Ako opraviť chybu v kalorických tabuľkách?
Ahojte baby. Zapisujem si asi 90 dni v tabuľkách podstivo každý deň. No dnes som si chcela skontrolovať kolký deň mám a mám tam 0. Záznam v rade. Nechápem tomu. Neviete ako sa to dá zmeniť?
@anonym_autor nedá sa. Možno si nezapísala pár dní a vynulovalo ti tie medaile. Ale v nastaveniach, ako máš svoj cieľ atď by si mala mať údaj, odkedy si zapisuješ. Ak si dobre pamätám, ja už rok nezapisujem.
@kavasmliekom mám zapísaný každý jeden deň, predné v ten deň, nie predpísané anie deň po
mám tam tiež nulu a pritom ja si zapisujem aj dopredu, niečo menili na apke a tam sa im to zopsulo voľajako…
ved je to iba statisticky ukazovatel, bude sa ti horsie spat, ked ho neuvidis? 🙂
ved je to iba statisticky ukazovatel, bude sa ti horsie spat, ked ho neuvidis? 🙂
@anonym_570b81 niekto potrebuje motiváciuna vidieť " čierne na bielom" aj kvôli progresu. Dokonca aj mnohí šport psychológovia a kouči to odporúčajú 🙂
@anonym_570b81 niekto potrebuje motiváciuna vidieť " čierne na bielom" aj kvôli progresu. Dokonca aj mnohí šport psychológovia a kouči to odporúčajú 🙂
@anonym_570b81 presne ako píše @anonym_c72c00
a teraz som si zmenila večeru - a už tam mám číslo 😏
@biba_18 ja som tiež teraz zapisovala večeru a nič. A to mám aj premium

@anonym_autor nedá sa. Možno si nezapísala pár dní a vynulovalo ti tie medaile. Ale v nastaveniach, ako máš svoj cieľ atď by si mala mať údaj, odkedy si zapisuješ. Ak si dobre pamätám, ja už rok nezapisujem.