icon

Ako pochopiť základy fitka a výživy?

14. feb 2024

Ahojte. Mala som dokonca dve trénerky a stále je to pre mňa španielska dedina. Doteraz nechápem ničomu ani strave ani cvikom. Už sa začínam cítiť ako retardovaná. Úplne v prdeli som z toho.. potrebovala by som od základov všetko vysvetliť aj strava aj cviky, lenže mňa naučili nejaké cviky a dali jedálniček lenže ja chcem vedieť prečo a ako , chcem vedieť toho viac. A neviem nič....neviem kde by ma také naučili že normálne aj teóriu ?

ada_alica
14. feb 2024

Najväčšia hlúposť je stravovať sa podľa niekým vytvoreným jedálničkom ale nerozumiem prečo si sa trénerky nepýtala, predsa si jej platila, tak si sa mala pýtať ...... kamarátka si zaplatili trénerku online a pekne všetko vysvetlila....

babulkomale
14. feb 2024

Skús knihy, bývajú tam komplexnejšie a veľmi podrobné informácie, ktoré sa nevojdú do článkov na nete.

viestta
14. feb 2024

Vsak k jedalnicku a sposobu stravovania pri chudnuti je milion clankov na internete, zacni ich citat a casom zistis co je podstata, co je jalova marketingova vata.

diaszoky
14. feb 2024

Cele zle ja som bola vo svet zdravia neschudla som ani hram
Premna napr zobat 5x denne je vela.Jedine co normalnemu zdravemu cloveku zanerie je prerusovany post

janai1
14. feb 2024

na to ako si sa mala pýtať tých trénerok ktoré si si platila.
Ale akú teóriu chceš? Otvor blog napr. gymbeam a čítaj, čo si myslíš ze bez tvojej snahy sa niečo dozvedieť ti to natecie do hlavy?

anonym_kaa
Odpoveď bola odstránená
vanilkovazmrzka
14. feb 2024

Google.com a mozes studovat kvanta informacii

diverzia
14. feb 2024

ja som bola napr. na kurze pre fitness trénera I. stupňa..a nebolo to ani náhodou preto,že by som potom chcela byť ďalšia rýchlokvasená trénerka,ale chcela som to pre seba, sú rôzne kurzy, môj trval niekoľko víkendov, išlo o teóriu aj prax, čiže náš naučili včetko o výžive,ale aj ako správne cvičiť.. robila som cez informs. ale teda nie je to samozrejme zadarmo..ale investícia do seba, je to najlepšie,čo si môžeš dopriať a čo ty vieš, možno ťa to chytí a budeš sa tým raz aj živiť 🙂

chodec15
Odpoveď bola odstránená
siminka210
15. feb 2024

Stravu pekne vysvetľuje stránka Mira Veselého chudnutie.ako.sk..veľa zaujímavych informácii a žiadne bludy..preštuduj si

domkakvet
15. feb 2024

Trenerka je aj na to, ze ked sa jej opytas, tak ti to vysvetli.

domi2425
15. feb 2024

no na internete clanky radsej necitaj, tam su popisane hovadiny od kadejakych pseudotrenerov😄v principe ti stacia zaklady anatomie a biologie, ale.. odkial si?

akebergifts
19. feb 2024

@diaszoky tak toto je najväčšia blbosť čo som počula. 😵

autor
19. feb 2024

@domi2425 Košice

autor
19. feb 2024

@domkakvet nebola ochotná

petulda333
19. feb 2024

Ja som mala jedalnicek,aj som schudla. No teraz zavinam podla seba. Jem 3-4x denne,vsetko ale mensie porcie,menej peciva a viac zeleniny,ovocia. Sladkosti a chipsy nie,sladke vody nie. Zatial minus 5kg od 9.1., cvicim podla youtube a casom snad aj fitko. No musim nabrat kondicku a odvahu

giertlova
19. feb 2024

Odporúčam knihu Pohyb je liek

domkakvet
19. feb 2024

Skusit potom inu.

diaszoky
19. feb 2024

@akebergifts tvoj nazor moja skusenost