Ako prekonať večerné prejedanie a schudnúť?
Dnes o 06:41
Aj napriek každodennému dostatočnému príjmu príde namna prejednanie hlavne keď mám pred menzesom alebo má niečo serie alebo som pretazena s práce .samozrejme sa potom cítim ešte horšie ,dosť zajedam únavu ...ako toto dostať pod kontrolu ,je stresujúca doba ale jedlo tu nieje NATO aby sme sa ním utešovali predsa.ale keď ja si neviem pomôcť .napíšte prosím skúsenosti či j vy to tak máte a ako s tým dokážete pracovať chcem do leta 3 4 Kilecka dole ale umna je problém aj to jedno.podotykam že pravidelne cvičím činky plus nejaké to kardio.dakujem🙂

riešiť hlavu 😒
to že človek je kvôli hormónom, pred menzesom alebo zo stresu, to je normálne - len toto by ťa nemalo trápiť. ak ťa to trápi, je to niečo iné - možno emočné jedenie - a tam už musíš riešiť hlavu ...
v podstate máš vytvorené zlé vzorce správania - a toto treba prepracovať - buď si prečítaš milion kníh a/alebo pozrieš milion videní - a budeš skúšať ktorá cesta ti najviac vyhovuje
alebo pojdeš k psychologovi ktorý sa tým zaoberá (ale zas tak veľa ich nie je, hlavne tých čo sú platení poisťovňami)
alebo to skúsiš s nejakým koučingom...