v prvom rade stravu…

@klarissa25 presne, vydaj ma kedze robi fyzicky, takze teraz naozaj ta strava, to je alfa omega.

klarissa25
15. jún 2025
@balerina2025

@klarissa25 presne, vydaj ma kedze robi fyzicky, takze teraz naozaj ta strava, to je alfa omega.

@balerina2025 presne. Ja tak tiez fungujem. Maximalne bicyklujem, nic viac.. fyzicky robim v robote plus tam mam aj rychlu chodzu 🤣

autor
15. jún 2025

Dakujem

ajdika
15. jún 2025

Ja vstavam skor (4:20) a cvicim rano. Pred 7hod som uz praci (a to dochadzam 30 km). Po praci by som to uz nedala, robim s ludmi a ti ma uplne vycucaju z energie 😄

acsa
16. jún 2025
@kikusenka1

@kikusenka1 u mňa sa napr. nedá cvičiť ráno , vstávam o 3,30 a v práci začínam o 5:00 🫣 Domov chodím o 15:00, padám na hubu a ešte ma čakajú domáce práce a dieťa

pl2y
16. jún 2025

A take plávanie?je to super na celé telo a po praci to aj osvieži..možno spojit teraz v lete prijemne s užitočným, chodiť na poslednú hodku na kúpalisko, keď je lacný vstup, zaplávať si 30 min a potom sa osušiť na lehatku s dobrou knihou😉

kikusenka1
16. jún 2025
@acsa

@kikusenka1 u mňa sa napr. nedá cvičiť ráno , vstávam o 3,30 a v práci začínam o 5:00 🫣 Domov chodím o 15:00, padám na hubu a ešte ma čakajú domáce práce a dieťa

@acsa no tak to teda nie. Ja som začínala v práci o siedmej takže o piatej som mala budík, zacvičila som si a ešte som bola aj dobita energiou.

ajdika
16. jún 2025
@acsa

@acsa tak to ano, to je uz moc skoro.