icon

Po pôrode mi ostalo bruško

anjelicek94
7. sep 2013

Ahojte, po porode mi ostalo trochu brusko trcat. Kazdy kto ma vidi si mysli, ze som tehotna v 3 mesiaci. Ako sa to da zmenit?? Mam ho ako zelatinu...a tiez sa uz do nicoho nevleziem.
Poradte.
Dakujem

ivanakir
•
7. sep 2013

Kazdej zene po porode ostane brusko,. A hlavne tak skoro po porode ako ty, to neries. Ak budes kojit, zmizne, neboj.... Len sama maternica ma na to, aby sa stiahla do povodnej velkosti, 6 tyzdnov!!!! Dalsie leto sa opalujes v bikinach 🙂

aristka
•
7. sep 2013

ale čo riešiš ,si ešte krátko po pôrode ,nechaj si oddych ,to 6tonedelie na niečo je ,bruško sa stiahne a potom šup denne prušáčiky ,ale v klude bez stresu... 😉

anjelicek26
•
7. sep 2013

@anjelicek94 - to ma kazda zena, koza sa natiahla o desiatky centimetrov, to nie je len tak dostat to nazad... proste to chce cas... a svaly spevnis postupne cvicenim.

melesmeles
•
7. sep 2013

@anjelicek94 urcite sa to upravi, este je skoro to riesit! nestresuj a uzivaj si babatku 😵 drzim palce 😀

anjelicek94
autor
•
7. sep 2013

dakujem, to som rada, lebo uz som si myslela, ze pojdem na nakupy.

dedenini
•
7. sep 2013

ja som skoro 17m po porode a furt mi trci brusko :D

sendy182
•
7. sep 2013

@anjelicek94 ahoj odporúčam sťahovacie nohavičky.........skús pogugliť........... 🙂 ..bruško sa ti samozrejme aj bez nich ešte stiahne 😉

argyro
•
7. sep 2013

@anjelicek94 nebooj ešte je príliš skoro aby si ho mala zasa ploché.. ale aj to bude, mne spľaslo krásne späť do plochého bez akejkoľvek námahy, akoby som nikdy nerodila 😉 chce to čas 😉

siska53
•
7. sep 2013

@anjelicek94 ja som uz 17 mesiacov po 2. porode a stale mam brusko ( dojcime sa a aj cvicievam), lenze mne zistili, ze mam aj rozostupene brusne svaly.. Ak ty take nemas, casom urcite zmizne samo, pri coraz pohyblivejsom dietatku ani nebudes vediet ako.

sefka6661
•
8. sep 2013

Ja som začala s cvičením až teraz keď má malý 5mesiacov,dovtedy som to veru neriešila. A brucho necvičím skoro vôbec radšej. Do pol roka povedal gynekológ,že radšej nie..Tak ako baby vravia,si veľmi krátko po pôrode-takže úúúplne iné veci by ťa mali zaujímať. 😉

sashabb
•
8. sep 2013

Ja som napríklad brucho po nemala vôbec. Už sestrička v nemocke sa čudovala kde mám brucho 😀 Ale tak pre svoj dobrý pocit som ešte doma nosila sťahovací pás.

m_ij_ka
•
13. sep 2013

@anjelicek94 po pôrode bruško ostane každej žene. Tehotenstvo trvá 9 mesiacov a takisto 9 mesiacov sa dáva telo po pôrode dokopy. Ono je to individuálne, niektorá žena po pôrode vyzerá ako keby ani nerodila a iným zasa bruško zostane a po niekoľkých mesiacoch to nevidno. Pozerám že tvoj malinký má mesiac, uvidíš po 9 mesiacoch od pôrodu budeš mať postavu ako pred pôrodom. Chce to len čas, lebo pôrod je veľká zmena v tele ženy. 🙂