Ako funguje keto diéta?
Ako inak raz som klikla na keto dietu a teraz mi to vyskakuje každú chvíľu 😂😂 už som aj trošku "nalomena" si zakúpiť 3 mesačný plán. Má z vás niekto s touto diétou skúsenosť?
Znizis prijem sacharidov, zvysis prijem bielkovin a telo sa dostane do ketozy a spaluje svoj vlastny tuk (v zasade kulturisti v rysovacke su casto na keto).
Znizis prijem sacharidov, zvysis prijem bielkovin a telo sa dostane do ketozy a spaluje svoj vlastny tuk (v zasade kulturisti v rysovacke su casto na keto).
@petamich vedela by si mi prosím napísať nejaký príklad potravín, alebo jedla ďakujem
nemusis platit plan .. google je plny receptov na keto .. aj fb stranky a podobne .. vies si jedlo nachystat aj sama
Staci, ked si to hodis do ChatGPT alebo do Google, najdes kopec prikladov a zoznam povolenych a nepovolenych jedal rovnako ako princip celej diety.
@petamich vedela by si mi prosím napísať nejaký príklad potravín, alebo jedla ďakujem
@anonym_autor ketoza funguje
Ale zbytočne tie sracky v sackoch kupovať
Tie idu tak na polovicu tvojho bazalu, jojo efekt istý a kopec peňazí fuc
Nainstaluj si kalorické tabuľky, kľudne bezplatnú verziu
Cez AI si nastav kalórie 200 nad bazal, sacharidy 25 G na deň, bielkoviny 1,5 G na kg tvojej hmotnosti a zvyšok tuky
Raňajky 3 vajcia, maslo, sunka, slanina, zelena zelenina - šalát, uhorka, avokado (cca 500kcal)
Desiatu nepotrebuješ, nebudeš hladná
Obed - mäso a zelenina
Ryby, Slaninka, syr opatrne
Cestoviny napr. sosovicove alebo proteinove
Olovrant / večera? Ako komu vyhovuje
Tvaroh, drobne ovocie, cottage, proteinove sejky
Receptov je veľa
Prvý týždeň je krutý, potom pohoda, zmenia sa ti chute aj pocit hladu
Ale treba jesť ! Aby telo potom nezačalo ukladať
Moja kolegyňa každý rok pred letom dáva túto Keto diet ... schudne ozaj parádne, aj v problémových partiách - brucho, stehná, fakt na parádu postavička ... no príde jeseň, ide do normálu a všetky kilá má späť ... toto ja by som nikdy nerobila, ten prvýkrát som začala spolu s ňou - ona Keto, ja prirodzene - zmenou stravy, pohybom atď. ... proste som bola zvedavá ... ja som dala dole prirodzene 13 kg za 17 mesiacov - len zmenou stravy, proste som si preprogramovala organizmus, váhu si už tretí rok držím, ona za dva mesiace dala dole s Ketodiet 15 kg - proste v lete je sexy, v zime je buchta ... nikdy by som nebrala žiadny overený prípravok na chudnutie ... organizmus treba preprogramovať ... ide to, ja som toho príkladom.
Tak ako každá. Keď s nou prestaneš, priberieš.
@anonym_autor na som nalomena, idem skúsiť delenú stravu. To sa mi zdá najrozumnejsie
@anonym_autor ketoza funguje
Ale zbytočne tie sracky v sackoch kupovať
Tie idu tak na polovicu tvojho bazalu, jojo efekt istý a kopec peňazí fuc
Nainstaluj si kalorické tabuľky, kľudne bezplatnú verziu
Cez AI si nastav kalórie 200 nad bazal, sacharidy 25 G na deň, bielkoviny 1,5 G na kg tvojej hmotnosti a zvyšok tuky
Raňajky 3 vajcia, maslo, sunka, slanina, zelena zelenina - šalát, uhorka, avokado (cca 500kcal)
Desiatu nepotrebuješ, nebudeš hladná
Obed - mäso a zelenina
Ryby, Slaninka, syr opatrne
Cestoviny napr. sosovicove alebo proteinove
Olovrant / večera? Ako komu vyhovuje
Tvaroh, drobne ovocie, cottage, proteinove sejky
Receptov je veľa
Prvý týždeň je krutý, potom pohoda, zmenia sa ti chute aj pocit hladu
Ale treba jesť ! Aby telo potom nezačalo ukladať
@anonym_1f4861 ďakujem, ja milujem jedlo, rada varím, skúšam rôzne recepty, žiaľ mám teraz málo pohybu tak som pribrala. Skusim si to dať do netu
@anonym_1f4861 ďakujem, ja milujem jedlo, rada varím, skúšam rôzne recepty, žiaľ mám teraz málo pohybu tak som pribrala. Skusim si to dať do netu
@anonym_autor ja som na tom bola, schudla som 20kg počas 3mesiacov. Potom som jedla low carb a schudla ďalších 7kg. Tu váhu som si dokázala držať low carb stravou ďalšie tri roky, kým som neotehotnela. Ale naozaj som sa stále stravovala low carb. Známa to potom tiež vyskúšala, no vrátila sa späť k stravovacím návykom a nabrala to postupne skoro celé naspäť.
@anonym_autor preboha, nekupuj to🙈 sprostost, funguje kratko a ma fajny jojoefekt.

Ja sice nemam skusenost, ale mate lepsie chudnut normalne stravou a treba teda celkovo zmenit cely zivotny styl. Ale zo zaciatku staci, ked budete jest iba vtedy, ked budete hladna. Ja momentalne tak chudnem a samozrejme aj mat skladbu stravy upravenu. Ja som si v septembri zakupila program "Betterlady" od Dominika Fujtika a vdaka tomu som schudla a teda stale chudnem. A odporucam Vam to. Je to lepsie ako nejaka keto dieta.