Ako nastaviť svoju dennú aktivitu v kalorických tabuľkách?
Ahojte, začala som si počítať kalórie ale trošku tápam, či mám zvoliť mieru dennej aktivity na ľahko aktívny alebo sedavý. Keďže som na ID väčšinou som doma avšak chodím každý deň na prechádzky teda väčšinou okrem nedele. Pohyb mám miernejší občas aj náročnejší ale necvičím (nemôžem vôbec) Akú aktivitu mám teda zvoliť? Podľa kalkulačiek na nete ak necvičím som teda neaktívna počas dňa. Potrebujem pribrať cca 5 kíl (veľmi som schudla a je to už nepekné) a následne si to udržiavať. Budem rada za akúkoľvek radu 🙂
Ľahká aktivita ale teda (ako človek, ktorý priberal 9kg) ti odporúčam zaradiť aj cvičenie do života, priberieš rýchlejšie a bude to na svaloch nie v tuku. Samozrejme, ak ti to zdravotný stav dovoľuje 🙂
Ľahko aktívny. A ak potrebuješ pribrať tak by som si dala ľahko aktívny a nie že chcela schudnúť ale byť fit. A v rámci možností cvičiť ako je spomenuté vyššie aby si nepriberala tuk ale aj svaly
@denkabemommy píšem, že cvičiť vôbec nemôžem. Skúšala som to ale nedá sa 🙂
Nejake cviky ci sport urcite mozes, ked mozes chodit na prechadzky. Plavanie. Joga. Porad sa s fyzioterapeutom. A rezim mierne aktivny.
Nemôžeš nič ako píše @simsalabim ani plávať , ani chodiť na cvičenia vo vode, joga,pilates, rehabilitačné cvičenia s fyzioterapeutom? A chodiť môžeš?
@sense môžem plávať. A áno chodiť môžem s obmedzeniami.
@simsalabim ďakujem. Áno praktizujem plávanie raz za čas a teda aj bicykel s mierou
Tak super. Som si ista, ze aj nejake jogove cvicenia tiez mozes.
Tak by som skúšala plávať, alebo nie plávať chôdza v bazéne cvičenie v bazéne aby si aj nejaký ten sval získala alebo udržala to čo máš. Alebo s fyzioterapeutom, pretože zrejme ak máš obmedzenia pohybového aparátu tak o to dôležitejšie je zachovanie svalovej hmoty myslím.
Určite ale s odborníkom aby si si neublížila

ľahko aktívny