icon

Ako nastaviť aktivitu podľa denných cvičení?

19. nov 2024

Ako si to prosim mam nastavit aky je to typ rezimu vysoky/extremny? Neviem nieje to tam nijako specifikovane co je u nich ten sedavy, mierny,vysoky,extremny prosim neviete niekto? Dakujem
Potrebujem schudnut

klara351
19. nov 2024

Zavisi od toho, co cvicis. Ak cvicis silovo, tak aj vysoko aktivny. Ak hopkas pol hodonu denne nejaky trening, staci stredny. Ja napriklad trikrat tyzdenne cvicim silovo v posilke, raz beham, dva krat mam pole dance, medzi tym, ak mi vyjde, chodim liezt a mam nastaveny stredny.

xux
19. nov 2024

Tiez si myslim ze skus stredny a uvidis po 2 tyzdnoch co sa udeje, ked tak upravis

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
19. nov 2024

120min bicykel denne

sense
19. nov 2024

A ako si inak aktívna zvyšok dňa? Akú máš prácu? Bicykel akým tempom, vonku? Stacionárny doma? Spinning

autor
19. nov 2024

@sense normalka nejdem sa doma utrhnut z retaze ale zase nelezim- deti a domacnost..nepracujem
15-16km za hodinu, doma

sense
19. nov 2024

Tak by som si dala stredný, to je cvičenie 3-5x tyzdenne a práca s pohybom. Ak by si chudla viac ako 10perc váhy týždenne s bola extrémne hladná tak niečo medzi stredným a vysokým .

autor
19. nov 2024

@sense dakujem 🙂

earlgrey
19. nov 2024

Ja keď som s trénerom cvičila, zakázal mi dávať aktivitu do tabuliek 🤷‍♀️ tak som tam nemala aktivitu žiadnu a schudla som 25kg...a to som bola vo fitku 6 dní v týždni...

autor
19. nov 2024

@earlgrey tak nastavit by sa mala
Nechcem ju zapisovat do tabuliek aby sa mi odpocitavali falosne kalorie ale aby sa nastavila hodnota BM

autor
19. nov 2024

@earlgrey tiez som uz schudla 15kg ale mozno skrz KT to pojde efektivnejsie a rychlejsie

earlgrey
19. nov 2024

@autorka
V poriadku, ja som len napísala ako mne tréner povedal, on mi vypočítal kalórie a všetko ostatné podľa inej kalkulačky a ja som si to potom manuálne hodila do KT...ale tak určite v tom aktivita bola zahrnutá, v tých jeho výpočtoch, keďže mi nastavil kalórie na 2200 denne 🫣

haraburdova
19. nov 2024

Ja tiez nezapisujem aktivitu aby som videla cisty prijem kalorii. Ono ked to clovek zapisuje tak sa potom v tom az tak nevyzna co realne prijal a spalil kedze tie hodnoty najma na aktivitu su tam velmi otazne a nepresne.

autor
19. nov 2024

@earlgrey fuuu jednoznacne ti to musel zahrnut ved to je strasne vela
Do BM musis mat zahrnuty aj aky typ pohybu lebo teda akoze nejest nic a cvicit tak ako napr ja kazdy den po 2 hod je teda o drzku

autor
19. nov 2024

@haraburdova nezapisujem aktivity pytam sa uplne nieco ine
Skuste citat s porozumenim

earlgrey
19. nov 2024

@autorka
Tak ja som jedla práveže veľa, 5x denne, tak asi áno, zahrnul mi to možno do tých kalórii, ale myslela som to tak, že priamo v KT som nemala žiaden pohyb zaznamenaný, teda žiadne cvičenie ani nič...postupne mi kalórie znížil na 1800 a to mi vyhovovalo, lebo tých 2200 som aj tak do seba nedostala, to som priam nad jedlom skoro plakala...

autor
19. nov 2024

@earlgrey jednoznacne nie mozno
NIE AKTIVITY DO KT NEZAPISUJEM,zase sa opakujem a ani travenie sa mi nezaratava

sense
19. nov 2024

@haraburdova ona sa pýta na nastavenie režimu nie má zapísanie aktivity.

earlgrey
19. nov 2024

Veď ja chápem, ja som mala nastavený sedavý a chodila som 6 x týždenne cvičiť

autor
19. nov 2024

@earlgrey to by ti 2200 nevyslo ani omylom takze naozaj si tammala zapocitany pohyb ( jedine ze by si sla z vahy cez 150kg) a trener ta obabral, aby si si nezapisovala treningy a umelo si kalorie znizovala

earlgrey
19. nov 2024

@autor
Ešte raz, ja som si KT nastavovala manuálne, podľa tabuľky, čo mi dal tréner, ktorý to vypočital podľa inej kalkulačky ako je v KT...keď som si všetko sama zadala do KT, tak mi vyšli iné hodnoty, aj makronutrienty, tréner mi povedal, že si mám sama manuálne nastaviť to, čo mi napísal on....takže ja som nešla podľa toho, čo mi vyhodili KT ale podľa toho, čo mi povedal tréner. A kalórie sme znížili po 3 mesiacoch na 1800 a za 4 mesiace som schudla 25kg...a váhu si držím už pekných 8 mesiacov a to necvičím už vôbec 🤷‍♀️ takže u mňa to fungovalo tak, ako mi to nastavil tréner...a ja som od začiatku chudnutia KT menila raz a to len kalórie a makronutrienty, vôbec som tam nezadávala znižovanie váhy a ani nič...teda KT som používala len na to, aby som mala taký denný príjem, ako mi vypočítal tréner....ale to je jedno, nebudem sa tu dohadovať...chcela som len napísať, ako som to mala ja, ty si to nastav podľa toho ako chceš...

autor
19. nov 2024

@earlgrey Ja to uplne chapem
Tiez mam vypocitane v dalsich dvoch kalkulackach ( jedna zahranicna) ale vychadzalo priblizne rovnako

gnotek
19. nov 2024

Ja si do kalorické tabuľky zapisujem aj domáce práce. Keď si zapisujem, čo som zjedla, tak aj aktivity.

autor
19. nov 2024

@gnotek no len problem je v tom, ze su casto tie aktivity umelo nahodene, vobec si tolko nemusela spalit
Keby som si mala nahadzovat vsetko ja dostala by som sa do minusu s kaloriami

gnotek
23. nov 2024

mne sa to ešte nestalo a to ju používam už pár rokov, robíš to správne?