Ako pochopiť základy fitka a výživy?
Ahojte. Mala som dokonca dve trénerky a stále je to pre mňa španielska dedina. Doteraz nechápem ničomu ani strave ani cvikom. Už sa začínam cítiť ako retardovaná. Úplne v prdeli som z toho.. potrebovala by som od základov všetko vysvetliť aj strava aj cviky, lenže mňa naučili nejaké cviky a dali jedálniček lenže ja chcem vedieť prečo a ako , chcem vedieť toho viac. A neviem nič....neviem kde by ma také naučili že normálne aj teóriu ?
Skús knihy, bývajú tam komplexnejšie a veľmi podrobné informácie, ktoré sa nevojdú do článkov na nete.
Vsak k jedalnicku a sposobu stravovania pri chudnuti je milion clankov na internete, zacni ich citat a casom zistis co je podstata, co je jalova marketingova vata.
Cele zle ja som bola vo svet zdravia neschudla som ani hram
Premna napr zobat 5x denne je vela.Jedine co normalnemu zdravemu cloveku zanerie je prerusovany post
na to ako si sa mala pýtať tých trénerok ktoré si si platila.
Ale akú teóriu chceš? Otvor blog napr. gymbeam a čítaj, čo si myslíš ze bez tvojej snahy sa niečo dozvedieť ti to natecie do hlavy?
Google.com a mozes studovat kvanta informacii
ja som bola napr. na kurze pre fitness trénera I. stupňa..a nebolo to ani náhodou preto,že by som potom chcela byť ďalšia rýchlokvasená trénerka,ale chcela som to pre seba, sú rôzne kurzy, môj trval niekoľko víkendov, išlo o teóriu aj prax, čiže náš naučili včetko o výžive,ale aj ako správne cvičiť.. robila som cez informs. ale teda nie je to samozrejme zadarmo..ale investícia do seba, je to najlepšie,čo si môžeš dopriať a čo ty vieš, možno ťa to chytí a budeš sa tým raz aj živiť 🙂
Stravu pekne vysvetľuje stránka Mira Veselého chudnutie.ako.sk..veľa zaujímavych informácii a žiadne bludy..preštuduj si
Trenerka je aj na to, ze ked sa jej opytas, tak ti to vysvetli.
no na internete clanky radsej necitaj, tam su popisane hovadiny od kadejakych pseudotrenerov😄v principe ti stacia zaklady anatomie a biologie, ale.. odkial si?
@diaszoky tak toto je najväčšia blbosť čo som počula. 😵
@domi2425 Košice
@domkakvet nebola ochotná
Ja som mala jedalnicek,aj som schudla. No teraz zavinam podla seba. Jem 3-4x denne,vsetko ale mensie porcie,menej peciva a viac zeleniny,ovocia. Sladkosti a chipsy nie,sladke vody nie. Zatial minus 5kg od 9.1., cvicim podla youtube a casom snad aj fitko. No musim nabrat kondicku a odvahu
Odporúčam knihu Pohyb je liek
Skusit potom inu.
@akebergifts tvoj nazor moja skusenost

Najväčšia hlúposť je stravovať sa podľa niekým vytvoreným jedálničkom ale nerozumiem prečo si sa trénerky nepýtala, predsa si jej platila, tak si sa mala pýtať ...... kamarátka si zaplatili trénerku online a pekne všetko vysvetlila....