icon

Ako efektívne schudnúť 7 kg?

kukypink988
2. máj 2022

Ahojte idem si sem ku vám pre radu pretože mám taký problém že nech zjem čokoľvek alebo keď papam aj menej pride mi že namiesto chudnutia skôr priberám..minuly mesiac som mala 63 kilo teraz mám 65,3 kilo a to priateľ nemôže ani vedieť lebo by mna asi zabil je na štíhle a ja som cely život bola stihla nech som zjedla čo som chcela nepribrala som no na začiatku minulého roka sa my stala taká vec že som začala mat zdravotné problémy čo viedlo aj k psychickým problémom pri ktorých som nemala vôbec chuť jesť a schudla som z 60kg na 55kg potom sa stal jojo efekt a mala som zasa 60 kg len po krátkej chvíli som mala tých 63 kg…ako som pisala teraz mám 65,3kg môj problém je ze mám problém zo vstrebavanim železa takze ho stále dopĺňam lebo inak keď nedoplnam už ho mám malo takze aj keď mám železo v poriadku a robím niečo namahavejšie tak sa my strašne rozbúši srdce a celkovo my je na odpadnutie :/ pri namahavejsom pohybe mám skrátka problém čo som skor nemala a mala som omnoho väčší pohyb…idem si sem ku vám pre radu možno niekdo pomôže s jedalnickom a taktiež s cvikmy ktoré by neboli extrémne namáhavé ale pomohlo by my schudnúť naozaj nechcem mat 70kg a stále priberať už môj problém je ze mi to ostáva v bruchu takze ho mám ako tehotná a nafukla a nieje to pekne už si nepripadám pekná a nemôžem si obliecť čo by som chcela prosím pomozte mi :( mam 23 rokov 170cm ďakujem

Strana
z2
dievcacitajucelist
2. máj 2022

@tyrkysova_kobyla Urcite .... Ja som mala pred deťmi 50kg teraz 70kg...jasne, že niesom štíhla, ale mam sa rada a páčim sa sama sebe...to je pre mňa zaklad spokojnosti😊

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
cawes
2. máj 2022

@kukypink988 ak nemas problem s priatelom tak naco si ho spominala v uvodnom prispevku? Mala si napisat pribrala som a rada by som schudla a hotovo.
Myslim si ze mas iny problem ako len s nadvahou ,,bat sa,, priatela za takuto vec pochopis o 10rokov az ked dospejes

yoxinka
2. máj 2022

@kukypink988
Vydával som sa 59kg a ako som spomínala, mám za sebou tri tehotenstvá a už nemám 20, ťahá mi na štyridsiatku, mám prasknutú medzistavcovú platničku, čo ma asi na rok paralyzovalo a musela som zvoľniť od nejakého mega cvičenia a kardia, rok rehabilitujem … po tom všetkom, čo mám za sebou som šťastná, že mám tých 68kg. Ty strašne ideš po povrchu a prajem ti, aby si tu o pár rokov nepísala, že ťa partner odmieta, lebo sa tvoja postava po tehotenstve zmenila, lebo chlap chce za každých okolností modelku a také témy sú tu denne. Si proste ešte decko, rovnako ako tvoj frajer.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
silviaeli
2. máj 2022

@kukypink988 ja viem presne o com píšeš a aj ako sa cítiš..
Moja váha pri 172cm bola cely život (okrem tehotenstiev) max 59kg..a to nikdy som nedržala diéty, necvicila…
Až kym tiež neprisli zdravotne problemy..
Tachykardia(vysoký pulz-busenie) nasadili mi lieky a ja som bála hýbať, ze to zas pride..zlenivela som😩..po pol roku bola moja váha 67kg, čakala som na zákrok, aby sa odstránili zdravotne problemy..v deň zakroku váha 70kg..a 3m po zakroku 75!!!!😤
Viem, nechala som to zájsť veľmi daleko, tiež mi kamošky vravia, že aj tak dobre vyzerám, ale im sa hovori, keď cely život boli bacuľky-tie chudé má podporujú😉
Ja sa necitim dobre, nie som so sebou spokojna, nemôžem si obliect čo chcem, je to naozaj strasne a jasne, že aj kvôli mužovi chcem naspäť svoju postavu..
Neviem čo je na tom zle, páčiť sa mužovi 🤦🏻‍♀️
Aj keď on mi vravi, ze konecne má má zaco chytit🤷🏻‍♀️On má upokojuje keď sa zlostim pred plnou skriňou, s tým, ze si nemam čo obliect a ze vo všetkom vyzerám otrasne..
Takze určite sa nezmier s názorom, ze maj sa rada takú aká si!!😉
Konecne som vysadila lieky a tiež idem na sebe makat!
Ja asi začnem stravou a pohybom 😉

athom
Odpoveď bola odstránená
ladenka4
2. máj 2022

@kukypink988 je úplne normálne, ze sa necítis dobre s kg naviac, začni cvičiť, dobre sa stravovať, nájdi si osobného trénera. Kto povie, ze sa cíti s kg naviac dobre, podľa mňa klame samého seba.

verka15
2. máj 2022

@tyrkysova_kobyla vieš čo, ja som si tam zapisovala aj aktivitu a pekne som chudla. Ale je pravda, že som si tam zapisovala iba jumping 3x do týždňa a tých cca 12 000 krokov každý pracovný deň som tam už nedávala 😄

yoxinka
2. máj 2022

@ladenka4
Vieš čo, tu ani nejde tak o to, že sa necíti dobre s nadváhou, ale skôr o toto, citujem: “minuly mesiac som mala 63 kilo teraz mám 65,3 kilo a to priateľ nemôže ani vedieť lebo by mna asi zabil je na štíhle”. Každá ženská, ktorá chce chudnúť, lebo sa cíti zle, si zaslúži podporu! Ale prepáč, 170cm, 65,5kg baba nemôže byť tučná ako prasa … ako to tu autorka opisuje. Som trošku nižšia a mám trošku viac kíl a teda od prasaťa mám sakra ďaleko. 3x do týždňa cvičím plus kardio … takže toľko k tomu.

ladenka4
2. máj 2022

@yoxinka ja som neriešila, či je, alebo nieje tučná, niekedy stačí pribrať 2kg viac ako si naučená a už sa necitis dobre, ja som len napísala, ze ak nieje spokojná, nech to rieši, niekedy netreba ani schudnúť len spevniť a telo vyzerá hneď inak. Ako sa boji partnetovej reakcie, to nebudem ani komentovať

matildam
2. máj 2022

Urobiť si záťažové testy na srdce u lekára, ktorý vyhodnotí, pri akej námahe už je srdce vystavené riziku. A podľa toho zvoliť vhodný typ športu - možno plávanie/bicykel/pilates - kde nedochádza k nárazovému zvyšovaniu tepovej frekvencie... každopádne, chcelo by to poradiť sa s odborníkom, ak je problémom srdce.
A možno to ani tak nie je o srdci, ako o psychike, ktorú treba dať do poriadku a búšenie srdca odíde.

lala123
2. máj 2022

@kukypink988 ty sa psychicky cítiš blbo preto lebo žiješ vedľa debila. Ten tvoj priateľ ta privedie tak akurát k anorexii alebo ku panickým atakom alebo k úzkostným stavom . Skús si o tom niečo prečítať. A len tak na okraj ak ta niekto naozaj miluje tak mu je jedno či mas 65 alebo 60 kg. Ale to pochopíš možno až neskôr.

marca12
2. máj 2022

@kukypink988 cviky nepomozu na chudnutie,tie su na formovanie postavy. Ucinne je kardio,kde spalis kalorie. Bud behaj,aerobick,rychla choda,plavanie,bicykel.

kukypink988
autor
2. máj 2022

@dievcacitajucelist niesom tučná ale stihla už tiež úplne niesom a akože nepotrebujem mat nafulky a veľký bruch a nemôcť si obliecť niečo pekne ale dávno som pochopila že to tu nikdo nepochopil

kukypink988
autor
2. máj 2022

@marca12 toto všetko sa môže keď má človek srdce v neporiadku ?

kukypink988
autor
2. máj 2022

@matildam ďakujem za tvoju radu 🙂 bola som u interného aj opakovane na EKG plus pohotovost a kardiológ užívam egilok momentálne a nemôžem to tak preháňať okrem toho mám problém zo vstrebavanim železa ktoré musím pravidelne užívať takze tam tiež veľa záťaž nieje Ok čo sa týka psychiky nieje 100% ale na hlavu niesom fungujem úplne normálne a chodím do prace ale ďakujem za tipy

kukypink988
autor
2. máj 2022

@lala123 Absolútne si nepochopila o com bol príspevok a to že má človek nejaké preferencie je snáď úplne normálne nie :D ja nechcem vyzerať ako vyžrané prasca ktoré si nemôže nič obliecť a pokial je tebe jedno ako vyzeráš a či budeš za mesiac mat aj o 20kg viac Ok možno ta tvoj miluje ale nebola by som si úplne istá či by ty bol aj verný pokial ty je jedno ako vyzeráš :D

ankare
2. máj 2022

@kukypink988 v prvom rade si pozrieš vzťah, Tvoj frajer je somár najväčšieho rangu.
Keď budeš v pohode a budeš vyrovnaná, pôjde to možno samo dolu. Teraz ale v pohode a vyrovnaná evidentne nie si, keďže máš debila vedľa seba. 🤷
Držím palce!

luccija
2. máj 2022

@kukypink988 čo má spoločné železo s pohybom a záťažou?už minule si riešila to železo.Kes berieš egilok a železo normálne môžeš športovať.Taketo kilo, dve mám bežne viac pred menzesom závodnenie a pod...tak úprav stravu a cvic.Nie sladké, nie sacharidove prílohy, začni sa hýbať si mladá schudnes hneď.To je úplne normálne, že Ti busi srdce pri namahavejsej aktivite

loliki
2. máj 2022

@kukypink988 Takže ideme na to. Komu sa to podarí za mesiac 3,5 kg a za 2 mes 7kg dať dole? Začala som chodiť pešo. Odkedy nebudeme jesť večer? Od 18 či od 19.00 ? Sladké si nedáme napr. od 16.00. A pridáme nejaké cviky na brucho.

lala123
3. máj 2022

@kukypink988 tak ty si nepochopila môj príspevok. Tebe nie je jedno ako vyzeras ale nie koli sebe ....fo si len ty myslíš. Tebe zalezi na váhe hlavne koli tomu aby bol priateľ spokojný. A len tak na okraj mam skoro raz toľko rokov ako ty, dve deti, 168 cm a 65kg.Čiže myslím si, že do vyzrateho prasaťa mam daleko a mam sa natoľko rada, že si doprajem starostlivost o seba. A ver mi vernosť s tým alo vyzeras má pramálo spoločného. Tiež som musela k tomuto poznaniu dospieť rokmi. A keď sa tak zamyslim, vydávala som sa ako 27 ročná a vážila som 50 kg.Asi by si mala fakt schudnut trocha ale hlavne cvičením a koli sebe. Ja tu tvoju vahu beriem ako normálnu ale z môjho pohladu. Po dvoch deťoch a 40 na krku si myslím , že je ok u teba možno fakt trocha dať dole môžeš. Ale opakujem koli sebe nie koli niekomu a hlavne zdravým životným štýlom.

viki_izakova
4. máj 2022

@kukypink988 ak by ste chceli mam na predaj PHENTERMINE 37,5mg je to to iste ako adipex 75mg

matildam
4. máj 2022

@kukypink988 este mi napada... Naozaj velmi pomaha nejest nic po 6tej vecer a na spevnenie postavy - hlavne brucha su vyborne rozne typy planku/planking. Kopec videi na youtube🙂

merlinja
4. máj 2022

@kim2028 2 hodiny intenzívne plávaš?

kim2028
5. máj 2022

@merlinja Kedysi som plával 2 hodiny 3x za týždeň celý čas, ale u nás máme plaváreň už 3 roky v rekonštrukcii tak niet kde. Veľmi chýba mi to. Som zvedavý, že kedy ju otvoria, ale v tomto roku nebude to ešte určite... Hovorí sa o budúcom roku...

merlinja
5. máj 2022

@kim2028 ospravedlňujem sa, myslela som, že ste žena. Plávam hodinu v kuse, síce len 1x týždenne a teda neviem si predstaviť, 2h 3x do týždňa. Ako tá hodina je v pohode, nie som unavená ale myslím, že viac by som nedala. Tak jasné, že muž asi zvládne dlhší tréning. A ešte k tomu chudnutiu, nejak som si chudnutie nevšimla, preto ma to zaujalo. Jasne, že môj čas plávania a Váš je rozdielny ale i tak.

kim2028
6. máj 2022

@merlinja Jasné, každý ako vládze. Osobne si myslím, že 2 hodiny je dosť, ale ja som bol zvyknutý toľko plávať. Chodil som na plavecké tréningy 4 roky naposledy niekedy pred 15 rokmi a 12 rokov som to udržiaval na takejto úrovni. Tie 2 hodiny dávali v pohode aj dievčatá. Myslím si, že stačí chytiť kondičku... Hoci neviem no, ako u dospelých. Mne sa podarilo plávaním schudnúť 12 kg, ale tie kilá mám už naspäť za tie roky...

kvetinka75
6. máj 2022

priateľ o tom nemôže vedieť? vymenň priateľa a máš po probléme

kinderzwillinge
6. máj 2022

@kukypink988 Poradit neviem, ale zaujalo ma co pises, pretoze mam uplne rovnaky problem. Mam rovnaky problem so zelezom, ked nedoplnam nemam, pokial sa zacnem hybat, busi mi srdce, je mi na odpadnutie, to su priznaky anemie. A rovnako mam problem so stalym pomalym priberanim, aj ked sa neprejedam, ale je fakt, ze sa nehybem a ked nemusim, nehybem radsej ani prstom ☹

Strana
z2