icon

Ako pôsobí hladovka na zdravie a orgány?

thunderdome
15. dec 2024

Už tu taká téma bola. Ale keď do nej aj napíšem tak ona nevyskočí hore a tým pádom ju nikto nevidí. Jedná sa o túto:

https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/ako-dlho-ste-vydrzali-nejest-2/

A ja som tam dal komentár:

Mňa by zaujímalo ako ste sa cítili tí čo ste nejedli dlhšie ako 2 týždne. Ja som si o tom čítal info a vraj telo najprv spáli glukózu, keď sa minie začne ketóza (vraj prestane pociťovať hlad) a posledná fáza je autofágia kde už začne brať zo svalstva. A vraj to môže poškodiť orgány. Takže nič vám nebolo?

Na druhej strane sú tie reakcie že niekomu to vyliečili srdce, niekomu cukrovku, niekomu rakovinu… Lebo tým pádom vyhladujete aj tie škodlivé bunky. A je rozdiel keď niekto neje ani nepije ani neprijíma vitamíny… Ale čo tak keď pitný režim je dodržaný, berú sa vitamíny, len sa proste neje.

Strana
z4
thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
justxme
17. dec 2024

@thunderdome nerozmýšľal si o nejakej práci online, nejaké písanie článkov, keď ti ide slovenčina? To by si pri nejakom copywritingu vedel využiť

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
justxme
17. dec 2024

@thunderdome viem že jaspravim bolo istý čas celkom populárne, možno by sa ale aj na profesii či FB stránkach dali nájsť také ponuky. Neviem aké máš technické zručnosti, ale taká zákaznícka podpora pre nejaký menší eshop by podľa mňa tiež bola zvládnuteľná. Síce sa pracuje s ľuďmi, ale práca sa opakuje.

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
zobaka
18. dec 2024

@thunderdome mne nechuti jest, mam obdobie uzkosti, otvorila som si konzervu maleho lososa, no vidis nejak prezijes, mna by zaujimalo ako vnimas tento zivot takto, ci ta bavi

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
zobaka
18. dec 2024

@thunderdome tak to je fajn, ze ta zivot bavi aj tak napriek problemom, hlavne, ze je clovek zdravy 🙂

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4