icon

Ako nestratiť motiváciu k chudnutiu?

29. jan 2025
ssimusska
29. jan 2025

Skôr ako motiváciu skús mať nejakú disciplínu. Už si schudla alebo ešte len začínaš?

autor
29. jan 2025

@ssimusska uz som schudla cca 25kg

kristinka92
29. jan 2025

wow veď to je perfektne!! napríklad keď sa pekne oblecies alebo si na seba niečo kúpis nove pekne, to ta nemotivuje? že čo si už teraz dokazala

denkabemommy
29. jan 2025

Ako nestratiť motiváciu? No pozri sa na svoje fotky keď si mala ešte +25kg a spomeň si čo si prežívala a ako si sa cítila v takej váhe. Vži sa do toho, aké odhodlanie si tomu dala na začiatku.

ssimusska
29. jan 2025

Tak to je úžasne! Moc gratulujem! Skús si teda pre nejakú tu motiváciu spraviť koláž fotiek pred a po.

autor
29. jan 2025

Viete to si poviem uz tolko som schudla toto si mozem dovolit a toto a toto a uz nemam ten tvrdy rezim ako kedysi
Pritom este 10kg minimalne by som chcela dat dole

denkabemommy
29. jan 2025

Tak nemaj tvrdý režim, dovoľ si bez výčitiek koláč, čokoládu, čipsy. To je v poriadku, sme ľudia, len maj mieru 🙂

sense
29. jan 2025

Keď začínaš strácať motiváciu,musí nastúpiť disciplina

basullinka
29. jan 2025

Presne ako je písané vyššie, keď sa stráca motivácia, musí nastúpiť disciplína. A čím viac sa človeku nechce, tým väčšia disciplína musí byť.

autor
29. jan 2025

@denkabemommy tej miery sa bojim takze touto cestou ist nemozem

denkabemommy
29. jan 2025

Práveže musíš, lebo sa dostaneš do bodu, kedy doslova zožerieš všetko.. veď pozri, nemusíš si kúpiť 300g milku ale napríklad kinder maxi, čo má 20g, vybavené. Viac nemáš, tak nezješ 🙂. Rovnako koláč -nepeč, choď si do cukrárne kúpiť jeden kúsok, dá sa aj tá miera naučiť.. a to som bola závislá na sladkom extrémne 😅

januska12323
29. jan 2025

Ty si práveže musíš aj dopriať inak sa odtrhneš z reťaze a zješ toho veľa, telo potrebuje aj tie blbiny jesť.

basullinka
29. jan 2025

Baby ti dobre píšu. Disciplína je aj naučiť sa zvládať mieru. Ja mám napríklad veľmi rada Twix. Tak si kúpim, keď mám chuť. V balení sú dva. Ja si dám jeden a druhý dám manželovi. A ja som spokojná, pochutnala som si a na nejaký čas mám pokoj, pritom počas dňa mi všetko krásne sedí v tabuľkách.

clementisa
1. feb 2025

Moja motivácia cítiť sa dobre vo svojom tele kúpiť si niečo pekné na seba vysadila som sladké a od nového roka je to cca mesiac tri kilá dole teším sa milujem sladkosti ale dala som to, teraz mi vôbec ani nenapadne dať si maškrtu ak áno dám si tvaroh z jahodami alebo banánom alebo biely jogurt zo sekanýmy orieškami doslova si to vychutnávam držím palce , niekto má stres schudne tri kilá za dva dni niekto vypije pohár vody a priberie máme to veru ťažké treba si upratať v hlave ako sa hovorí a pôjde to cvičenie ma nebaví ale chodím na túry

purple_wolf
2. feb 2025

vyplac sa chod spat a pokracuj ... velky vplyv na motivaciu ma u zien menstruacia a ked mam depresivne stavy proste nejem nic z trucu inak by som jedla hluposti

autor
3. feb 2025

@purple_wolf asi by to tak bolo najlepsie ak mam depku nejest z trucu lebo potom jem fakt ze bludy

purple_wolf
3. feb 2025

ja som bola schopna spraskat za par hodin 5-6 litrov kolu tak zo 4-5 balikov cipsov a cokoladu a nejaky fastfood do toho... neboj poznam to dobre aj ten bolibruch potom a pocit nafuknutia preto radsej trucujem lebo prezierat sa nikam neviedlo len mi bolo zo seba horsie

autor
3. feb 2025

@purple_wolf fuuu tak zase u mna taky extrem urcite nie, to uz je masaker toto