icon

Ako najlepšie schudnúť na brušku?

martina1612
22. mar 2012

Som skoro 5-mesiacov po porode a stale mi trci 😒

bonaquaba
12. jan 2013

Ja som tri roky PO a vyzeram ako pred porodom, 😝 tiez by ma zaujimalo ako sa zbavit ten pneumatiky

mimikyky
12. jan 2013

robiť pravidelne kardio.... a popritom posilovať brušné svaly (spodné bruško, šikmé, aj priame brušné svaly)
bez kardia, ktorým spálime ten škaredý tuk, neuvidíme tie krásne, posilovaním vytvarované tehličky 😉
a samozrejme úprava stravy 😉

simca06022011
12. jan 2013

veeela cvicit na brucho... brusne svaly najlahsie leniveju a kluuudne im doprajte dennodenne posilnovanie 🙂 kiez by sa mne chcelo... 🙂)

petrisia1
3. feb 2013

co je to kardio ? cvicim uz 4 tyzdne rano a vecer a zatial nic nevidno

kvetinka211
3. feb 2013

@petrisia1 kardio je ked udrziavas tepovu frekvenciu na takej hladine aby ti telo idealne spalovalo tuky ... vacsinou aerobnym cvicenim, teda takym pri ktorom sa telo okyslicuje. Cize chodza hore kopcom, chodenie po schodoch, cvicenie na rotopede ... tak aby si vedela povedat jednu vetu bez zadychania ale dve uz nie ... tepova frekvencia cca. 140/min, ale je to individualne (skus pozret aj tu: http://www.chudnutie-ako.sk/videoserial-chudnut...)

vejkkka
4. feb 2013

Ahojte som 2 mesiace po pôrode a brucho mám ako keby som stále bola tehotná neviem čo mám robiť aby sa mi aspoň troška stiahlo??? ☹ Neviem či môžem cvičiť kedže stále kojím, bojím sa že keď sa budem namáhať prídem o mlieko.

monikajaco
4. feb 2013

petrisia1 kardio je byciklovanie ... beh ..rychla chodza ... skakanie na svihadle ... nieco kde sa dobre zapotis .. a minimalne 20 min v kuse nech to aj efekt a postuplne pridavat na case aj intenzite aby si organizmus nemal cas zviknut ...

adkasmolka
10. feb 2014

ja som uz bola zrela na operaciu - odstránenie ovisnutej koze. Ale dala som sa nahovorit na uplnu zmenu jedalnicka - bielkovina dieta. Ja som predtým cvicievala aj 4x do tyzdna a nic. Potom som chodila aj na osetrovanie tela takym pristrojom kde sa obnovuje elasticita koze. Výsledok - brutalne som bola vychudnuta, akonahle som zjedla nieco mimo jedalnicek alebo som necvicila viac,ako tri dni, brucho bolo naspat ☹ prsia mi odisli totalne, kondicka bola super, ale uz sa ma ludia zacali pytat, ci mam niaku chorobu, ze som az nezdravo chuda. Ako som nastupila do prace som stym sekla, pretoze strava sa nedala dodrziavat, ostal len sport. Prsia sa nado mnou po preplakanych nociach zlutovali a vratili sa spat 😀 Jasne, mam naspat aj brucho, ale nieje to take ako predtým. Ja mam nizku elasticitu koze, takze mozem sa aj pretrhnut a nic z toho nebude.. Jedine co zaberalo bola velmi prisna dieta a mrte, mrte cvicenia.. Dakujem, uz neprosim 🙄

organicshop
Odpoveď bola odstránená
mon1001
Odpoveď bola odstránená
24031993
15. mar 2014

Ahojte, do pozornosti pre všetky Prešovčanky dávam osobného trénera Erika Plančára, keďže sa nám blíži leto. Ak sa vám nedarí schudnúť alebo vyformovať postavu, je najlepšie poradiť sa s odborníkom. Tento tréner je mladý, šikovný, priateľský a neúčtuje si horibilné sumy. Okrem toho je veľmi flexibilný a prispôsobí svoj čas tomu Vášmu. Určite sa oplatí vyskúšať ! Kontaktujte ho cez e-mail ep.osobnytrener@gmail.com alebo na čísle 0911 222 484, neoľutujete.

zuzana581
15. mar 2014

Schudnúť z brucha sa dá jedine stravou!!!.. cvičenie je vždy len 20% uspechu, ale pri bruchu je to možno menej ako 10%

gabikia
20. mar 2014
https://www.youtube.com/watch?v=fcN37TxBE_s

S týmto kardiom som minulý rok po porode dala 0,5kg týzdenne dole...z 61,5kg na 54 kg---moja výška 159 cm.k tomu som cvičila rozne cviky na brusko...na youtube je ich ako maku 🙂Aj viac by som dala,no prestala som v lete cvicit,lebo starsia dcera mala prazdniny a rano sa uz nedalo cvicit,lebomi zobudila malicku 🙂 Musim nasadiť aj teraz,prvý týzden pri tom vypustite dušu,potom už to same ide. Potenie 100% zarucene,so mna tieklo ako z grilovaneho prasiatka 🙂toto je kardio,haha...a stravu som mala kazde 3 hodinky ...doobeda skor sacharidy- vlocky,jogurt,celozrnnz chlebik...vecer skor bielkoviny.Vela som pila,aj som kojila az doteraz 😉

fitzuzka
21. mar 2014

Mne najviac pomohlo hiit kardio (to je taký stiedavý beh po 12 minut) a dieta tá asi najviac volalo sa to keto dieta.. to bolo asi rok do zadu -6 kilov za mesiac (bolo z čoho chudnúť) inak sa stotožnuje s príspevakami nahore strava je 70% uspechu

petersc
25. mar 2014

Kazdodennym cvicenim brucha ,teda posilovacim sa nedopracujete skor k plochemu bruchu . na bruchu su svaly ako kazde ine teda tak isto moze dojst k stagnacii alebo k pretrenovaniu. Svaly pod tukom sa vybuduju no vidiet ich nebudete. Silovo staci cvicit brucho 2-3 do tyzdna v 3-4 cvikoch po 3 serie v kazdom cviku . dat si cvik na spodne brusne svaly ,cvik na sikme a na horne brusne svaly tie sa ukazuju najskor .A zapojit kardio tam odburate tuk a brusko bude ako lusk. A samozrejme strava!!!